- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Igen, a kamera nagy csalódás...az S8 valami elképesztő szép képeket tudott, és nem kellett hozzá csillió megapixel. Az ujjlenyomat olvasót máig hátul keresem, pedig évek óta írisz scan-el léptem be illetve az authentikátor appokat is azzal használtam. Nincs pulzus szenzor...áh, tényleg. Stressz mérés is volt hetente többször, hát már nem lesz.
..naés a jack hiánya!!! Hatalmas érvágás. 23éves opelem van, kazettás adapterrel és a lógó jack-dugó nem találja helyét.Ehhez tényleg csak a Samsung saját, 7000ft-os USB-C - Jack átalakítója használható? Testvérem adott egy ilyen kábelt, de "nem támogatott usb eszköz"-ként pont le is szarta a készülék, hogy jackdugót próbálnék használni. Nem ismertek olyan márkát vagy típust, amit tudnék használni USB-C - Jack átalakítóként ehhez a készülékhez?
Az S8 akkuját ma este is telenyomtam energiával, pedig a kijelzője már alig látható. (fűnyírás közben a kavics felpattant és a zsebben lévő telefon Gorilla üvegének adott egy akkora pofont, hogy használhatatlanná vált.) Körbekérdeztem de a javítása cca 100.000ft. Nincs kizárva, hogy rendbe hozatom, mert új, és modern az S21 ultra, de máig az S8 a szerelem.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 - 8/128 - lila
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest