Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Frankón combos a multitasking, eddig is jó volt de most mar kb olyan mint amit midnig is akartam.
Netflix, amazon videó,hbo max,apple tv, youtube,apple music és plex
mind bent marad a ramban, nem tölti újra
fullos[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
blakey
titán
Ssak a butított, eAC3+Atmos "megy át".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sagit
veterán
A streaming atmos . Ha nagyon ritkán van valami amit nem streamingen nézek akkor nekem ott lenne rá az Xbox S x de mar hasonlitgattam ossze HDMI bemenet váltással plexen apple tv vel a pcm és az átengedett hangot. Én az én rendszeremen nem hallok difit. Ezért is engedtem el könnyen a shieldet. Ettől független az én tikkem is jobban ki lenne elegitve ha a marantzom azt írna ki hogy dts- hd vagy Dolby true HD a pcm helyett
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
captainnemo
aktív tag
Én úgy látom ez az egyetlen dolog (a bitstream át nem engedése), ami az egyetlen valódi probléma ezzel a lejátszóval. Én sem hallom a különbséget, és vélhetően az én rendszeremen, nem is hallható, de bosszantó, mert ez csak a szoftver kérdése. Én gondolkodtam azon miért is van ez a korlátozás, és vélhetően azért, mert felismerték azt, hogy ezzel a módszerrel a készüléket szinte bármire kötve, szól a többcsatornás hang, függetlenül milyen a hangforrás kódolása. Ha az egységsugarú felhasználó ráköti egy olyan erősítőre vagy sound bar-ra ami valami egzotikus HD formátumot nem tud dekódolni, azt fogja reagálni, hogy gond van az apple tv-vel. Sajnos a felhasználói problémák eliminálásának áldozata szerintem a bitstream kimenet konfigurálhatósága. Az atmost talán azért hagyták meg, mert az apple tv+ tartalmak, vagy apple music többcsatornás zenék, ezt a kódolást használják, és azt támogatni akarták.
-
addikt
Tegnap megkaptam én is az újat. Könnyebb. Talán gyorsabb is a menüben a navigáció (valószínűleg csak bebeszélem magamnak).
Ki szerettem volna próbálni, hogy a játékok milyenek. Elkezdtem böngészni a kínálatot. Csalódtam: kb anno sárga kazettás “nintendo” feeling. Ami ennél is durvább volt, hogy olyan lagg volt a demó videókban, hogy csak pislogtam.
Ez lehet, hogy 60 fps videókat tesznek fel a fejlesztők, nálam meg 50Hz van állítva?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
blakey
titán
válasz kleinguru #5005 üzenetére
Melyikhez képest gyorsabb? Mert a 2021-eshez képest nem feltétlenül érezhető, 2017-eshez képest viszont érezhető a gyorsulás, már a 2021-es is gyorsabb volt, főleg GPU-ban volt érezhető. Játékok esetében elég sok van, szóval lehet keresgélni, a szaggatás meg sokmindennek köszönhető, de nem a készülék hibája, fejlesztők rosszul tették fel, gyenge minőségben, stb. 50 vs 60 fps, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chatran
őstag
Szeptemberben vettem egy iPhone-t, amihez adtak ajándék 3 hó arcade előfizetést. Gondoltam milyen jó lesz majd Apple tv-n játszani. Hát nem. Steam-hez szokott játékosként az összes full gagyi, max 1-2 percig volna kedvem ezekkel játszani. Egy darabot nem találtam 10 perc alatt sem, amit szívesen kipróbálnék. A végén mondom nézzük ezt a tetris-t, indítom, csak kontroller-rel megy. Pfff
Jó is, hogy eszembe jutott, állítottam be egy emlékeztetőt, nehogy véletlenül levonjon egy havi előfizetést a próbaidőszak végén.Amúgy a minap töltöttem le egy egész érdekes magyar fejlesztésű játékot, mindössze 200Ft volt, a Chicken Police-t. Sajnos csak iphone\ipad-on megy, miért is működne az Apple tv-n, pedig ezt szívesen végigjátszanám nagyképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz chatran #5008 üzenetére
Steam-et használhatod Apple TV-n is, nem kell előfizetned az Arcade-ra. Én sem vagyok előfizető, de biztos vannak komolyabb játékok is, csak keresni kell, valamint az új modell kiadása azt sejteti, hogy rágyúrnak a játékra. Kontrollereket kezdetek óta (2015) használok, egyszer kipróbáltam a régi távval való játékot, de nem fogott meg.
Airplay-t próbáltad? Ha másért nem, a nagyobb képernyőért lehet, hogy működik. Én csak néhány régi játékot játszom, azok jók közvetlenül a lejátszóról is.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chatran
őstag
Az AirPlay eléggé esetlegesen működik, gondolom azért mert csak Tv HD-m van az iphone6 processzorával, ami ma már gyenge.
Gondolkodom, hogy cserélem az új 4K-ra, de még nem találtam eléggé nyomós okot rá. Győzzetek meg.
A tv csak FHD, annak egyelőre nem tervezem a cseréjét. Az Apple Tv-t meg csak YouTube-ozásra és Netflix nézésre használjuk. Megy most az ajándék 3 hó Apple tv is, sajnos nincs magyar szinkronos tartalom, így meg nem is nézzük.
Ezeket figyelembe véve két dolgot találtam, ami miatt talán érdemes volna váltani. Az egyik az új távirányító, mert a tapogatós felületű néha az őrületbe kerget. A másik a támogatottság megszűnése, az is csoda, hogy idén még megkapta az új tv os-t. -
blakey
titán
válasz chatran #5010 üzenetére
A formátumok támogatottsága miatt akár korábbi Apple TV 4K-ra is érdemes cserélni. Azért jól jön, ha a legtöbb kodeket, konténert kezeli, nem baj ha a TV csak HD. A HD verzión nem megy az AV1, VP9 és a legtöbb szolgáltató ezeket preferálja. A h265-ötben nem vagyok biztos, de szerintem ott is jelentkezhetnek problémák. Nem kell feltétlenül a 2022-est venni, sőt, neked nem is érné meg, de használtan nagyon jókat is kifoghatsz és persze olcsóbban. A táv médialejátszás szempontjából jobb, játékra már nem jó, nincs benne "gyro".
-
blakey
titán
HD (írta)
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Új belépő lennék. A tv wifije teljesen bedöglött, és szeretnék egy médialejátszót.
Az egyik szobába sony android tv van, ott a kodi-t imádjuk, illetve minden fent van google storeban, ami kell.
Amit használunk - youtube, netflix, hbo max, disney+, és kodi - mert a belső smb hálózaton lóg két nagy winchesterKérdésem lenne, hogy erre alkalmas az apple tv?
Van storeba kodi hozzá?
Kb. milyen erős a wifi vevője egy iphone-hoz viszonyítva?
Fenti alkalmazások megtalálhatóak storeban? (youtube, netflix, hbo max, disney+)
A használatához kell külön előfizetés, vagy az csak az apple tv+-hoz kell?Amit néztem az az Apple Tv 4k 32gb
A lényeg, hogy egy stabil eszköz legyen. Régebben volt wd, meg egyéb androidos médialejátszó, de idővel minden elhalt...
Köszi a segítséget, és bocs a sok láma kérdésért.
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
blakey
titán
Kérdésem lenne, hogy erre alkalmas az apple tv? - igen, Kodi is van, de ahhoz "mókolni" kell, helyette Infuse, MrMC, VLC, Plex, Emby és még 1-2 app ami képes a hálózati lejátszásra.
Van storeba kodi hozzá? - nincs
Kb. milyen erős a wifi vevője egy iphone-hoz viszonyítva? - olyan vagy jobb, erős.
Fenti alkalmazások megtalálhatóak storeban? (youtube, netflix, hbo max, disney+) - igen
A használatához kell külön előfizetés, vagy az csak az apple tv+-hoz kell? - nem kell, csak iCloud fiók.
Amit néztem az az Apple Tv 4k 32gb - szerintrem a 64GB-ossal jobban járnál, ha már kicsi a különbség.
A lényeg, hogy egy stabil eszköz legyen. -a az lesz.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djnice
veterán
válasz captainnemo #5004 üzenetére
Van itt azért még pár gond:
- SDR-nél csak RGB High módban pontos a kép
- HDR-nél fixen rossz metaadatokat küld ki (MaxFALL, MaxCLL, MDL)
- DV-nél csak a Profile 5 megy
- HBO Max-nál és Prime Video-nál minden SDR-ben megy
- HDR10+ nem megy kb sehol sem, hiába írják hogy van -
blakey
titán
SDR-nél csak RGB High módban pontos a kép - már alakul a tvOS 16.1-gyel, javult, nagyon sokat.
HDR-nél fixen rossz metaadatokat küld ki (MaxFALL, MaxCLL, MDL) - nem feltétlenül rossz, csak egyes TV-k nem szerethetik
DV-nél csak a Profile 5 megy - a streaming szempontjából irreleváns.
HBO Max-nál és Prime Video-nál minden SDR-ben megy - ez konkrétan f@xság, megy a Dolby Vision 4K és Dolby Atmos, ez nem tudom honnan jön. Most néztem A Sárkányok házát, minden rendben volt és előtte jópár filmet is megnéztem amik 4K DV-ben voltak fent, jók voltak.
HDR10+ nem megy kb sehol sem, hiába írják hogy van - megy, Apple TV+-on vannak olyan tartalmak, pl. Blade Runner 2049, a többi meg később érkezik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nekem hasonló után jött az alma, ég és föld egy sima általános 20k-s droid lejátszóhoz képest. Kodi helyett ott az Infuse, oké hogy fizetős, de ennyit megér, nagyon fluid, poén hogy letölti a műsor minden plusz adatát, ha kell a feliratot is az opensubtitles-ről. Ez baromi kényelmes. Semmiért sem mennék vissza! Minden lejátszás szép, folyamatos, nem szaggat, nem akad. A droidon folyton...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
blakey
titán
válasz kleinguru #5020 üzenetére
Azért amikor 5-10e Ft a különbség, akkor jobb a nagyobb, felesleges a kisebbet venni.
Nem csak játéknál jöhet jól, pl. egy MrMC, Infuse, saját adatbázissal több GB-nyi helyett foglal, felteszel 1-2 nagyobb játékot is és máris 70%-os a tárhely kihasználtsága, tudom, mert volt 32GB-osom is, le is cseréltem 64GB-osra. Én is abban reménykedtem, hogy elég. Ha kizárólag "streaming", semmi saját tartalom fogyasztása, nem kell adatbázis, stb, akkor elég a 32GB-os.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha streaming, Infuse (ennek saját db több GB adattal), akkor is bőven elég a hely. Felteszel 1-2 nagyobb játékot (70% telítettség) még mindig bőven elég a hely. Gyakorlatilag azt írtad le, amit én.
A felárral kapcsolatban: el tudom fogadni, ha valaki emiatt vesz nagyobbat, mert bár vélhetően nincs rá szüksége, de hátha.
[Nagyon off]Emiatt vettem 256GB-os telefont (ProRes). Utólag visszanézve pont megspóroltam volna 40K-t.[/]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
blakey
titán
Újra megnéztem a HBO Max-ot, nem megy a DV - akkor bizony nálad van a hiba, mert nálam működik. Persze soha nem kizárt, hogy egy app frissítéssel valamit elqrnak, de az nem az eszköz hibája.
-
blakey
titán
Ha már app hiba, az Infuse is elcseszett valamit, 16.0-ra frissítés után vettem észre, hogy a 2.0-át AC3 5.1-re alakítja át, Plex, MrMC jó. Eddig nem javították és remélem, hogy tudják javítani.
-
fPApi
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék az optimális kép és hang ki- és bemeneti beállításhoz, mert meg vagyok zavarodva a sokféle lehetőségtől. A rendszer:
- Apple tv 4k (az új), hdmi-vel összekötve az
- LG OLED C1 tv-vel (4K, Dolby Vision, HDR), melyből a hang hdmi-vel kimegy a
- JBL Bar 5.1 soundbar-ba (Dolby Digitalt, és DTS-t tud, van hozzá két hátsó hangfal is).
- A filmek (döntően 4K és térhangzás) és sorozatok (döntően sztereó hanggal) NAS-on vannak.
Mi lenne az optimális kép és hang ki- és bemeneti beállítás az Apple tv 4k-n és a TV-n, hogy a legjobb képet és hangot kapjak (a sztereó sorozatok is legyenek felkonvertálva)?
Előre is köszi a segítséget! -
fPApi
őstag
válasz devil-k #5028 üzenetére
Persze ezt tudom, de a jelenlegi felállásra gondoltam, mivel be lehet állítani az apple tv-t hogy mit és hogyan küldjön át és be lehet állítani az LG TV-t, hogy mit csináljon a bejövővel.
Nálad pl. mi van beállítva az apple tv-n a kép és hang beállításnál?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz galaxys80 #5029 üzenetére
Melyik OS, melyik Infuse, melyik Apple TV, stb.? Sajnos létező hiba, sokan jelezték az Infuse oldalán, valószínűleg én is beírom. Mielőtt ezt megállapítottam, több lehetőséget is kipróbáltam, majd az Infuse oldalán beírás előtt még körülnéztem és ekkor találtam ezzel a hibával egy topikot, így nem kell újat létrehoznom, viszont beírom én is ezt a hibát.
-
őstag
Nem rég szóba kerültek a játékok az az ATV-re, itt egy friss összeállítás, hogy az ismertebben holyan futnak az újon 2022-es 4k változaton:
Apple TV 4K 2022: Testing 25 Games -
blakey
titán
Apple TV 4K 2022, első gyorsteszt, megy a HDR10+ (Infuse-al biztosan) illetve aktív a Videó és hang menüben - HDR10 (HDR10+). További tesztek később illetve holnap lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy mikortól lesz itthon kapható az új típusból az ethernetes (128gb) változat?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
blakey
titán
Már kapható, tegnap rendeltem, ma érkezett. (apple.hu)
-
Kerio
őstag
Köszi! Akkor csak az Icentre nem akar kiszolgálni, pedig október 20.-án rendeltem elő. Megrendelem az apple.hu-ról.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy 3-as Apple Tv-t használok, de Homekit és egyéb médialejátszási okok miatt lecsaptam egy Apple TV HD-re (30k HUF) (ez ugye a 4. generációs). A jelenlegi Apple TV-t használom már vagy 8-10 éve, teljesen megfelelő arra, amire lehet használni, de haladnom kell a korral.
Ami nekem nagy hiányosság volt, hogy nem lehetett rá semmit telepíteni, emiatt pl. Plex-et egyéb médialejátszást nem tudtam használni.
Használ rajta valaki Plexet? Tudja szépen lejátszani a dolgokat átkódolás nélkül? Ill. MrMC van rá? Ha valamit megvettem iphone-ra annak a "licensze" érvényes az AppleTV-re is?
Köszi előre is az infókat.
-
blakey
titán
válasz vtechun #5039 üzenetére
Használ rajta valaki Plexet? - HD-n (is) használtam, jól működik (működött)
Tudja szépen lejátszani a dolgokat átkódolás nélkül? - HD-m utoljára 5 éve volt, emlékeim szerint hibátlanul ment ott is.
Ill. MrMC van rá? - van
Ha valamit megvettem iphone-ra annak a "licensze" érvényes az AppleTV-re is? - ez a fejlesztőkön múlik, Infuse ilyen, 1x kell megvenni, MrMC nem ilyen, legalábbis korábban nem ilyen volt, 2 éve nem használom.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chatran
őstag
Bocsi a noob kérdésért. Mi még a 2000-es években ragadtunk, felmásolom pendrive-ra a filmeket majd a TV-re rádugva megnézzük. Az Apple TV-t csak Netflix-re meg youtube-ra használjuk.
A Plex, hogy működik? A bekapcsolt számítógépről wifi-n átküldi az Apple TV-n lévő Plex-re? -
nagyúr
válasz chatran #5041 üzenetére
Én a routerre dugtam a HDD-t, vagy a pendrive-ot, és a PC-ről pl. total commanderrel tudom menedzselni, törölni, felmásolni rá az anyagot. Biztos a PC-s megoldás is megy, de ugye ott mennie kell a PC-nek hogy lássa a plex, míg a pendrive mindig be lehet dugva a routerbe.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
blakey
titán
Plex szervert kell telepíteni a számítógépre, beállítani, hogy a tartalmaknak megfelelően ossza meg a kívánt anyagokat, Apple TV-n telepíted a Plex klienst, társítod a PMS-hez (Plex szerver) és nagyjából kész is, megy a lejátszás, olyan lesz, mint pl. a Netflix, borítók, leírások, stb.
-
Kerio
őstag
Végül mik a tapasztalatok? Én is egy 2021-est cserélnék, de még nem nyomtam meg a rendelés gombot.
-
IP1954
aktív tag
Plex sem feltétlenül kell ...
Megfelel bármilyen hálózatos megosztás.
Pl.: Windows vagy Router USB 3.0 megosztott könyvtár vagy teljes meghajtó.
Ha nem ragaszkodsz "Netflix kinézethez", egyszerűen megoldható.
Egyébként is (nekem) a hálózatos lejátszás lényeges.
Sajnos venni kell egy alkalmazást is.
Az itteni közmegegyezés szerint az Infuse a megoldás.
Éves előfizetésnél napi 10 forint körüli ár jön ki.
A Router (mini vagy egyszerű NAS) a legolcsóbb és még energiatakarékos is,
de arra időnként másolni kell a megnézendő anyagot (a hálózaton keresztül).
Ha a számítógépen levő megosztásról megy a lejátszás,
akkor a másolások és a dugdosások elkerülhetőek.
Persze célszerű csendes és viszonylag keveset fogyasztó számítógépet használni.
Esetleg nem a tévé közelében üzemeltetni.
Csendes és alacsony fogyasztású számítógép:
- folyadékcsapágyas és aktívan szabályozható ventilátorok
(többnyire állnak vagy csak a szükséges mértékben forognak)
- SSD
- laptopokba szánt processzor -
blakey
titán
Apple TV 4K 2022 vs. 2021
Apple TV 2022, ami nyilvánvaló:
- kisebb a 2021-hez képest
- hátul a csatlakozók sorrendje megváltozott
- nincs ventilátor
Apple TV 2022, egyéb eltérések, újdonságok:
- a főképernyőn való lépkedés nem feltűnően gyors, nem feltétlenül érzékelhető, hogy maga a készülék gyorsabb lenne
- játékoknál érezhető, hogy a GPU gyorsabb, a grafikák gyorsabban betöltődnek
- rendszerszinten kezeli a HDR10, HDR10+, Dolby Vision tartalmakat. HLG-t nem tudtam kipróbálni, menüben nem szerepel külön formátumként.
- megfelelően vált HDR10+-ra (Infuse, Amazon Prime alatt tesztelve)
- minden BT-os eszközömhöz, erősítő, DAC, fejhallgató, billentyűzet, kontroller, tehát eddig az egyetlen Apple TV 4K-m ami mindent kezel, az első nem kezelte a DAC-ot, a második az erősítővel problémázott.
- HDR “clipping” szerintem javult, jól látható minden “villogás”
Egyéb észrevételek:
- a zöldesség YcBcR esetén némileg eltűnt, “Chroma 422-t használok”. (Ezt előző Apple TV-n is tapasztaltam és csak szemre tudtam megállapítani, műszer hiányában.
- Infuse-nál előjöttek HDR problémák, konkrétan egyes Dolby Vision anyagokat HDR10-ben játszik le, mint kiderült, metaadat probléma van náluk, javítás alatt. Itt is problémás a 2.0-ás hang, azaz ez is 5.1-ben küldi tovább, Plex esetében jó.
- Plex egyelőre HDR10-et tud
- valószínűleg a GPU-nak köszönhetően, némileg jobb lett a kép megjelenítése
Kb. ennyi amit megnéztem és kipróbáltam.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chatran
őstag
Köszi a válaszokat, a pc nem opció, mert 80 w-ot eszik kikapcsolt monitorral. Van laptop is, de csak szökőévente vesszük elő. Marad a router-re dugott pendrive. Egy Asus kéjbarlang [link] van, utánanézek ezzel hogyan működne a lejátszás, remélem nem kell cfw-vel szórakozni.
-
blakey
titán
válasz chatran #5048 üzenetére
SMB-n Infuse-zal, esetleg MrMC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
sagit , blakey
Köszönöm!ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
- Harman/Kardon Citation házimozi szett (szürke színű) igényeseknek!!! (BONTATLAN/EREDETI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest