Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
no more #40835 üzenetére
Aztán kipróbáltam 8x-os zoommal, hogy milyen, egyáltalán nem mozdul be a kép... Sőt, az OIS kegyetlenül kisimítja a videót és a fotót is...
Jah, egyébként PROTIP mindenkinek!!! Kapcsoljátok ki a kamera beállítások között a "videóstabilizálás" opciót! Az az EIS-t kapcsolja be (elektronikus stabilizáció... szoftveres) és ilyen tök hülye zselés effektet nyom a videóra, egyfolytában remeg a kép. Amint kikapcsoltam vajsimák lettek a videók.
(#40837) Raul227: Feljebb linkeltem egy cikket. Igazából nincs különbség a két szenzor között. Ahogy néztem, a Sonys jobban túlélesít, az ISOCELL-nél pedig jobb a dinamikatartomány és szaturáltabbak a színek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest