Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
natiz
csendes újonc
Sziasztok! Sikerült egy bringás esés következtében pókhálósra törnöm a kijelzőt. 14 hónapos Telekomos. Azt szeretném kérdezni mire számíthatok ha javíttatni szeretném? Garancia gondolom nem érvényesíthető, nem megfelelő használat miatt, vagy mi. Az árlista aktuális az összefoglalóban? 90 körül számíthatok cserére? Vagy tudtok más megoldást? (amellett hogy használom igy... amúgy jól érzékeli az érintést, az nem romlott el)
Köszönöm szépen a segítséget -
natiz
csendes újonc
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani hogy vajon kikerült oreon az a funkció, hogy ha hívnak és kijelzővel lefele fordítom a telefont, akkor elnémul? Nem találom sehol a beállításoknál, nougaton használtam. Köszi szépen
-
natiz
csendes újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a készüléken (8-as android) megtekinthetők e és ha igen, hol, az általam használt wifi hálózatok jelszavai? (PC n, laptopon a windowson meg tudom nézni a wifi hálózataim listáját és a hozzájuk tartozó jelszavakat, de itt nem találom.)
Köszönöm szépen a segítséget! -
natiz
csendes újonc
Ne haragudjatok már, hogy ilyen piszlicsáré dologgal jövök, de már idegbajt kapok, hogy nem tudom megcsinálni. Eddig 7-es droidon ha kaptam egy üzenetet pl Skype on vagy Viberen, akkor az alkalmazás ikonján megjelent egy kis szám. Nem a kezdőkepernyőn vagy az értesítési sávon, hanem magán a program ikonján. Most hogy Oreo van fent, nem jelez. Megnéztem amit tudtam, de nem tudom visszavarázsolni. Tudtok ötletet adni hogy lehetne?
Nagyon köszönöm, előre is. -
natiz
csendes újonc
válasz
h_benjamin #48903 üzenetére
Próbáld meg a Fejlesztői beállítások -> Inaktív alkalmazások -> Samsung Gear kikapcsolást (már ha kikapcsolni szeretnéd)
-
natiz
csendes újonc
válasz
gerner1 #48857 üzenetére
zsííír! nagyon köszi! (milyen kis dolgoknak tud örülni az ember)
(Egy félmegoldást el tudtam érni a saját kérdésem megválaszolásában új launcher telepítése nélkül. Beállítások ⇒Kijelző ⇒Kezdőképernyő ⇒Ért. panel gyors megnyitása bepipálása esetén lefele simításnál nem jönnek elő az alkalmazások, mert értelemszerűen az értesítési panel jön le. Felfele simításnál még mindig előjönnek, de ez már a kisebb gond.)
-
natiz
csendes újonc
Sziasztok!
Lehet volt róla szó, de sajnos nem találtam. Hol tudom azt kikapcsolni oreón, hogy kezdőképernyőről lefele vagy felfele simítással megjelenjenek az appok? Úgy szoktam meg, hogy csak az alkalmazások gombbal nyitom meg. Másik kérdésem, hogyan tudom eltüntetni a "smart things"-et? Akár úgy hogy a gépen marad kikapcsolva, akár letörölve végleg. Ezt sem találom sajnos. Szeretném legalább az ikonját eltüntetni. Nem root-olt, sima gyári telekomos romon vagyok.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest