Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én próbáltam de távirányítóval (még iPhone-nal is) kényelmetlen használni. Viszont gyors a böngésző ! Netflixet próbáltam böngészőben elindítani kíváncsiságból de az pont nem ment. Már lemondtam az előfizetést mert én Kodi miatt fizettem elő de kodit (meg netflixet) inkább fire stick-en használom minden mást apple tv-n .
-
Alex91
félisten
Valoszinuleg nem akar az Apple egy teljes erteku kvazi szamitogepet adni. Teljesitmeny alapjan siman egy csomo haztartasban eleg lenne egy halozati hattertarral, felhovel…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
addikt
ittott.tv lesz / lett a megoldás.
Ha fél évre előfizetek, akkor ki lehet bírni. Egyszerűbb sokkal (nem biztos, hogy jó értelemben), mint a régi Yettel tv. Cserébe sokkal gyorsabb. Minősége sem a legjobb, de legalább működik. Még ki kell tapasztalnom, hogy milyen gyakran kér jelszót stb...
Nekem az szokott lenni, hogy ha nézni szeretném, akkor gyorsan kell (nem is értem miért, de nyilván akkor "nem fér bele", hogy megnyit, cookie elfogad, elindít, tükröz és bekapcsol az appletv + tv. Sokkal könnyebben megy a távirányítóval, ezért is ragaszkodtam a dedikált klienshez.
Nagyon nehéz volt a 32 hosszú jelszavamat beírni az appba (iPhone segítségével is), mert nem akart megjelenni sem a 2017-es sem a 2022-es modellen. Végül sikerült.
Meglássuk hosszabb távon, most kaptam az emailt, hogy lejárt a próba időszak. Ha lekapcsolják a Yettelt, akkor előfizetek.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nilrem
aktív tag
-
addikt
Félreértesz, STB-t nem akarok, felőlem 50i jöhetne, de STB-t jobban nem akarok, min 50i-t igen
sony89: értem, hogy miért mondod Sweet tv nekem feleslegesen sok és így drága is. Mediaklikknek nincs appletv kliense.
blakey: volt már velük regisztrációm, de töröltem. Regisztrálni próbáltam, erre közlik, hogy: nah nem úgy van az, te már voltál korábban ügyfél és törölve lettél. Tessék felvenni velünk a kapcsolatot
Árban az ittott TV van legközelebb a szándékaimhoz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
-
sony89
tag
válasz kleinguru #5783 üzenetére
Hello!
Nem akarok politizálni, nem is ide való, de elég fakír vagy ha M1-et nézel, de ez persze mindenkinek a magán ügye
Amúgy meg itt egy új szolgáltató amelyiken tudsz nézni szinte bármilyen csatornát és jó minőségben!
https://sweet.tv/hu/tariffsVagy ha ingyen szeretnéd akkor itt a...: https://mediaklikk.hu/m4/
-
addikt
Sziasztok!
Picit off a téma, de nem találtam jobb helyet neki.
Március végén beszántják a régi YettelTV-t. Eddig tudtam vele m4sportot és királyi tvt nézni, erre megfelelt. Tudtok olyan szolgáltatást, amivel érdemes próbálkoznom van appletv kliense és nem kerül egy "vagyonba"
Van telekom előfizetésem, de ugye appletv ott kizárva (sajnos). A család 99%-a azt használja, de engem idegesít.
Az én szobámban csak appletv van (STB nem is lesz). Illetve ha úton vagyok, akkor telefonon (iOS) nézném. Van ezzel kapcsolatban jó tapasztalatotok?
-
Franky2Ster
senior tag
Nekem van a régebbi 4K és az új 128Gb-os is de soha nem szaggatott még egyik film se. Pedig mindent full minőségben nézek infuseon. Csak, hogy részletezzem. UHD 4K 2160P-be nézek minden filmet Remux amit csak lehet. Giga bites Router a Samba szerverig. És soha nem szaggatott még semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Nekem meg a Minion Trinity release-t szaggatva jatsza most le (elso generacios 4K) eddig mindent vitt szepen.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
blakey
titán
válasz devil-k #5775 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, de lassan aktuális a 7.5. Töröld és telepítsd újra, hátha csak valami beragadt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
devil-k
nagyúr
Hát skacok, nem tudom, hogy ti tapasztaltátok-e, de valami nagyon nem okés az Infuse-zal. Két perc filmnézés után teljesen kilép az applikációból, megszakad a film.
Amin próbáltam:
- LG OLED, Apple TV2021
- EPSON TW9400, Apple TV2022- mozi bolondéria -
-
Imi1981
veterán
Apple tv más kategória! Drágább de sokkal jobb és problémamentesebb na meg mindegyik streaming szolgáltatáson tud automatikusan fps-t váltani amit más box eddig nem tud (legalábbis ilyen tökéletesen) . Árához képest a mecool is jó és egész gyors is de apple tv azért hosszú távon jobb választás.
Azért nézz be az apple tv fórumba és kérdezz mielőtt megveszed! Ott vannak hozzáértők és segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
sony89
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy jó mediaboxot egyik kiszemelt egy Mecool KM2 Plus (android TV) a másik pedig egy Apple TV 2022-es LAN, 128GB-os változat! A kijelző egy LG OLED CX55 TV és egy SONY 4K HDR-es projektor ezek egy Denon 4400H erősítőn keresztül csatlakoznak egymáshoz! Csak streamingre szeretném használni a Mecool-t vagy az Apple-t? De szeretném a legjobb kép és hangminőséget kihozni belőlük! Szerintetek melyiket válasszam?
Köszi a válaszokat!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak úgy megkérdezem, hogy aki ide beírja, hogy ilyen, meg olyan panasza, vagy hibát észlel, elküldi ezt feedback-ben az Apple-nek, mert ők foglalkoznak vele, vagy azt hiszi, hogy itt fog megoldódni a problémája?
Nekem soha semmilyen problémám nem volt ezzel a cuccal és semmilyen tévével, minden termékem Apple, de ha valaminél észreveszek valamit, azonnal küldöm a feedback-et. Az új frissítésnél sem vettem észre semmit, jah de igen, szerintem még pörgősebb lett a rendszer.
2021 és 2022-essem is van. -
blakey
titán
válasz agyhalal #5756 üzenetére
Frissítés és újraindítás után egyből kapcsolódott, anélkül, hogy újra kellett volna párosítani. - ennek így kell működnie, ugyanez, ha újraindítod a készüléket a távirányító segítségével.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
agyhalal
aktív tag
A tegnapi nap folyamán a 2022-es Apple TV 4K mindkét változata kapott egy 16.3.3-as frissítést, ami elvileg megoldja a távirányítóval kapcsolatos hibát. Gondoltam, majd valamikor este kipróbálom. Aztán kénytelen voltam egyből megejteni a ftrissítést, mert az elmúlt két hónapban már a harmadik alkalommal nem kapcsolódott a távirányító az eszközhöz. Frissítés és újraindítás után egyből kapcsolódott, anélkül, hogy újra kellett volna párosítani.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
blakey
titán
F@szom a telefonokba, persze, hogy network.
3. Ha a LAN nem jó kifejezés, mert ahogy helyesen is lett írva, a Wi-Fi annak csak egy része, akkor mi lett volna a helyes kifejezés? Ethernet. - vezetékes/kábeles kapcsolat, ethernet.
A vezeték-nélküli kapcsolatot WLAN-nak is nevezik. Nem nyelvtani javítást eszközöltem, hanem fogalmit, mert a LAN-t sokan rosszul használják, mondjuk "LAN vezetékes kapcsolat" is jó ha a kábeles kapcsolatról írunk.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Parson
addikt
Ha már esszenciális dolgokat helyesbítünk, akkor tegyük azt helyesen, hogy utólag minket se kelljen javítgatni:
Nyelvtanilag:
1. LAN = Local Area Network
2. nem Wifi, hanem Wi-Fi a pontos és helyes megnevezés, minden ettöl eltérö csak ‚szleng‘, mint ahogy az ‚egyenlöre‘ sem helyes az ‚egyelöre‘ helyett használvaTechnikai oldalon logikailag:
3. Ha a LAN nem jó kifejezés, mert ahogy helyesen is lett írva, a Wi-Fi annak csak egy része, akkor mi lett volna a helyes kifejezés? Ethernet.Tehát jó dolog kijelenteni, hogy egy ‚feladvány‘ eredménye helytelen, de ha már az eredményröl van szó, akkor a helyes eredmény közlése is illik, nem csak a feladvány újragondolása és az olvasónak elébetárása.
Mindezt csak segítö szándékkal irtam, no offense at all, minden egyébbel egyetértek és köszi a szakmai véleményeket.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
blakey
titán
válasz akisbandi #5745 üzenetére
LAN = Local Area Neteork, a Wifi is a LAN része. Azért írom, mert lassan ugyanolyan gyakori hiba, mint az "egyenlőre".
-
Alex91
félisten
válasz Sordoran #5749 üzenetére
Volt nalam is ilyen. Ha ritkan elojon az elviselheto. (Talan 2x-3x volt miota megvan.) De a regivel is volt neha gond. Olyan is, amit a teljes aramtalanitas oldott csak meg…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Sordoran
addikt
válasz laverdadb #5742 üzenetére
Érdekes, hogy pont most írtad, nekem is most volt bajom vele. Egy hónapja van meg, eddig prímán működött, de ma este egyszerűen nem reagált a távirányítóra. Amennyiben közelebb mentem mint 1 méter, úgy csatlakozott, de ahogy visszaültem TV elé, megszakadt a kapcsolat. Szerencsére telefonnal kezelve végig tudtam nézni filmet, de az ugye nem állapot. Végül az ATV újraindítása megoldotta a problémát. (LAN-on csatlakozik a box amúgy, és semmi nem változott közben ami elvileg befolyásolhatta volna)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
blakey
titán
válasz laverdadb #5747 üzenetére
A BT és a Wifi nem "szeretik" egymást ha úgy adódik. Sajnos bármikor, bárhol és bármivel előfordulhat. A helyedben használnám CEC-el, azaz a TV-vel vezérelném, aztán hátha egy FW-frissítés megoldja. Ha HW-es probléma, azaz pl. a chip okozza az "ütközést", akkor azt nem fogják/tudják javítani csak új távirányító verzióval. Az is lehet, hogy a router Wifi része a fő probléma, nálam egy Synology router okozott problémát, 3 hónapig nyomoztam, hogy mitől és miért bolondul meg a BT egerem, bizonyos esetekben.
-
akisbandi
aktív tag
Távirányítóra: kábelt vagy WiFi-t használsz az ATV-hez?
Nálam wi-fi kapcsolattal történő csatlakozás esetén kezelhetetlen a navigálás a gyári távval, akad, nem reagál. Közelben persze egy node, dac, set-top box, maga a tv és az ATV. Hogy melyik a bűnös, nem nyomoztam, van valami interferencia. LAN-on nincs probléma. -
bala6120
senior tag
Beállítás megvolt?
"Veszteségmentes zenehallgatás Apple TV 4K-n
Amire szüksége leszFrissítse Apple TV 4K készülékét a tvOS legújabb verziójára.HDMI-kábellel csatlakoztassa az Apple TV 4K-t egy erősítőhöz.A veszteségmentes hang be- és kikapcsolásaLépjen a Beállítások > Alkalmazások menüpontba.Válassza a Zene lehetőséget.Válassza a Hangminőség lehetőséget.Jelölje be a Lossless jelölőnégyzetet, vagy törölje a jelölését. Az Apple TV 4K jelenleg nem támogatja a Hi-Res Lossless minőséget (48 kHz-nél nagyobb mintavételi frekvencia)." -
laverdadb
tag
Sziasztok!
Két dolog… 2022-es verzió. A távirányító gyatra, lefagy nem érzékeli a boxot, kapcsolat megszakad napjában 20x. Olvasgattam külföldi fórumokon… nem vagyok egyedül… de most már olyan gyakori, hogy gondolkozom a szervizben. Másnál is előjött már ez a hiba?Adott egy LG C2 Tv, TCL-ről váltottam, az Apple Music a Soundbaromra Apple Tv-ről a TCL esetében kinyomta a Vesztesegmentes audiót, ki is irta h azt játsza le. Az LG-n hiába állitok be mindent a Music app nem jatszik veszeteseentes audiot, ki se irja. Ötlet?
-
Parson
addikt
Ez marha jó
#5737 joe979 - Meg ez is.Ráadásul nagyon okos megoldás, mert a távirányitó az asztalra (vagy ahol egész nap elfekszik) jó, ha arccal lefelé kerül helyezésre... sokan nem értik, hogy bizony a porosodás probléma, és egy távirányitót hasznos arccal lefelé tárolni. Hatékonyabb, mint állandóan törölgetni, föleg a gombok közti részeket. De akinek ez nem inge...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
blakey
titán
Ehhez hasonlót használok, hátul nincs a logókivágás, itthon vettem és "márkásabb", ezáltal drágább.
-
oszy
veterán
Használ valaki ilyen tokot a távirányítónak? Szeretném megvédeni a karcolásoktól.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
blakey
titán
És mondjuk ha a Netflixen elondítok egy HDR filmet, akkor a tv-nek ki kellene írni, hogy HDR-jel vagy már nem? - Ha SDR az alap, és NF-en egy HDR tartalmat indítasz, akkor TV-től függ, hogy kiírja vagy sem, de mindenképp HDR-re kéne váltania. Viszont NF-en arra figyelj, hogy sorozatoknál ha több évad szerepel, és oda van írva, hogy HDR (Dolby Vision), akkor nem biztos, hogy miden évad abban készült.
-
blakey
titán
Mindenkinél ez kéne, hogy legyen az alap. SDR-ből "indul" és mindig arra vált amire szükséges.
-
oszy
veterán
Hol láttad, hogy olcsóbb?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
blakey
titán
Ha RGB hiba lenne, akkor minden szín "elmászna", de neki csak a szürke volt zöld, minden más, ikonok, rendben voltak, ha nem tévedek, akkor ezt írta.
-
bala6120
senior tag
Inakustik kábelt használok én is.
-
blakey
titán
válasz Franky2Ster #5714 üzenetére
Ha ott bekapcsolom utánna már a TV-n sem lehet állítani a képmódokat egyszerűen nem állítható - Jól értem, hogy a TV-d alapból nem tudja, de szervizmenüből bekapcsolod, akkor mindig HDR10+ marad? Szerintem felejtsd el, így nem lesz mindig a tartalomnak megfelelő képmódod. Ami SDR, az maradjon az, ami HDR10, az az lesz, de nem egészséges, ha minden HDR10+-ra van átalakítva/erőltetve. Én semmiképp sem erőltetném a HDR10+-t. Nálam az alapbeállítás 4K 60Hz SDR 444 vagy RGB teljes és a dinamikatartomány és képkockasebesség engedélyezve van, így mindig a tartalomnak megfelelő a képminőség.
-
Franky2Ster
senior tag
Igen a HDR+ az szerintem is HDR10+ de a Samsung TV nekem így írja ki. Ez nem egy mai modell UE65NU7102. Ebben a modellben nincs benne alapból a HDR+ ezt külön aktiválni kell a szervízmenüben ez után jelenik meg a szakértői beállításokban. Ha ott bekapcsolom utánna már a TV-n sem lehet állítani a képmódokat egyszerűen nem állítható.Az AppleTV a Színegyensúlynál írja ki, hogy nem szükséges kalibrálni.Kalibrálást meg csak azért mondom mert az AppleTV is ezt írja. Remélem így már érted miről van szó!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Sajnos sok ilyen válasz érkezik, én is ilyeneket kaptam innen-onnan. A tvOS 16 megjelenésével véletlenül észre vettem, hogy az Infuse a 2.0-ás hangokat 5.1-re keveri, bármit csinálok, 5.1 lesz. Ide, a topikba is beírtam, volt aki nem tapasztalta, már-már úgy éreztem, hogy "béna cuccaim" vannak, hülye vagyok hozzá, stb., közben az Infuse oldalára is beírtam, első válasz hasonló, volt, mint a linkelt, biztos, hogy nálam van a gond, ilyet nem tapasztalnak, stb, pár nappal később az Infuse fejlesztője írta, hogy bizony megvan a probléma, valamilyen kód változott az OS-ben és amiatt a 2.0 át lesz alakítva 5.1-re, végre nem éreztem magam hülyének, másoknál is jelentkezett a hiba, így javítva lett, de ehhez néha úgy "kell" érezned, hogy te vagy a béna és mindenki más "zseni". A neten gyakori, hogy az YCbCr 420-át ajánlják, mint alapbeállítást, és persze, ha azokat a beállításokat követném és nem lenne bekapcsolva a HDMI-kiterjesztett mód, akkor kb. soha nem jöttek volna elő a problémák.
-
blakey
titán
A kábel dolgot majd lehet, hogy kipróbálom, viszont már nincs meg a 2022-esem, vettem helyette egy 2021-est, 5 hétig próbálkoztam, cserélgettem a kábeleket, eszközöket, mindig az volt az eredmény, hogy csak a 2022-essel van a gond, így lecseréltem. Idén lehet, hogy lecserélem az OLED-et egy újra, így elképzelhető, hogy megint kipróbálom a 2022-est, de akkor másik kábellel, bár a kábelek újak, rendelkeznek tanúsítvánnyal és rendben működnek, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az említett Inakustiknak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pl egy "szakembernek" ez a válasza a zöldes háttérre, kész röhej...
[link]Thank you for using the Apple Support Communities. It looks like your Apple TV 4K displays a green background in Apple apps and we would like to help! Let’s try the troubleshooting steps below and check to see if the problem is still there after each one:
1. Restart Apple TV: How to turn off or restart your Apple TV
2. Update Apple TV software to latest version tvOS 14.6: How to update your Apple TV
3. Calibrate Video: Adjust video and audio settings on Apple TVLet us know if this helps!
Take care
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Franky2Ster #5707 üzenetére
A HDR+ az valójában a HDR10+, nem? Akkor a mai HDR-képes Samsung TV-k tudják, nem kell külön szervizmenüből bekapcsolni, az én TV-m tudja mindegyik HDR formátumot, a HDR10+-t is, semmit nem kellett külön beállítani, elég volt kiválasztani az adott formátumot, persze a TV-n be kell kapcsolni (engedélyezni kell) a kiterjesztett HDMI módot. Amikor a 2022-es modellt bekapcsoltam, akkor a HDR10 helyett a HDR10+-t preferálta és persze mellette a Dolby Vision is ott volt, tehát ez a kettő volt az elsődleges. A színhelyesség problémája szerintem nálad annyit jelentett, hogy a TV vagy a lejátszó nem tudott a megfelelő dinamikatartományba váltani. Az Apple TV hol írja ki neked, hogy nem szükséges kalibrálni? Szerintem valamit félreértesz a kalibráció jelentőségével, mert minden megjelenítőt érdemes/kell kalibrálni, és azt egy lejátszó nem fogja megmondani, hogy színhelyes-e vagy sem, hanem az EDID- és a képernyőről kapott infók alapján az iPhone segítségével megpróbál valamilyen színegyensúlyt beállítani, de a valódi színhelyességet nem valószínű, hogy eléri. Magát a kalibráció szót másra is használják, nem csak a színhelyesség beállításához, lehet, hogy ezért értelmezed félre.
-
blakey
titán
Ha 7 lejátszóból egy problémás, akkor nem a többi komponenst, vagy kiegészítőt cserélem. Valami nagyon nem kerek, az Infuse fejlesztői is próbálják megoldani, hogy egyes Dolby Vision anyagok esetében a 2022-es modell fekete képet ad, a 2021-essel meg semmi probléma. Képminőség is eltérő a két széria között, erről itt a topikban is van összehasonlítás, @djnice fórumtársunk készítette HDFury-val. Látszik, hogy a 2022-es "sávosabb", megjelenítőn keresztül nem biztos, hogy látod.
#5706 ΞΔGLΞ
Erre írom, hogy ez nem probléma, és nem feltételezem, hogy ilyen hibába esett volna, mert ez eléggé amatőr lenne és évek óta így viselkedik a tvOS, de ki tudja. Tegyük fel, hogy ebbe a hibába esett, akkor nem csak zöld fordul elő, hanem bármilyen szín, ami az adott app háttere megkövetel, nálam volt más mosott pirosas, kékes, sárgás is. A kép, amit betettél, az egy régebbi Apple TV-ről készült, nem is a 2022-esről, mert ott bal oldali képen csak a "rágott alma" van, a "tv" nem szerepel, szóval ez az általad is írt jelenség, ami ugye egyáltalán nem probléma.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Franky2Ster
senior tag
Igen akkor folytatjuk itt.Én is tisztában vagyok azzal, hogy a TV-t kalibráljuk nem az Apple TV boxot. A HDR+ alapból a Samsung TV nem tudja ezért kapcsoltam be Szervíz menüből. De így már annyira színhelyes a megjelenítés, hogy az AppleTV is azt írja, hogy nem szükságes a TV-t kalibrálni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem teljesen egyértelmű, hogy erről beszélt a fórumtárs, de majd megerősíti.
A lényeg, hogy ez csak akkor lesz zöld, ha a képernyővédő, éppen a Kínai füveket mutatja felülnézetből. Eleinte én sem tudtam, hogy ez mitől van, aztán a Macroumors fórumban megtaláltam a megoldást, mert máshol oltári nagy ökörségeket olvastam, hogy ez az apple tv 4K hibája.
Csak annyit kell tenni, hogy az átlátszóságot a menüben ki kell kapcsolni, ha ez zavar valakit, de amint változik a képernyővédő, a menürendszer újra szürke lesz. tehát ez a ZÖLD probléma, nem probléma, csak egy ficsőr...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, nekem mind a két Apple tv 4K van, az új meg a régi is, és én nem látok képminsőségbeli különbségeket. Viszont az új az kicseszettül háklis a minőségi HDMI-re, ezt aláírom.
Amivel a régi simán működik, az újon, kb minden rossz ugyanazzal a HDMI kábellel. A kép, a mozgás, meg úgy minden (talán itt lehet a probléma nálad, csak egy ötlet , viszont amit linkeltem az OLED topikban, és már az Isten tudja hányadik kábelt próbáltam, mire az inakustik-kal és a Pana tévével, most a kép(minőség) szinte lemászik a kijelzőről.
A balról az első a inakustik star (ps5), a harmadik pedig a premium kivitel, ez megy az Apple tévébe.
De már a középsőt is kicseréltem premiumra, közben, az megy házimozi erősítőbe. (eArc)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A hozzászólásából arra következtettem, hogy valóban zöld, nem feltételezem, hogy ilyen hibába futna, hogy az áttetsző, elmosódott anyagot venné alapul. Bár egy kép jól jönne, mert, akkor egyértelmű, hogy mi a probléma.
-
blakey
titán
Valami probléma mindenképp van az új Apple TV-vel, minden fórumon olvasni jelvesztés hibáról. Mivel te többnyire "streamre" használod így kb. soha nem fogod észrevenni a hibát, ugyanis ott nem jelentkezik, oda "elég" a sztenderd HDMI-mód is. Nálam sajnos nagyon problémás volt, tényleg majdnem falhoz vágtam, de nem tettem, mert előtte lett lefestve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Talán tv specifikus, nem tudom, de...
Semmilyen (még apró) hibát sem tapasztalok az új Apple tévével, Pana lz2000 és Sony A95k tévékkel, különben a falhoz b...nám. RGB teljesben használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest