Új hozzászólás Aktív témák

• lacam

aktív tag

válasz dnelb #11047 üzenetére

Igen, a kamera nagy csalódás...az S8 valami elképesztő szép képeket tudott, és nem kellett hozzá csillió megapixel. Az ujjlenyomat olvasót máig hátul keresem, pedig évek óta írisz scan-el léptem be illetve az authentikátor appokat is azzal használtam. Nincs pulzus szenzor...áh, tényleg. Stressz mérés is volt hetente többször, hát már nem lesz. :Y
    ..naés a jack hiánya!!! Hatalmas érvágás. 23éves opelem van, kazettás adapterrel és a lógó jack-dugó nem találja helyét.

Ehhez tényleg csak a Samsung saját, 7000ft-os USB-C - Jack átalakítója használható? Testvérem adott egy ilyen kábelt, de "nem támogatott usb eszköz"-ként pont le is szarta a készülék, hogy jackdugót próbálnék használni. Nem ismertek olyan márkát vagy típust, amit tudnék használni USB-C - Jack átalakítóként ehhez a készülékhez?

Az S8 akkuját ma este is telenyomtam energiával, pedig a kijelzője már alig látható. (fűnyírás közben a kavics felpattant és a zsebben lévő telefon Gorilla üvegének adott egy akkora pofont, hogy használhatatlanná vált.) Körbekérdeztem de a javítása cca 100.000ft. Nincs kizárva, hogy rendbe hozatom, mert új, és modern az S21 ultra, de máig az S8 a szerelem.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák