Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
-
SztiviVander
őstag
válasz R.Redemption #5360 üzenetére
Köszi, ezek az infok hiányoztak (lehet nem csak nekem).
-
SztiviVander
őstag
válasz R.Redemption #5358 üzenetére
Mit jelent az nalad hogy "hivatalos"? En nem talalok ilyen nevu appot hogy thermal guardian egyik aruhazba se. Vagy ez csak valami ultrara elerheto? De amiket multkor irt valaki mint gamebooster modulok azokat se talaltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz R.Redemption #5353 üzenetére
Már ne haragudj, de ennyi sz@r app-ot felraksz feleslegesen, amik belepiszkálnak a rendszer működésébe és csodálkozol, hogy rendellenesen működik a készülék?
Ez az egyik opció, hogy a sok rendszeroptimalizáló csoda app-od megbolondította a kamerát is, a másik opció pedig, ahogy előttem is írták, hogy valami hardveres gond van vele.
X
-
Rigormortiis
veterán
válasz R.Redemption #5353 üzenetére
Hát akkor valami gebasz lesz a telóddal
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
direwolf
őstag
válasz R.Redemption #3973 üzenetére
"Most nálam kibír 3 napot ha csak hívást veszek fel, nem csinálok semmit rajta."
Ezt nekem is tudja mindenféle állítgatás nélkül 60Hz-en. Éjjelre is csak DnD mód, nem kapcsolok ki semmi rádiót.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz R.Redemption #3973 üzenetére
Melyik Gcam fut rajta rendesen? köszi
-
FrankMonzano
őstag
válasz R.Redemption #3971 üzenetére
Le tudnád írni, hogyan kell beüzemelni ezt az appot?
-
R.Redemption
csendes újonc
válasz R.Redemption #3971 üzenetére
Szerk.:
Amióta kijött ez az Galaxy MaxHZ alkalmazás, azóta használom. Több eszközön megvagyok vele elégedve. Kár, hogy a samuék még nem tették be a felbontásváltoztatást az eszközökön. Ha jól emlékszem az S8+ telefon volt az utolsó nálam, ahol lelehetett venni a felbontást. Nem tudom, hogy mely eszközökön lehet még ezt beállítani. Van pár hasznos akkukímélő üzemmód, amikhez csak adb kell, de sajnos elég sok megoldáshoz kötelezően root kell (ami nem opció a garanciavesztés miatt).
Amikor előszőr kézbe vettem ezt az S21FE -t, vártam vele egy hetet a tanulás miatt. Utána elkezdtem játszani rajta. 2-3 óra alatt lemerült teljesen, keveset használva is hamar merült le. Akkor döntöttem úgy, hogy kell a francnak a 120 hz és a 2k felbontás. Bevetettem mindent. Most kibír 4-6 óra játékot 720+ -ben 60 hZ -n.
Ramplust kilőttem és a fejlesztői módban az végrehajtás felfüggeszt. gyorsít.. (hosszú szöveg) -t bekapcsoltam, rutinba este 21-05 közti repülőmódot engedélyeztem.
Most nálam kibír 3 napot ha csak hívást veszek fel, nem csinálok semmit rajta.
Még nem találtam megoldást a néha előjövő 4k60 fps és slow motion videónál a laggokra, a support se tudott érdemben segíteni, csak hard resetelné a készülékem, amit már megtettem 3 alkalommal pár hónap alatt. Össze-vissza kukázott gcam -nál nem jött elő a lagg se a 4k -n, se a lassított módban, szerintem csak maga a szoftver a hibás.
Úgy vettem észre, hogy a samsung az optimalizálásra nem figyel oda, csak hozza az újdonságokat. -
FrankMonzano
őstag
válasz R.Redemption #3963 üzenetére
A felbontást hol tudod állítani?
-
atosan
veterán
-
kress
aktív tag
válasz R.Redemption #3644 üzenetére
ha leírod a márkákat+tipust meg a véleményed az nem lejáratás hanem segítség másoknak...
a hideg/meleg ellen nem hiszem hogy nagyon védenének a tokok, nézd meg a készülék működési tartományát és az alapján használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest