- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
válasz
bodnartibi #8326 üzenetére
Egyetértek! 2.3.4 felett eddig nekem is minden ROM-al (gyári és gyárira épülő custom) dobálta/dobálja.
Az utolsó legstabilabb gyári ilyen szempontból az XWKQG (2.3.4 független EU-s).
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Próbálta már valaki az új gyári ROM-ot? XWKTN 2.3.6 alapú.
Ahogy olvasom egy új funkciója van: Az SD kártyára lehet másolgatni PC-ről USB driver telepítése nélkül.
-
roti86
őstag
válasz
bodnartibi #6631 üzenetére
Olvass vissza, nem te vagy az első, akinek ilyen gondja van, korábban már leírtam a megoldást. XWKQG firmet telepítsd, azzal nem dobja el a wifit. 1.hsz.
-
roti86
őstag
válasz
gabryfattyu #6369 üzenetére
Custom romokkal nem működik a KIES hacsak ezzel nem. Most találtam még én sem próbáltam, hozzászólások alapján működik.
Piwi: kitartás...
-
roti86
őstag
válasz
hackeeeee #6287 üzenetére
bocsánat kedves hackeeeee, erre gondolsz?.
Mi baj van az xda-val? google ezt dobta fel elsőként na
-
roti86
őstag
Ez független EU-s ROM így magyar nyelv is van benne. Itt megtalálod
-
roti86
őstag
Próbáltátok már?
Én most jól elvagyok a CM7-el, ráadásul nem tudom kipróbálni, hogy a wifi probléma megoldódott e..
-
roti86
őstag
válasz
78zolika #3910 üzenetére
Memkártya van hozzá egy 2gigás, füles valóban nincs.
Mini vs. Gio: Gioba jobb a kijelző (320x480) +200mhz CPU + a kamera autófókuszos. Cserébe kb. 10K-val drágább. Döntsd el melyiket veszed.
Egyébként nem rossz telefonok, frissítések is jönnek hozzájuk heti-havi szinten (eddig..)
-
roti86
őstag
válasz
sakos77 #3731 üzenetére
Szia,
Romfüggő a dolog, S5570XWKQG Rom-ban van ilyen menüpont. Általánosságban elmondható, hogy az XW-vel kezdődőekben benne van ez a feature XX-es firmekben nincs.
Más: már belaktam a KQG-t, de rá kell próbálnom a KS7-re, nincs mese, majd jövök, hogy dobálja e a hálót/wifit.
-
roti86
őstag
Estét.
új 2.3.5 ROM: S5570XWKS7
CSC: FOP = SPAIN
Android 2.3.5
pass: sampro.pl
Nem tudom fel merjem e tenni
nggabi: nekem is jön lefelé
-
roti86
őstag
a telenoros poduct code-ot talán megtudhatjuk tomp kollégától. Már csak egy t-mobilos kell.
-
roti86
őstag
Nekem ez a PCode: GT-S5570AAAPMN, lehet ennek köze ahhoz, hogy nem mindenkinek működik a KS2?
Valaki kérdezte mi a háló-wifi eldobálós jelenség, megpróbálom leírni: Netezek wifin vagy szinkronizál wifin a teló (mindegy csak legyen adatforgalom wifin keresztül) és egyszer csak lefagy, nem enged scrollozni majd hirtelen elsötétül a képernyő, rezzen egyet a telefon és olyan mintha újranidulna, (de nem, mert a boot idő nem nullázódik és PIN kódot sem kér, mi ez fast reset?) majd ismét hálókeresés wifire visszacsatlakozás...
Kb fél-1 perc alatt simán előjön akinek ilyen gondja van.
-
roti86
őstag
válasz
hackeeeee #3645 üzenetére
Reggelt.
Mármint melyik sz@r? KPI-KPK-KS2? Mert nálam ez az. Tegnap már nem volt erőm beírni, de végig csináltam az elejétől KPI 4 fájlos-KPK 1 fájlos-KS2 2 fájlos mindegyik után wipe és ugyanúgy eldobja a hálót és a wifit és jön a fekete képernyő.
Én lemondtam a KS2-ről, majd jön ebből is a stabil verzió, ami mindenkinek működik, csak hetek kérdése. Addig pedig maradok az XWKQG verziónál. Ezzel semmi probléma pedig már kezdtem azt hinni, hogy hardver eredetű a gond.
Érdekes, hogy csak hármunknak(?) jött elő a probléma, van akinek tökéletesen működik. Ezek szerint már a Minik sem egyformák, ahogy az emberek sem
-
roti86
őstag
válasz
hackeeeee #3577 üzenetére
S5570XWKQG pass: samfirmware.com
nggabi: én is 2g-n vagyok, tehát így is rossz.
-
roti86
őstag
válasz
hackeeeee #3473 üzenetére
De ha one fileba tallózom a .tar fájlt akkor az egész Romot frissítem KS1-re nemcsak a modem részt
szerk.: úgy látszik nem csak nekünk van ilyen problémánk
-
roti86
őstag
Nem hiszem el, KS2-vel is előjött a problémám: internet kapcsolat alatt (wifin keresztül) kb. fél perc alatt újraindul a telefon.
Pedig Rom felrakása után wipeoltam. Valakinek valami ötlete? A rossz root okozhat ilyet? 2.3.4 módszerrel rootoltam, hozzáférek a system mappához tehát ezzel nem lehet gond szvsz.
-
roti86
őstag
válasz
hackeeeee #3380 üzenetére
Elég a gyári recovery hozzá. Még 1 dolgot elfelejtettem. A KS2-höz működik ez a root módszer
-
roti86
őstag
Kib*szott jó ez a KS2 ROM. Ilyen gyors még sosem volt a minim, mindenre egyből reagál, a scrollozás is jóval gyorsabb, GPS fél perc alatt talál jelet AGPS t,ámogatás nélkül, remélem az akku is bírni fogja
.
XWKSG Rom-ra tettem fel, nem (KPK-ra) majd wipe data/cache. Aki még nem próbálta próbálja ki, megéri.
Mr.Grincs: Nem tudom milyen rom van a miniden, de ha Androidra váltottál akkor biztos tudod, hogy ezzel játszani kell, ennek lelke van, ez nem out-of the box mint a 3GS
Kezdj mondjuk egy XWKSG-vel Odinban majd XWKS2 és nem lesz lassulás és origo böngésző.
-
-
roti86
őstag
Kipróbáltam. Nekem gondom van vele: mióta fent van netezés közben állandóan újraindul a telefon. Net nélkül semmi baja.
Egyébként semmi újdonságot nem vettem benne észre, talán mintha kicsit fürgébb lenne.
Power gomb hosszan nyomására megint eltűnt az adathálózat aktiválása menüpont+ előjött a wifi bugom: a wifi a képernyő feloldásakor nem kapcsolódik vissza a hálózatra holott ugyanúgy a hatósugarában vagyok. XWKSG Rommal ilen gondom nem volt. Már rájöttem, hogy az összes XX-el kezdődő Rom-nak ez a gondja nálam az XW-vel kezdődőeknél viszont eddig nem volt problematika.
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Újabb 2.3.5 ROM: Link
-
roti86
őstag
Van valami előnye a 2.3.5-nek, valami új funkció? vagy ahogy írtátok némileg fürgébb és kifújt?
Esetleg jobban bánik az akkuval?Most az új 2.3.4-et raktam fel (XWKSG), eddig nem vettem észre semmit a KPK-hoz képest, most marad egy darabig ez, aztán lehet rápróbálok a 2.3.5-re.
-
roti86
őstag
Az új 2.3.4 firm-et próbálta már valaki? S5570XWKQG. Szeptemberi build.
-
roti86
őstag
Aki CM7-et használ: már át is portolták az ICS témát, egész pofás lett
-
roti86
őstag
eddig sok külöbséget nem vettem észre a KPK-hoz képest (előtte az volt fent), talán annyi, hogy a WIFI-t jobban kezeli. KPK-nál ha lezártam a kijelzőt és utána ha x perc múlva feloldottam, akkor nem mindig csatlakozott vissza a wifire, XWKQ7 esetén eddig ez a gond nem áll fenn.
Meglátjuk akkuidőben hogy teljesít
-
roti86
őstag
válasz
Aversus #1182 üzenetére
Sziasztok,
Elérhető már az S5570XWKQ7 ROM Odin-on keresztül (jelszó sampro.pl)
Egy lengyel oldalon bukkantam rá, samfirmwaren nincs fent.
A fórum szerint ugyanaz mint a KPK, egy próbát megér...
-
roti86
őstag
válasz
Kingaxxx #2714 üzenetére
BsPlayer lite. Nálam bevált.
-
roti86
őstag
válasz
FET-MEN #2453 üzenetére
Te nem tévesztetted el a topicot?
Ha már zenéről van szó: próbáljátok ki a Mortplayert a marketről. igaz, hogy még csak beta, de így is ok. A zárképernyője eddig a legjobb: csak ebben találtam meg, hogy a lockscreenen bele lehet tekerni a számba és nem csak váltani.
-
roti86
őstag
válasz
total90 #1988 üzenetére
A telefonra simán rátehető a független szoftver, a készülék ugyanúgy függő marad. Ha gond van, akkor vissza a Froyo és mehet a szervizbe. Nekem is telenoros a Mini és a következő Froyo rom volt rajta gyárilag: S5570XWKC1. Ez megtalálható a samfirmware-en, szóval ha gond van, csak vissza a régi és kész.
Ajánlom a következő Rom-ot: S5570XXKPK. Adj neki Odin-al
-
roti86
őstag
válasz
Kicsirics77 #1900 üzenetére
Akkor tuti, de a superuser ikon már önmagában utal a rootra
-
roti86
őstag
-
roti86
őstag
-
roti86
őstag
-
roti86
őstag
válasz
Heimdallr75 #1622 üzenetére
Szia.
Ez a leírás ugyan Ace-re van, de ebből a szempontból mindegy: Link.
apuc: Adnak hozzá egy 2GB-at. Headset viszont nincs a csomagban
-
roti86
őstag
válasz
alfaman512 #1409 üzenetére
Végül is szó szerint egy kezdőknek való androidos teló, ami bőven elég ha nem akarsz vele nagy dolgokat csinálni!
+1 Ha nem akarsz villogni a 4 colos kijelződdel és főleg ha nem akarsz 100K-t költeni telefonra, mert 1 év múlva a felét sem éri akkor jó választás a Mini.
Megmondom őszintén rosszabbra számítottam, nekem kellemes csalódás.
-
roti86
őstag
válasz
trance89 #1374 üzenetére
Az általad írtak megerősítve, tényleg jó, gyorsabbnak érzem mint az előző 3.9-et. Azért a reboot menü hiányzik. Az akkukijelzőt nem tudod hogyan tudnám lecserélni?
UOT kitchenben főzött már valaki erre a készülékre valamit?
-
roti86
őstag
Ma új Minimod várható
-
roti86
őstag
Link. Ott van az 1. hozzászólásban, de itt a direkt link hozzá: Direkt
Changelog:
Android 2.3.5 with latest Cyanogenmod 7
Fix Compcache insmoding problem
Enhance Audio gain
Fix Audio routing to headphone
Add BFQ Scheduler
Add Smartass Governor
Add Interactive GovernorEzek közül 3-ról nem tudom mire jó
szerk.: Piwi megelőzött
-
-
roti86
őstag
válasz
Atomantiii #1042 üzenetére
hasznos alkalmazások: Link
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen