- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
Sziasztok
Nem kimondottan Note 9-re érvényes, de nálam itt jött elő a garancia téma és most tovább gondolva és olvasva a Samsung oldalát, valamint beszélve egy Samsung boltban is egyre kuszábbak számomra a dolgok.
Azt mondták a boltban kb egy hónapja (még a zöld kijelzős hibámnál), hogy ha vásárolsz báráhol (most maradjunk egyelőre mondjuk az EU-ban) egy Samsung telefont, akkor 1 év globál garancia van rá, amit BÁRMELYIK Samsung szervizben lehet érvényesíteni. Igaz, azt is mondta a kolléga, hogy a jótállási jegy (ami a telefonom dobozában volt) kb bárhol beszerezhető (ezért is nem volt rá érvényes a 2 év magyar gari, amit csak hivatalos Samsung partner adhat).
1. Vettem mondjuk Spanyolországban egy Samsung telefont egy GSM boltból. Bontatlan doboz. Két hónap múlva elfossa magát a telefon és beviszem itthon egy Samsung szervizbe. Honnan tudják, hogy mikor vettem a készüléket - ergo hogyan ellenőrzik az 1 lv garancia idő meglétét?
2. Honnan tudjam, hogy mi számít hivatalos magyar Samsung kereskedelmi egységnek? Hisz - az én példámnál maradva - azt mondták, a jótállási jegy kb bárhonnan hozzáférhető?Igazából az első az, ami a legjobban piszkájla a csőröm, de nem találtam rá egzakt leírást. Ha jól emlékszem, minden gond nélkül ment a telefon, amikor kibontottam, mert Apple-nél pl ugye aktiválja is, onnan számít az 1 év, de anélkül nem is tudod gyakorlatilag használni. Itt ilyenre nem emlékszem...
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest