Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Criminal017 #7283 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta egy ideig, de annyi előnyt nem nyújt, kivárom az S25-öt, hátha Snapis lesz és kap valami jobb kameraszettet.
B.Cs.
-
DarkByte
addikt
válasz Criminal017 #7212 üzenetére
Meg igazából nem tudom minek Bármelyik nagy AI cég app-ját fel tudod rá rakni, és többre mész vele mint ezekkel a gyártói lokálban futó gagyiságokkal szerintem. Egyszerűen nem egy liga egy lokálban NPU-n futtatható model egy cloud-ban szerverparkon futó megoldással.
A circle to search amit megkaptunk hasznos, de az is cloud erőforrást használ.[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz Criminal017 #7183 üzenetére
akkor mostanában nem lesz full AI a telefonon?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
-
thboxx
aktív tag
válasz Criminal017 #7073 üzenetére
Nekem navstarral sem sikerült teljesen eltűntetni a "csíkot"...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Criminal017 #7018 üzenetére
Igen, láttam.én is, csak akkor már nem tudtam szerkeszteni.
B.Cs.
-
gyga
senior tag
-
SztiviVander
őstag
válasz Criminal017 #6840 üzenetére
Miert kell ehhez apkmirror? Ami a goodlockban van az nem ez? 2.1.00.2 verzio az is. Bar en a sima s21-en neztem. ja hogy az fe-n esetleg nincs ez a modul...
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
válasz Criminal017 #6826 üzenetére
nálam probléma nélkül felment, ami eddig feltünt, hogy az egyik simnél a vowifi helyett a mobilra állította a preferred modeot
-
rigoberto
őstag
válasz Criminal017 #6816 üzenetére
Jó lesz az nekünk?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Criminal017 #6791 üzenetére
Azt hiszem egy korábbi cikkben Q2 volt a 21-es szériához kitűzbe, még időben vagyunk.
Engem a security patch jobban érdekel, mint ezek az AI marhaságok.
B.Cs.
-
SztiviVander
őstag
válasz Criminal017 #6786 üzenetére
Nyugi s21-re se jott. Talan azert mert azt elfelejtettek megemliteni hogy egyelore meg csak koreaba adtak ki...
-
bollokcs80
Korrektor
-
RockCNC
senior tag
válasz Criminal017 #6693 üzenetére
Megírtam, ezt a választ kaptam:
22 januárban 233.000-ért vettem a készüléket, szóval kiestem a 2 évből.Tájékoztatjuk,hogy a termék ára az ami mérvadó a jótállási évekre vonatkozóan.Amennyiben a készüléke ára : 10.000-100.000 Ft. Bruttó Fogyasztói Ár esetében 1+1 év Kiterjesztett Samsung jótállás van, a 100.001 – 250.000 Ft. Bruttó Fogyasztói Ár esetében 2 év Kiterjesztett Samsung jótállás van és a 250.001 Ft. vagy a fölötti Bruttó Fogyasztói Ár esetében 3 év a gyártói garancia.
A vásárlástól számított első év az alap (kötelező) jótállás időtartama, a második év (esetenként három év) garancia a Samsung által vállalt Önként jótállás. A gyártói garancia, a számla és a kitöltött, lepecsételt magyar Samsung jótállási jegy alapján érvényesíthető.
#6700TaRka94 Köszi, megróbálom sűritett levegővel kifujni...
-
RockCNC
senior tag
válasz Criminal017 #6693 üzenetére
Oké megpróbálom.
Az oldalukrol vásároltam, illetve azért bosszant, mert alig használtam a töltő részét.
Vezetékesen van töltve, itthon és a cégnél is.... -
RockCNC
senior tag
válasz Criminal017 #6691 üzenetére
elmult 2 éves sajnos
-
Vitaqo
senior tag
válasz Criminal017 #6620 üzenetére
Én az új funkciókat kerestem, de ahhoz még várni kell. Gyorsaságra nekem ugyanaz.
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #6610 üzenetére
Konkrétan olyan fluid lett hogy a telefon töltése is látványosan gyorsabb lett
-
FrankMonzano
őstag
További frissítésekbe nem zavar bele? Ha kijön rá hivatalosan, akkor nem fogja leszedni?
-
g_g_g
őstag
Köszi.
Én is bátor voltam és felettem.
Szerintem is elég látványos a javulás. -
direwolf
őstag
válasz Criminal017 #6024 üzenetére
Csatakra izzadtam már az ágyneműt
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bollokcs80
Korrektor
-
DarkByte
addikt
válasz Criminal017 #5927 üzenetére
Én azt hittem csak a "Google Play system update"-et kényszerítették ki valamiért. De most hogy ez már felment, ha bemegyek az About > Software részre és rányomok arra a sorra, ugyanúgy ad fel új update-et ahhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Criminal017 #5914 üzenetére
És tényleg. Így legalább biztonságban vagyunk, amíg jön a OUI6.
kress, Dr.NX: Azóta nem próbálkoztam velük (alival kapcsolatban eleve vannak kétségeim), inkább itthon vadászom a jó árakat (már amennyire lehet.)
B.Cs.
-
direwolf
őstag
válasz Criminal017 #5789 üzenetére
Az előzetes infók alapján az Android 14-től sem kell sokat várni.
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #5736 üzenetére
Éreztem már rajta többször is hogy melegszik de erre azért nem gondoltam. Fél éves még csak. Gondolom ha kijelzőt cserélnek attól még ugyanúgy melegedni fog. Ez a sárga folt meg gondolom magától már nem múlik el ha egyszer ott van.
-
gyuri2008
veterán
válasz Criminal017 #5656 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #5570 üzenetére
Akksi szignifikánsan nem változott nálam, viszont a telefon újra fluid lett, pörög szépen mint az előző nagyfrissítés előtt.
-
Usgyi
aktív tag
válasz Criminal017 #5564 üzenetére
Otthon felrakom, nagyon kíváncsi vagyok. Üzemidőben lenne hova fejlődni...
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #5564 üzenetére
Pörgős lett nagyon a frissítés után a rendszer bármit csinálok(vagyis amiket amúgy is szoktam)
Hogy érted hogy hozzá nyúltak az akksihoz?
Milyen animációknál lehetett észre venni ilyen laggolást? -
bollokcs80
Korrektor
válasz Criminal017 #5488 üzenetére
Nem is panaszkodtam. Főleg emiatt választottam a Samsungot legutóbb.
B.Cs.
-
direwolf
őstag
-
Zoli.37
kezdő
válasz Criminal017 #5283 üzenetére
Áh köszi az infót akkor legalább nem én állítottam el valamit
-
samu74
addikt
válasz Criminal017 #5234 üzenetére
Nem volt,nekem is az van megjelenés óta. Bontatlan csomagolásban volt,esetleg utólagosan tettek rá valakinek, de az biztosan bontott volt.
-----------
-
zseko
veterán
válasz Criminal017 #5013 üzenetére
Ez sokkal jobb opció volt az S8-ban, ott fixen megadhattam egy (vagy akár több) időpontot hogy mikor indítsa újra a telefont.
HR24.hu
-
patomi
őstag
válasz Criminal017 #5015 üzenetére
Ilyet használok mióta megvan a teló és szuper. Sajnos az elsőt tönkretette a macskánk, de a másodikkal sincs még csak hasonló probléma sem.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Vitaqo
senior tag
válasz Criminal017 #5015 üzenetére
Nekem pont ez van, és nincs vele semmi bajom. Egyedül annyi, hogy látszik rajta kB minden. A másik egy gyári flipes tok. Viszont abból alig lehet kivenni, olyan merev.
-
arpivw81
tag
válasz Criminal017 #5014 üzenetére
Szia! Ennek van kamerakivágása? Mert a képen nem látszik. Én mégegyszer olyan kijelzővédőt nem veszek ami a kamerát is lefedi. Szerintem az rendesen lerontja a képminőséget.
-
törölt tag
Az enyém random restartolgat, de ez az opció nincs bekapcsolva.
-
gabber01
addikt
És ezt random időközönként kell csinálnia? De megnéztem és nincs bekapcsolva az Automatikus optimalizálás -> Újraindítás szükség esetén opció.
Elképesztő, hogy már a gyári szilikon tok is szar, de az S10-re is kritikán aluli volt a "bőr" tok. Néhány hét után az is elkezd hámlani, kopni, leperegni. Mindezt qrva drágán. Meg kéne etetni az összeset a tervezőikkel...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
thboxx
aktív tag
válasz Criminal017 #4678 üzenetére
Lehet, hogy valami ilyesmi van a dologban...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
SztiviVander
őstag
válasz Criminal017 #4513 üzenetére
De emliti, masodik mondat.
-
Amugy en nem ertem mi a karogas targya, nem egy random holdfotot rak be a google kepkeresobol tok mas kraterekkel, hanem a bemozdult kepet feljavitja. Erre azt mondani hogy "semmi koze az eredetihez" azert erosen barokkos tulzas. Ez nekem olyan tipikusan ha van sapka az a baj, ha nincs akkor meg az. Es akkor az ois meg az autofokusz is csalas mert a homalyos kepbol segitenek elest csinalni? -
direwolf
őstag
válasz Criminal017 #4513 üzenetére
A lényeg nem az, hogy elismeri-e, hanem hogy ha használod az AI-t, akkor nem tudhatod, hogy a fotód valódi-e. Én ezért kapcsolom ki mindig.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz Criminal017 #4434 üzenetére
Nálam még semmi.
-
Notalab
tag
válasz Criminal017 #4434 üzenetére
Nagyon remélem javít az 5.1 akkuhasználatán ez a frissítés. (de szerintem csak a szokásos biztonsági: ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
...
-
kutga
nagyúr
válasz Criminal017 #4263 üzenetére
Nálam sosem működtek jól. Nem is használom a rutinokat emiatt.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Criminal017 #4256 üzenetére
Volt olyan amikor nem ragadtak be?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #4255 üzenetére
Hamar megdőlt ez a tézis, még mindig beragad 1-1 rutin futása...
-
bollokcs80
Korrektor
-
őstag
válasz Criminal017 #2491 üzenetére
Köszi, be is állítottam. Egyébként az USB kapcsolatot hol lehet beállítani a telefonban? Ha gépre dugom csak annyit ír mennyi idő a feltöltés, ha arra rányomok nem tudom kiválasztani, hogy fájlokat akarok mozgatni a PC és a telefon között.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
kress
aktív tag
válasz Criminal017 #2491 üzenetére
nálam nem pittyeg, ahogy nézem az lehet hogy a rendszer hangok vannak némítva
-
senior tag
válasz Criminal017 #2131 üzenetére
Esélyes hogy van rá gcam, amúgy a kamera annyival nem jobb hogy indokolja a dupla árat. Pont nyaralás előtt péntek este tört össze így szétnéztem mik vannak és ezt találtam megfelelőnek. Sajnos az ár az fájó volt de már belaktam. Ha akkor tudtam volna venni ilyen árban xiaomi 12 lehet az lenne. Vásárlás után 1.5 héttel 250-260 eft. volt a mstore-nál ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
senior tag
válasz Criminal017 #2128 üzenetére
Mi9 ről váltottam, az összetört. Elégedett vagyok ezzel, ujjlenyomat olvasó sokkal pontosabb, kamera jobb, akku jobb. Átlagos használatban nálam nem melegszik. 8/256gb változat van. A töltés az a mai telokkal összehasonlítva lassú, nagyon lassú. Szerencsére az irodában is tudom tölteni ha kell, ott is itthon is ráteszem a vezeték nélküli töltőre és kész.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest