Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Mindenkinél októberi a Google-Play rendszerfrissítés?
-
Vitaqo
senior tag
Az éjszakai mód nálatok is elromlott?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Érdemes az akksit újra "kalibrálni"? Vagy ez marhaság?
-
Vitaqo
senior tag
válasz Winnie The P #7062 üzenetére
Nekem nincs navigációs sáv, csak vonal. És ha azt sokáig nyomom, akkor jön elő a circle to search.
-
Vitaqo
senior tag
A következő firssítéssel megérkezik a bekarikázásos keresés nekünk is. Infó: sammobile.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #7036 üzenetére
Szia!
Itt a [link] .
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #7034 üzenetére
Yt tele van vele, ha gondolod adok linket.
-
Vitaqo
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit, a generative wallpaper működik S21fe-n, kis játszadozással.
-
Vitaqo
senior tag
Megjött a júliusi csomag.
-
Vitaqo
senior tag
Kamera leállt hibát más is tapasztalt többször? Nalam 2 nap alatt 2x is volt..
-
Vitaqo
senior tag
válasz Rigormortiis #6911 üzenetére
Az Aod nem égeti be a kijelzőt?
-
Vitaqo
senior tag
Erre valakinek van ötlete? Egyik pillanatról másikra nem tudtam feloldani, majd regisztrálni az ujjlenyomatomat.
-
Vitaqo
senior tag
A nillkin kameravédős tokot használja valaki? Érdemes venni?
-
Vitaqo
senior tag
Megjött a májusi biztonsági patch.
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6852 üzenetére
Nálam is.
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6834 üzenetére
És tényleg.... 2 éves készülék 4 év támogatással....
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6842 üzenetére
Nálam a pixel shift sem megy. Pedig az volt az ígéret, hogy 6.1 alatt visszajön.
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #6824 üzenetére
Az AI-ból a circle search van, vagy van más is?
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #6824 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült eltolni.
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #6803 üzenetére
Ezt mi dobta fel?
-
Vitaqo
senior tag
Nálam elkezdett vacakolni a szoftver. Néha bekapcsolás után, vagy hosszabb nyugi után feléledve nem reagál a telefon. Eltűnik a gyári időjárás widget is. Aztán összeszedi magát. Nálatok?
-
Vitaqo
senior tag
Van arról hír, hogy mit kapunk még a 6.1-el? Vagy csak átírják a verziót 6.1-re?
-
Vitaqo
senior tag
Megjött a márciusi biztonsági frissítés.
-
Vitaqo
senior tag
válasz Criminal017 #6620 üzenetére
Én az új funkciókat kerestem, de ahhoz még várni kell. Gyorsaságra nekem ugyanaz.
-
Vitaqo
senior tag
Nálam az Aod érintésre van beállítva. A naptáras verzió. Az normális hogy random felvillan az ujjlenyomat a kijelzőn? Telefon meg sincs mozditva….
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6409 üzenetére
Hivatalosan csak biztonsági update. Mondjuk az S9-en ez ca. 150Mb szokott lenni, durva, hogy közel 310Mb.
-
Vitaqo
senior tag
Használjátok az always on display funkciót? Ott megy a pixelshift? Nálam gyári flip tok van, de ez ki van kapcsolva, mert félek, hogy itt sem megy.
-
Vitaqo
senior tag
Az új zenelájatszó animációja zárkepernyőn hogyan hozható elő? Nálam eltűnt.
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok hogyan mennek a rutinok? Este 9-től reggel 7-ig ne zavarjanak be+ energiatakarékos mód be van beàllítva, be is kapcsol, de ki nem.
-
Vitaqo
senior tag
A google play rendszerfrissítés nálam még mindig júliusi, decemberi frissítés után. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Vitaqo
senior tag
Remélhetőleg a pixelshift hibát is javítják majd januárban, mert az még mindig nem olyan mint az 5.1 alatt.
-
Vitaqo
senior tag
Az alvás rutinban meg lehet adni, hogy ne legyen ébresztés? Tudom, hogy ki lehet kapcsolni az ébresztőt, de a rutin miért adja hozzá?
-
Vitaqo
senior tag
Tudom o e ui 2.5, de érdekes, ott is ment.
-
Vitaqo
senior tag
Nálam nem lett egy akkubajnok a 14-el. Este 15-20%-ot merült az asztalon hagyva. Bt, WiFi kikapcsolva.
-
-
Vitaqo
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha elrejtem a navigációs sávot, akkor milyen mozdulattal tudom előhivni az alkalmazásváltót?
-
Vitaqo
senior tag
A sot infó teljesen eltűnt 6.0 alatt?
-
Vitaqo
senior tag
Főverzió után csináltam Fr-t recoveryből, nálam hasít a 14. Pixel shift gyanú miatt kikapcsoltam a navigációs sávot, status bar-t, nekem tetszik az új one ui 6.
-
Vitaqo
senior tag
válasz csonkadavid #6089 üzenetére
Ezt honnan veszed?
-
Vitaqo
senior tag
válasz bollokcs80 #6029 üzenetére
Engem az jobban bosszant, hogy ilyen A-szériás telefonokra is kiadják a Camera Assistant programot mi meg bevehetjük.
-
Vitaqo
senior tag
46. hèttől kezdődik a rollout. Infó: sammobile.
-
Vitaqo
senior tag
válasz Rigormortiis #5696 üzenetére
Nekem megfelel. Tegnap reggel vettem le a töltőről, és most 62%-on van. Igaz nem nyomkodom, most több a munka. De így nem kell nap végén aggódni. Persze ha este játszottam rajta, akkor azért egy jó.20%-ot kiharapott az akkuból.
-
Vitaqo
senior tag
Azért ha csak standbyban van a telefon, reggel 8-tól este 8-ig 15%-ot merültem. 2 hívásom volt.
-
Vitaqo
senior tag
Ebben a gcam appban nincs 10x, 30x zoom?
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Használjátok az akkumulátorvédelmet?
-
Vitaqo
senior tag
válasz SztiviVander #5600 üzenetére
Megvárom míg betanul, aztán kiderül. Igaz az adaptív akkumulátorkezelés be volt kapcsolva, lehet az se tesz jót neki. Valahol olvastam, hogy érdemes kikapcsolni.
-
Vitaqo
senior tag
válasz SztiviVander #5597 üzenetére
Nem tudom. Fr után pár töltési nem ír ki időt.
-
Vitaqo
senior tag
Nálam kB 3 óra SOT-ot jósol a telefon Ezt a 4 éves S9-em is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Nálam az akku ugyanúgy merül. De lehet ha betanul jobb lesz....Bár ebben annyira nem hiszek.
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok megy a Members?
-
Vitaqo
senior tag
Srácok jött egy 1,4Gb-os update. Lehet utána újra rakom a rendszert. Nem írja, hogy One Ui 5.1.1 lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Azért néha meglep a telefon kamerája. A balos képet iphone se 2020-al lőttem, a jobbost az S21Fe-vel....
-
Vitaqo
senior tag
Jött egy Update.
-
Vitaqo
senior tag
Szerintetek lehetséges a One Ui 2.5 aod-jàt feltenni 5.1-re? Clockfaccel próbálkoztam, de nem sikerült pont olyanra, mint ami az S9-en van. Van erre valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Üvegfóliából teljes, tokbarát, alis van ami jó?
-
Vitaqo
senior tag
Valahogyan ki lehet kapcsolni a Smart Lock-ot? Már mindent kikapcsoltam, néha mégis kiírja, hogy a telefont feloldotta a Smart Lock.
-
Vitaqo
senior tag
Lehet valahogy az oldalsó gombot nfc fizetésre bírni?
-
Vitaqo
senior tag
Meglett a hiba. Biztonságos zárolás volt a gond.
-
Vitaqo
senior tag
Ez be is van állítva. Ujjlenyomattal lehet feloldani a telefont. De flippel felold egyből. Helyesbítek. Ha rajtam van a watch 4. Lehet ezért old fel, de a simple-nek kell a biometrikus azonosító? Most nincs rajtam az óra, és mindig kéri az oldást a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! Off téma, de még mindig vacak nálam az OTP fizetős appja. Ha a telefont feloldott, akkor is kell ujjlenyomatos azonosítás. Nem gond, de azért amikor sorbaáll az ember, gáz, hogy elsőre nem megy. Ez lehet a flip tok hibája? Mert néha mikor kinyitom egyből fel van oldva a telefon, de fizetni nem tudok, csak ha ujjlenyomat is be van olvasva. Régen nem volt ilyen.
-
Vitaqo
senior tag
-
Vitaqo
senior tag
Kicsit off, de akik Simple appot használnak, az utóbbi 1 hónapban, ha feloldom a telefont, kell a biometrikus azonosítás fizetéskor pluszban. Iphonom is van, ott nincs ilyen bug. Beállításokban még nem találtam meg, mi lett frissítés után módosítva. Esetleg van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz Criminal017 #5015 üzenetére
Nekem pont ez van, és nincs vele semmi bajom. Egyedül annyi, hogy látszik rajta kB minden. A másik egy gyári flipes tok. Viszont abból alig lehet kivenni, olyan merev.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest