Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
válasz
Zsolaf #33108 üzenetére
Kedves "amuba"!
Nem vagyunk olyan viszonyban, hogy megmondjuk a másiknak, ki mit csináljon, és az általad előadottak alapján nem is talállak erre alkalmasnak.
Viszont szeretném, ha emlékeznél arra, hogy egy eszmecserében - vitában tényeket sorakoztatunk fel, és ezekből érveket kovácsolva szembesítjük azokat a másik tényeivel és érveivel.
Két oka lehet, ha valaki ezt nem ezt tudja megtenni (annak viszont mással kéne foglalkozni ezen kései órán):
1. nincsenek is érvei
2. nem képes az érveit használni.
Mindkét helyzet megoldására az önképzés jelenti a kiutat, én erre biztatlak. -
ScourgeA
tag
-
ScourgeA
tag
válasz
gerner1 #33101 üzenetére
Teljesen félreértetted a posztomat, és még magyarázat után sem érted.
Természetesen ugyanaz a changelog, hiszen ugyanaz a szoftver- csak más a célközönség!
Hozok egy másik példát:
Németországban már egy hete megrendelhető az AMG GT Cabrio. Én megírom, hogy holnaptól már itthon is.
Erre beírtok, hogy de ugyanaz a specifikációja, ugyanaz a motorja, és mm-re ugyanolyan hosszú? -
ScourgeA
tag
válasz
gerner1 #33099 üzenetére
Ugyanazt kapta meg, de nem ugyanarra a ROM-ra!
Az volt az üzenet lényege, hogy az áprilisi frissítés, amit most terít a SAMSUNG (nyilván ugyanazt), már a független magyart is tartalmazó OXX-re is megjött. (Egyébként OTA-n jött, nem csak weben érhető el)
Ha most a német Telekomosra kijönne a 7.1, és én megírnám másnap, hogy már az angol BTU-ra is kint van, Ti beírnátok, hogy az ugyanaz? -
ScourgeA
tag
válasz
vadászcsiga #22108 üzenetére
-
-
ScourgeA
tag
válasz
Levente07 #22092 üzenetére
Nekem automatikusan jött értesítés az üzenetsávban, ahogy átkapcsoltam WiFi-re, hogy frissítés áll rendelkezésre, és a Samsung Galaxy Apps logoja volt mellette. Próbáld meg WiFi-n. Vagy a Galaxy Apps-on belül a frissítések között. Ha nem, indítsd újra, ma pl. nekem így jött frissítés az Excelhez és Worldhöz, pedig előtte azt jelezte, minden alkalmazásom friss.
-
ScourgeA
tag
A kevés, de rossz irányból érkező fény nem az?
Ugye mindenkinek mást jelent a "rossz körülmények", de abban a fotósok zöme egyetért, hogy a képet nem a gép, nem az optika még csak nem is a fotós készíti, hanem a fény. A fotózás játék a fénnyel, amit látunk, az mind csak a fény reflexiója.
A Flickr oldalán ezek csak valami miatt érdekesnek talált képek, ahogy látom, csak tegnap 117 ezer S7-tel készült képet töltöttek oda fel, és a kiválasztás szempontja nem a "rossz körülmények" voltak. -
ScourgeA
tag
válasz
gerner1 #22076 üzenetére
Így van, de mai digitális korban az utómunka már ugyanolyan fontos része a fotózásnak, mint a témaválasztás vagy az eszköz beállítása. Összehasonlító tesztben valóban jobb csak nyers képeket nézni. Ezen kívül ma már sehol sem látsz nyers képet, én azt írtam, ilyet lehet ebből kihozni.
-
ScourgeA
tag
Akinek gondja volt a biztonsági mentéssel, annak érdemes a mai Samsung Cloud frissítést feltennie, nálam megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest