-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
Sziasztok, ma vagy legkésőbb holnap csatlakozom egy korallkék 64GB-os S9+-al. A T-nél most egy egész értékes Osmo 2 stabilizátort is adnak hozzá. Sokat vacilláltam ez és a Mi Mix 2s között, de aztán úgy döntöttem, nincs kompromisszum
S6 Edge-ről váltok, amit nagyon szerettem, de megérett a cserére, már kicsit lassúcska. -
bounty123
őstag
Indíts el 50+ programot és nézd majd meg, a 4 és a 6 gigásnál mennyi marad benn a memóriában. Pont a szabad memória mérete ami nem számít, fel fogja tölteni a rendszer a futtatott programokkal, hogy minél kevesebbszer kelljen a lassú háttértárhoz fordulnia. A már memóriában lévők ugyanolyan "smooth"-an fognak futni mindkét esetben.
Az már használattól függ, hogy észreveszed-e a különbséget, aki pl. 8-10 programot használ csak, nyilván nem fogja.
-
bounty123
őstag
válasz csorbajeno #7093 üzenetére
S6-ról jöttem én is, számomra a hátsó ujjlenyomatolvasó kényelmetlen 2 hét után is, szerintem az is marad, kényszermegoldás az én szememben. Nem csoda, hogy törekszenek a kijelző alatti érzékelésre, az lesz a jövő érzésem szerint. Szerencsére az arc és íriszfelismerővel úgy-ahogy kezelhető a helyzet, de nekem hiányzik a jó kis előlapi ujjlenyomat.
-
bounty123
őstag
válasz #07400704 #7433 üzenetére
Fura, én a gyári launcherek használatától idegenkedtem mindig, mivel mindegyikből hiányzik valamilyen számomra fontos képesség. Egy ideig próbálom megszokni őket, aztán egy idő után megunom a kínlódást és felteszem a Novát és rendesen testreszabom.
Apróság pl. de a Samsungnál roppantul zavart, hogy a dock-ról nem lehet eltüntetni az Appok neveit. Vagy ami nagyon hiányozna, hogy egyenként állíthassam az appok ikonját, ha kedvem úgy tartja. És akkor csak 2-t említettem a rengetegből
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
válasz Zsozsoka 74 #8481 üzenetére
Igen, ez alapból aktív, hogy gyorsabban váltson a hálózatok között. Most én is kikapcsoltam, kíváncsi vagyok, ez mennyivel csökkenti a fogyasztást.
-
bounty123
őstag
válasz HawerKing #11793 üzenetére
Én pl. Csak hordozásnál teszem kihúzós tokba, de semmi állandó tok vagy fólia. Sok sok éve így használom a telefonjaimat és semmi bajuk nem lett, tudok vigyázni rá. Ha úgyis tokban tartja valaki, nem tök mindegy, karcos-e? Én max akkor tenném bele, ha már ronda lenne, minek őrizgessem az utókor számára, én meg sose lássam szépnek.
-
bounty123
őstag
Feltettem én is az új T-s Pie-t, szerencsére bármiféle cache vagy gyári reset nélkül megy tökéletesen.
-
bounty123
őstag
válasz vodrosjozsi #21625 üzenetére
Felesleges, semmi baja nálam frissítés után. Ahogy más appnak se.
-
bounty123
őstag
válasz Németh91 #25310 üzenetére
Teljesen egyetértek, túl van tolva ez az akku mennyit bír téma. Főleg a most már általánossá váló Qi töltők idejében, amikor fel-le kaphatod a vezeték nélküli töltőről a telefont, nulla gondot jelent tölteni. Persze aki egész nap távol van és power bankot se tud használni, annál számíthat, de ez szerintem elenyésző kisebbség.
-
bounty123
őstag
válasz paolinho #26685 üzenetére
A Samsung is téved ezek szerint
Vagy csak megítélés kérdése, hogy honnan számít széles látószögűnek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest