Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Pénteken csatlakozom hozzátok! Előbb S7 volt a terv, de inkább e mellett döntöttem. G3 G4 és Note 4 után kicsi lenne nekem az az 5.1...
Szerk: bocsi nem válasz akart lenni!![ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz gyurikabmx #4568 üzenetére
Vajon ha víz éri, fennmarad? (nem, nem ez a lényeg, tudom, egyszerűen csak érdekel...) Lehet rendelek én is egyet
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz gyurikabmx #4580 üzenetére
Oké
-
jose999
senior tag
Valaki nem talált véletlenül egy 16-os Toshiba, 30MB/S-es kártyát? benne felejtettem egy Sd slotban! A kártyán felbecsülhetetlen értékű információk vannak, ami más számára értéktelen!
-
jose999
senior tag
válasz spanglee001 #4691 üzenetére
Nekem is vagy az Alkalmazás optimalizáció vagy a takarékos mód a tippem első körben
-
jose999
senior tag
válasz vadászcsiga #4744 üzenetére
Neked akkor nincs is semmi rajta? Nekem eddig minden telefonon üvegfólia volt, de erre az nem oké...
-
-
jose999
senior tag
Szó volt róla, hogy lesz Spigen üveg a telefonra. Van valakinek infója ez ügyben?
-
jose999
senior tag
válasz MartOOn #4911 üzenetére
Köszönöm! Az Xprotectoros full size fólia megerősítve, tényleg egy guriga taknyot nem ér, a már említett dolgok miatt. Kár, hogy már megvolt, csak a telefon még nem, mikor olvastam itt a negatív tapasztalatot... De gondoltam, kipróbálom. Valóban nem kellet volna!
-
jose999
senior tag
válasz vadászcsiga #4948 üzenetére
-
jose999
senior tag
Esetleg ezt a fóliát használja valaki? Van tapasztalat?
-
jose999
senior tag
válasz Galahed #5110 üzenetére
Pontosan! Note 4 utáni tapasztalatok után az első dolgom volt ezt a funkciót kikapcsolni!
vadászcsiga : olvass bele a note 4 formába! Egy év után döglődnek a "gyorstöltött" aksik... Lehet hogy véletlen, de nem bízom rá...
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz leslien #5115 üzenetére
Nem a teljesítmény csökkenésről van szó! Nyilván csökken, hülye nem vagyok más problémák voltak. 15 százaléknál kikapcsol, stb stb tényleg érdemes beleolvasni a fórumba! Az, hogy nem hiszem hogy baja lesz, meg a használati tapasztalatok között azért van különbség... Ha meg véletlen...mondom még egyszer, nem bízom a véletlenre. Nyilván mindenki úgy tölt, ahogy akar!
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Van az Xpro kínálatában pár üvegfólia . Vajon milyenek lehetnek?!
Hopp ezek nem S7 edge-re valók, bocsánat
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
-
-
jose999
senior tag
-
jose999
senior tag
válasz wong kok wah #5737 üzenetére
Köszönöm! Én buta azt hittem a telefonban lévő alkalmazásról van szó!!
-
jose999
senior tag
Nekem is megmaradt minden Smart Switch-el!
Az akku nálam eddig nagyon jó, másfél nap, kB 5 óra kijelzőidővel. A note 4-nél azt hittem nem lesz jobb... Az én használati szokásaim mellett nálam kB 2x annyit bír, túlzás nélkül!
-
jose999
senior tag
válasz MartOOn #5772 üzenetére
Na. Ehhez képest a Smart Switch annyi, hogy letöltöd a Samsung oldaláról szgépre laptopra, ráküldöd USB-vel a telefont, és már jelzi is, hogy van frissítés. Kiválasztod, hogy frissítse, és ennyi.. Ha végez, lehúzod. Kész.
-
jose999
senior tag
Megjött a Spigen Curved Crystal HD fólia (fóliák). Tökéletesen illeszkedik, nem jön fel az oldalán sem. 2 fajta tokkal kipróbálva. Tök egyszerűen felrakható. Ajánlott! (de azért várom a tempered glasst... )
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Használ valaki LED View tokot? Mik a tapasztalatok? Ajánlott? Első blikkre (neten nézve/olvasva) tetszik, de ugye a tapasztalat az más... Köszi előre is!
-
jose999
senior tag
A Spigen fólia bár jól tapad, illeszkedik stb, amiért ajánlottam, viszont nagyon karcolódik! A telefont zsebben hordom, mellette semmi, nagyon vigyázok rá, de már most, pár nap használat után tele van sok apró "karccal". Írta is itt valaki korábban. Csalódás. Valószínű Led View tok lesz, fólia kuka! Marad az üveg... Majd... Egyszer...
Grafy12 az szép a Samsung Experience Store-ból rendelnék...
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz bulikavagyok #6870 üzenetére
Vettem pár hete, írtam is, két nap alatt indokolatlanul karcos. Nagyon nem vagyok vele megelégedve...
-
-
jose999
senior tag
Ez az ébren maradás normális?!
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Feltöltöttem, újraindítottam, és megint : akkumulátor használat 3 óra 45 perc, android rendszeren belül az ébren maradás 3 óra 18 perc... Nem értem ezt...
-
jose999
senior tag
válasz Richard #12103 üzenetére
2 db gyári, (tapasztalatok szerint tökéletes!) fóliáért postával ~6400 Ft ajándék, szerintem. Lefogadom, itthon, ha lesz, posta nélkül is drágább lesz... Köszi a tippet, meg is rendeltem!
-
jose999
senior tag
válasz Richard #12968 üzenetére
Megerősítem! Clear Cover tokkal eddig számomra (mivel nincs normális üveg ) eddig ez a tökéletes! A Spigen fóliát annak idején feltettem, aznap le is szedtem. Iszonyatosan karcolódott, konkrétan a semmitől! Zsebben, ahol csak a telefon volt. Ahogy a képernyőt érintettem, húztam, azonnal meglátszott...Azóta nem volt rajta fólia, csak a Clear Cover tok, (egyszer esett is egy kisebbet, megvédte!), a telefonon egy darab karc nem volt! A Spigen óriási csalódás, és fölösleges pénzkidobás volt... Ajánlom én is ezt a fóliát mindenkinek!
-
jose999
senior tag
-
jose999
senior tag
válasz Lacika2013 #17559 üzenetére
Mi köze a 200.000 Ft-os telefonnak a Messengerhez?! Hm? Miért a Samsungtól várod a javítást? Nem a telefonod rossz, hibás, hanem a Messenger app! Nekik írj! Nem is értem... Nekem milyen sz@r már a Samsung UHD Tv-m, állandóan sz@r műsor megy rajta! Rohadt Samsung! le is cserélem egy régi csöves tv-re... Hmmm... Azok a műsorok, amik abban mentek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Google Pixel Watch 3 45mm Band L - Obsidian, bontatlan, új
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest