Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz Reverting #23595 üzenetére
Igazság szerint nincs vele semmi bajom, amióta (#23258) TODI1111 megoldotta az állandóan felbukkanó frissítési figyelmeztetővel kapcsolatos problémámat.
-
Reverting
őstag
válasz paolinho #23593 üzenetére
Ez a "fuggetlen" utolso Oreo, elmentettem hatha jol jon... Valamilyen szintem megegyezik (ebbol lett a szolgaltotos) az utolso T-oreoval, de szerintem nem erdemes valtani ha oreon maradsz amugy is...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
kiskeni
aktív tag
válasz Linkin1994 #23514 üzenetére
Ragaszkodom a garanciához főleg úgy, hogy már 2x járt szervízben a telefonom, és egyik alkalommal sem javították a hibát. Egyszer csak megszűnt magától, azóta sem találkoztam vele Szóval nem, eszem ágában sincs a frissítés miatt mókolni a telefonnal, jó nekem ez a TMH is, csak érdekelt hogy esetleg mi húzódhat a lassabb frissítések hátterében.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
ACE-
addikt
Ti használtátok nyáron a szélvédő mögött tartóban? Mennyire bírja a meleget? S7-nél fél óra használat után kiírta hogy nem tölti, mert túl meleg, és megjelent egy ablak, ha kinyomtam, megint megjelent, tök idegesítő volt. Ez sem bírja a folyamatos navigációt (Waze) miközben töltődik, és a nap is süt rá? Tudtok erre valami megoldást?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Almonen
aktív tag
Voltam ma hivatalos Samsung boltba, makulátlan állapotban lévő S9+-et beszámítanak 121 ezerért S10+ árából
-
Gubu0101
veterán
Én most jöttem rá,hogy a 9+ al tudom tölteni a bluetooth fülesem a Type C-Usb átalakítóval
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
nyesix
senior tag
használja valaki céges exchange levelezésre a gyári e-mail klinest? (ver 6.0.01.11) Hiába állítom be, hogy csúcsidőszakban ütemezve szinkronizáljon (h-p 7:00-18:00), rendszeresen szinkronizál azon kívül is...
-
vihartigris
őstag
válasz papi77 #23576 üzenetére
A februári frissítés óta nálam ezzel nincs baj.
Amit én problémának, hibának vélek felfedezni, hogy a hívásfelvétel lehetőségnél eltűnt az érintéses felvétel vagy csak én nem találom.
Még egy (jelenség) az AOD-n a névnapokat ddig két sorban jelenítette meg, most három sorban jeleníti meg.bármi reciproka a semmi
-
DeFence
tag
válasz S. Laci #23566 üzenetére
A Google naptár volt a ludas, amit a Samsung naptárba fel vittem, érdekes módon csak a Google naptárba rögzült a Samsungban nem, fel szinkronizálta a már túl okos android nekem a Samsung naptárat is Google-be.. Pedig még a gugli naptára le sem volt töltve. Most le töltöttem, kikapcsoltam benne mindent, és úgy döntöttem használom a Samsung helyett azt 😀
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
dkovizoli
addikt
válasz Revesz #23572 üzenetére
Nem XEU lett letöltve. Ti nem rontottatok el semmit. A szolgáltatós S9+ CSC váltásnál alapból XEU-ra áll be. Mindegy mit raksz rá. Feltéve, hogy OXM csoportbeli romot teszel fel. Ha sim berakás után lett volna visszaállítás, akkor átállt volna magyar régióra.
[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz dkovizoli #23569 üzenetére
Akkor ha én DBT-ről XEH-re szeretnék váltani nem lesz elég a XEH romot home csc-vel felrakni? Kell neki a sima csc?
Mert így a wipe miatt most nálam is tolódik a dolog, főleg így hogy van akinél a februári update hibákat eredményez, talán majd a márciusival fel rakom a XEH-t.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
DaDa
senior tag
válasz papi77 #23573 üzenetére
Ha ez egy autó lenne, kétszer annyit érne a nepperek álma. Viccet félre téve, együtt érzek veled.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Revesz
aktív tag
válasz dkovizoli #23569 üzenetére
Nem mondom, hogy nem sörözés közben lett megcsinálva...Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy lett a xeu letöltve és felrakva, amikor a xeh-t akartam mindenféleképpen...pont azért, hogy ne legyen szívás vele később(ezért is lett a dbt ignorálva).
Na mindegy, akkor ez így maradt, mert wipe tuti nem lesz megint .Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Revesz #23560 üzenetére
Én mondjuk konkrétan sosem mondtam ilyet, mert ez nem lenne igaz. Ezt a dolgot, kb 100-szor írtam le amikor jött a pite, hogy hogy lesz jó és hogy nem. Felrakhattad volna nyugodtan a DBT romot is, pont ugyanitt tartanál. Olyan romverzión vagy , amit nem adtak ki arra a régióra, amin pillanatnyilag áll. Te ugyanis nem XEH-n vagy hanem XEU-n. Mivel ebből csak teljes törléssel fogsz tudni megszabadulni, töltsd le a legutolsó XEH romot, rakd fel OXM_CSC-vel, és amikor benne a kártya, nyomj egy gyári visszaállítást. Akkor megnézed a szolgáltatói verziót, be kell ezek után az első és második kódnak XEH-ra állni.
-
Darth11
aktív tag
válasz akos_ur #23567 üzenetére
Én imádom, lassan egy éves a telefonnal együtt és olyan mintha új lenne a telefon és a tok is. Jól bírja.
Párszor ejtettem is már le és eddig semmi baja (lekopogom). A vezeték nélküli autós tartóval Isten király, eddig a legjobb tokom és tartóm. Soha más nem lesz rajta az biztos.[ Szerkesztve ]
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok, akinek Pitaka tokja van, attól kérdezem, tényleg annyira jó, hogy megéri az árát?
nagyon tetszik benne, hogy úgy néz ki szemből, mintha nem is lenne tok a telefonon... viszont ugye így nem védi teljesen...
mik a tapasztalatok vele?
előre is köszi
-
papi77
addikt
válasz Linkin1994 #23547 üzenetére
Azért apró gondok vannak a februári frissítést követően!
Nekem nem számlálja a hívásidőt,és feloldás után az alkalmazástár jelenik meg egyből.
Egyelőre ennyi...Az első: NOKIA 1611
-
Revesz
aktív tag
Akkor, hogy fog? Minden úgy lett csinálva ahogy anno a leírásban volt, direkt nem DBT lett felrakva, hogy ne legyen probléma.
Konkrétan mindenki azt mondta, hogy rakd fel a xeh romot és minden probléma megoldva, jön majd az OTA.... nem kell többet várni a telenorra, nincs több szolgáltatós app. -
DaDa
senior tag
válasz S e t h #23548 üzenetére
Alkalmazás váltóban (ahol be tudod zárni a futó alkalmazásokat) a kiválasztott alkalmazáson felül az ikonra böksz. Ha támogatja az app, akkor ott tudod állítani. Értelemszerűen ehhez előbb el kell indítani az egyik appot amit használni akarsz.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
e-newsee
addikt
Valaki használja a Power Toggles-t?
Évek óta használom (xperia mini pro óta), és hibátlanul működött, de a februári frissítés óta nem akar kapcsolgatni semmit. Amikor először kirakok egy widgetet, akkor egyszer átkapcsolja, de vissza már nem. Se Wifit, se BT-t, se a zseblámpát. Olyan, mintha nem kapná meg az engedélyeket, pedig de.
Azért használtam, mert ebben tényleg nem volt még reklám sem, tök jól testreszabható volt, és nem kellett lehúzkodni a függönyt a kapcsolókhoz. Pár éve már nem frissítik, így megvan az utolsó verziós .apk, és azt telepítettem mindig. Be lehetett állítani futtatható alkalmazást is, így a biometrikusos (de szép szó) lezárást is meg tudtam oldani (igaz, külön appal), de az ikonja belepasszolt a dizájnba. De azt hiszem, eljött a vég...Próbáltam a Custom switches-t is. Jó lenne, de a zseblámpát az sem kapcsolja, és nem képes elindítani külső appot. Pedig a lámpa kellene a leggyakrabban, hogy csak egy koppintással ki-be kapcsoljam. Ha nem muszáj, nem akarok külön appot még arra is.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
DeFence
tag
Még mindig problémám van a naptári bejegyzésekkel, be írok valamit és hozzá rendel email és 10 percel előtte emlékeztetőt, naptár jelzés beállításaiban mind két lehetőségnél Nincs-re van állítva, és mikor fel veszem a bejegyzést akkor sem állítok be semmit, el mentem és rá pár percre már be állítja nekem az emlékeztetőket.
Nagyon köszönöm a választ annak aki megoldja ezt nekem.
Naptáraknál engedélyezve van a Saját, Samsung és Google naptár is.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
e-newsee
addikt
válasz samu74 #23551 üzenetére
Ja, erről tudtam. Azt hittem a normál órákról van szó, amikor a nagy méretű óra, értesítés, meg mindenféle látszana fekvő módban is. Azt hiányolja mindenki, ez csak félmegoldás, és ha talpon van a szöveg, akkor mindig az alsó élen van. Amit a tartó sokszor kitakar. Szóval ez számomra felejtős.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Aryon87
félisten
válasz Tiger. #23535 üzenetére
Inkabb ez egy aktualis frissites par "kotelezo" ujitassal. Tegnap bemasztam a menube, a kameralyukat nem lehet eltuntetni mint a noccsot..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
S e t h
nagyúr
Megy frissítést követően a dupla ablakos mód?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
samu74
addikt
válasz firka70 #23537 üzenetére
Nekem is vodás de max. vezetéknélküli töltéskor melegszik fel picit. Vagy ha játszom vele. Szerintem valamelyik appod tekeri a procit, azt kellene kiszúrni hogy melyik . Az optimalizálást kapcsold be ha nincs ,biztonság az csak víruskereső. Az miatt nem hiszem hogy melegednie kellene . Jó lesz az ,pár nap használat után én nem vinném vissza.
paolinho akkor örülünk.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
stickrs
senior tag
Pie-on videozás közben tud már váltani a 2 kamera között az s9+? Nem értem hogy nem tették ezt bele kezdetektöl..
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
dvarw.mtl
tag
Németben vásárolt független (dbt) telóra ha német simet rakok bele és ráhúzok egy dbt romot akkor visszaáll full dbt-re?
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
Indiant
addikt
Nekem egyre inkább az jön le, hogy nem érdemes PIE-ra frissíteni. (pláne azt frissíteni)
-
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem az S9-et, azóta 3x újra is húztam, mert produkál érdekes dolgokat. Melegedés (tudom, viszonylag általános) - sima facebook, net böngészés közben is felmelegszik a ház 40 fokra, infrás hőmérővel mérve, kézben már kellemetlen..., ilyet más telefonnál még nem tapasztaltam - AnTuTu szerint 68 fokos csúcs környékén volt a proci).
A másik, hogy az Eszközkarbantartó gyakran mutat úgy 0%-ot, hogy nincs semmi, ami ezt indokolná..., tisztítás után 0 memória felszabadítva, 0 alkalmazás bezárva és mindjárt 100%.Lehet ez attól, hogy a Biztonság nincs bekapcsolva, nem futott még ellenőrzés, vagy valami Bug inkább?
Harmadik - Vasárnap reggelre nem látta az SD kártyát - kb. 2 hónapos Samsung 64GB-os EVO + kártya, ami az A8-ban eddig tökéletesen üzemelt. Ki kellett szednem és visszarakni, hogy újra lássa..., egy csomó alkalmazás ezáltal visszaállt saját memóriás mentésre..(lásd fényképező, navigáció, Spoty, etc...).
Vodafonos - Pie van rajta, Januári biztonsági frissítéssel. Érdemes visszavinni, tán még benne vagyok a 3 munkanapban, mivel csütörtök délután vettem?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy is van akkor ez a VoLTE hívás?
Mitől függ, hogy működjön?
A szolgáltatónál(telekom) is aktiváltatni kell? a készülékemen be van kapcsolva, XEH független, Pie.
Valaki világosítson már fel -
Tiger.
nagyúr
válasz Aryon87 #23530 üzenetére
Engem sem fogott meg, sebességben semmi különbséget nem vettem észre, kamerában ami érdekelt volna, az a supermakró, de nincs benne ilyen, és a luk kijelzőn nagyon zavart, főleg ha filmet néznék rajta.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Mályki
aktív tag
Még egy dolog lenne ami nem vilagos. Letoltok a bongészőből képet, ki is irja hogy letoltve, ha rámegyek megnyitja de sehol nem találom a képeim között. Csak én találkoztam ezzel a jelenséggel?koszi
K.M.
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Always on display modben nem lehet az orat elforditani? Vagy nijcs valami progi ami fektetve mutatja? Vettem egy tartot es az ejjeli szekrenxen egy tok jo orat tudnek elkepzelni amit a telo mutat.. de nem allva 😃 koszi
K.M.
-
Aryon87
félisten
Nya, újabb kameraösszeeresztés a Samu 9 és 10 generációkkal, ha már a Médiába is ki lett rakva. Finoman szólva az S10-ekre ráfér egy alapos frissítőkúra.. Note9 is és az S8+ is jobbat lőtt.
S9+
S10+
Mind3 kép esetében a kolléga fejére toltam a fókuszt. Ezt a Note9-el is megcsináltam, de mire odakerültem, hogy áthúzzam a képet, a demó mód miatt a kép törlődött
A szögek nem ugyanazok sajna, izgett-mozgott a srác közben[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
doooo
veterán
válasz pepetech #23527 üzenetére
Hát hajrá... nem tudom, hogy ennél hangosabbat hogyan lehet hallgatni halláskárosodás nélkül, de legyen.
Tiger: De igen, lehet, viszont csak akkor, ha fülhallgatóhoz csatlakozik a készülék. Én így hallgatok rajta mindent fülhallgatóval, ha meg csak a sztereó hangszórókat használom, akkor meg a Dolby van bekapcsolva.
-
pepetech
őstag
Yes be van kapcsolva. És párom S9+ esetében is ugyan ez van JBL fejhallgató illetve AKG, kicker, Sennheiser fülhallgató esetén is hangosabb az iPhone 6. De elengedtem a témát most ott tartok hogy az ágyban fekve az i6-ot használom zenére .
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Reverting
őstag
válasz pepetech #23520 üzenetére
Igen nagyon orulok, ezt senki nem is vitatja... mert nem kapna? Az a baj nem erted a kedest sem... Eredeti DBT telorol mert ne jonne... Epp azt szeretne itt mindenki csinalni a TMH romos telojabol...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
válasz samu74 #23421 üzenetére
Hát én csak egy régi iPhone 6-on tudtam kipróbálni és minden füles jóval hangosabban szól ami itthon van nekem. Szebbnek nem mondanám mert szépen szól nagyon a Samsung de hangerő jó 20-30%-al elmarad az 100%. És a gagyi fülesnél is tapasztalom.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
mSchumi87
senior tag
válasz csorbajeno #23515 üzenetére
Igen azota nem produkálja a hibát, meglásuk elo jon e még
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Damage401
senior tag
Hali, sziasztok
Nektek hogy alakul az üzemidő a februári patch után? S9
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
mSchumi87
senior tag
Google Play aruház hibával leáll, mit javasoltok mi lehet a gond? hogy tudom orvosolni? Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
kiskeni
aktív tag
válasz samu74 #23506 üzenetére
Mi lelte a szolgáltatókat? Baromi lassan jönnek a frissítések a XEH megjelenéséhez képest. Pie előtt átlag 4 nappal XEH megjelenés után jött a frissítés Telekom-ra (is) egy-két kivétellel, amikor 10 napot is késhetett. Ez olyan 3x fordult elő kb. Ehhez képest a Pie is legalább fél hónapot késett, illetve a mostani biztonsági javítócsomag is 12 napja sehol. Egyedül a Telenor-t láttam, de az is 8 nap késéssel, 21.-én küldte ki a frissítést. Az eddigi tempóhoz képest még 8 nap késés is sok, vagy nem? Mondjuk csak a Pie-nál voltam kicsit pipa, hogy ennyit késik, a mostani frissítés már nem izgat, csak mivel ez is volt téma itt így véletlen ránéztem és észre vettem ezt a késlekedést
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
veterán
-
proly01
őstag
Valakinek van valami ötlete hogy a telefon ha csinálok screent gyári böngészőből és elküldöm messengerben akkor az miért néz úgy ki mint egy 640x640 es kivehetetlen paca?
....Pr:)ly....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest