Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
htw
tag
Az Infusenál van arra esély, hogy megoldják a mappán belüli mappánál is lássa a borítóképet. IOS-14-en nekem már nem működik a ds get (torrent indításnál ki dob ha csak simán indítom akkor nem) a ds mobile meg nem enged fájlokat kijelölni külön és mindent leszed (sample meg minden egyéb). Persze utólag a ds file-val megoldható de jobb lenne nem utólag mókolni. Mondjuk a legjobb az lenne ha működne a ds get normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz galaxys80 #3597 üzenetére
En eddig letoltottem a filmet, ahonnan mindenki es hozza sem kellett nyulnom a mrmc azonnal felismerte es jott is a borito. Infuseban nem... ami nem baj csak oreg vagyok mer tokoreszni veluk ez eddig jo volt igy
Es neked tokeletes most is a frissites utan a mrmc? A forumokon sem talaltam semmit erre a hibara. Es mindketto lejetszon rossz..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #3595 üzenetére
Természetesen igyanaz az elnevezés kell, nálam tökéletesen működött, párhuzamosan használtam a MrMC-t, Infuse-t. MrMC-t már nem használom és azóta központi adatbázist használok ami egy Plex szerver.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sickboy25
addikt
Koszonom a segitseget! Probaltam kezzel is, ha ugy kell, mint a Mrmc-nel. Ramegyek a mappara hosszan nyomom es kiadja, hogy metadata gondolom ez lesz az, de nem tortenik semmi.
Tehat akkor a mrmc-hez es az infuse-hoz nem tudok egyforma fajlneveket hasznalni? Mrmc-ben semmi gond nem volt mindhez talaltam, itt nagyon keveshez talalt pedig az osszes ugyanugy van elnevezve... probalgatom hatha sikerul..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
blakey
titán
válasz Sickboy25 #3592 üzenetére
Nálam mindkettő hiba nélkül talált meg mindent, a jó elnevezés és a jó beállítás sokat segít. Ha nem sikerül autmatikusan akkor manuálisan is felismertetheted vele hasonlóan a MrMC-hez.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Alex91
félisten
-
Sickboy25
addikt
válasz Sickboy25 #3589 üzenetére
Sziasztok
Mivel ez a rejtelyes mrmc hiba felmerult, keresnem kellett egy masik alkalmazast. Az infuse.ra esett a valasztasom.
Most azokhoz szol a kerdesem, akik mindkettot hasznaltak/ hasznaljak. Nos a mrmc gond nelkul letoltotte az osszes film, mese stb. boritojat hiba nelkul. Ugyanezekhez a fajlokhoz az infuse kb. A negyedehez talalt boritot.
valoszinu, hogy a fajl megnevezeseben van a hiba jol sejtem? Nem ertem az egyiknel jo a masiknal reszben, pedig az elnevezesek mindenhol ugyan ugy vannak...koszonom a segitseget
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Csabroncka #3590 üzenetére
Sejtettem, hogy most lehetett, azota semmi...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valamelyik nap johetett egy frissites Mrmc-re es azota a nem jelennek meg a filmek boritoi, nem tudok mediatarat frissiteni, kezi lehetoseg nincs is illetve a nezetet sem tudom valtoztatni, csak lista verzio van.
Visszaolvastam, de nem talaltam semmit errol. Fiam (7) hasznalja inkabb o szolt, hogy ez tortent, eloszor azt hittem o nyomott el valami, de sajno a masik keszuleken is ilyen...valaki esetleg talalkozott ezzel? Frissitesi hiba vgy mi?
koszonom
-
nylontacsko
senior tag
Hát kérem, én maradtam a Plex-nél.
Tudom, tudom nincs szükség DLNA-ra, de akkor is...
A kezelőfelület, meg minden más egyéb. Akadás mentesen elbánik az 1080p-vel és minden eszköz lát mindent.
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
Serviio - kuka."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3585 üzenetére
Akkor a router beállításainál nézz körül, OS szinten nem tudok ilyen hibáról, stabilan, évek óta mindig a vezetékes kapcsolat az aktív.
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3583 üzenetére
Kábel, csatlakozások rendben? Ha működik vezetéken akkor a routernél keresném a hibát.
-
pozsoka
senior tag
Üdv, kábelesen kapja a netet a készülékem, és mostanában csak áramtalanítás után kapcsolódik etherneten, alvó módnál wifivel akar csatlakozni, és mindig meg kell keresni a sajátomat.
Volt már ilyen valakinek?Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
blakey
titán
válasz nylontacsko #3580 üzenetére
A Plex olyan, mint a Netflix, pontosan úgy működik, tehát annyi készüléken használod amennyit szeretnéd, onnan folytatod ahonnan szeretnéd, stb. Az Infuse tud DLNA-t is, de egy qrva jó lejátszó, SMB/NFS az elsődleges viszont ha több eszközön szeretnéd ua. a tartalmat nézni akkor a központi adatbázis a legjobb és erre megoldás a Plex is, de az emby, Jellyfin, MySQL
-
galaxys80
veterán
válasz nylontacsko #3580 üzenetére
Az Infuse egy lejátszó nem dlna.
Úgy kapcsolódsz hozzá, ahogy akarsz. (Smb, NFS, FTP, dlna stb)
Smb vagy NFS legyen leginkább.[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Számomra ez kezd egyre "kínaibb" lenni (elnézést az értetlenkedésemért
Amit említesz: "egy helyről, több eszközzel" ez stimmel. Külső merevlemez és ezen van minden olyan tartalom, amit a Tv-n el szeretnék érni. A külső merevlemez az iMac Minihez van csatlakoztatva. Öt eszköznek kellene látnia ezt a meghajtót (mind az öt iOS, illetve tvOS).
Akkor most hogyan legyen? Mi a legjobb megoldás (ha nincs szükség a serviiora), illetve sem a plexire, etc. (DLNA)
A kollégák említik itt, az Infuse-t, de ahogy nézem az is DLNA.
Köszönöm az esetleges útbaigazítást előre is.
Akár másoktól is"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
djnice
veterán
Tesztelgettem kicsit az Apple TV 4K-t 1080p -> 2160p upscaling szempontjából.
Aki MrMC-t vagy Plex-et használ filmnézésre, az ügyeljen arra hogy a filmnek megfelelő natív kimenetet használjon, mert elég gyenge az ATV alap felskálázása. Az Infuse sokat javít ezen, annak a képe gyakorlatilag megegyezik a Shield Enhanced módjával.
Itt egy összehasonlítás (Infuse vs MrMC): [link] -
blakey
titán
válasz nylontacsko #3574 üzenetére
Plex annak jó aki egy helyről, több eszközzel szeretné elérni ugyanazt az adatbázist. Apple TV-hez alapból nem kell DLNA így a Serviio jelenléte sem szükséges, SMB, NFS az első számú csatlakozási mód utána jöhet a webDAV, Plex, Emby, stb. és valahol a végén a DLNA.
-
blakey
titán
Milyen kapcsolat, SMB, NFS, PLEX, EMBY, stb? Nálam SMB-n és Plex szerverrel Infuse esetén nincs semmilyen akadás. SMB1 esetén előfordulhat, ha netán azt használnál. A 24.000 fps-ből adódó akadozás nem fájl mérettől függ és a 14.5-tel már nem is jelentkezik.
-
nylontacsko
senior tag
Ránéztem a Plex-re.
Nem is olyan rossz a "felépítése".
Lehet, hogy lecserélem a Serviio-t"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
allein
addikt
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, tanácsot.
Apple Tv 4K, amikor nagyobb méretű filmet nézek ami 40-60GB szemmel láthatóan a kép nem mindig akadásmentes. Éppen, hogy érzékelhetó a jelenség, de engem zavar. Tehát nem olyan smooth a lejátszás, mint például a CXUHD-n (eladtam időközben). A CA BD azért jobb de nem nézek egyáltalán filmet lemezről ezért megváltam tőle.
Gigabites a belső hálózatom is. Van valami beállítás amit esetleg a NAS-on vagy a Apple lejátszón kellene néznem?TV LG E9. Infuset használom.
Megosztanátok, hogy nálatok mik a tapasztalatok a lejátszással kapcsolatosan?
[ Szerkesztve ]
-
screeny
tag
Sziasztok, van olyan eladó (akár JB) ATV ami működik? Köszönöm!
-
nylontacsko
senior tag
válasz Thewent12 #3565 üzenetére
Szintén ez a helyzet nálam is, amit @blakey mond.
A gép Mac Mini late 2018
Tükrözést maximum arra használom, hogy ha egy weboldalt megnéz a család a Tv-n és nem mindenki itt nyomorog a gép előtt :-)
Én a Serviio-t használom mint média szervert.
Ügyes, okos, ingyenes (felesleges a pro verzió. legalábbis nekem)
2160-at is tudja. WiFi-vel dolgozik.
VLC is fent van, bár azt nem sokszor használom.
Nem kell túl gondolni itt a dolgokat."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
nrbx
tag
tukrozeshez: neha elofordul, hogy ipad-on bongeszoben inditok el valami filmet (pl tv csatorna online archivjabol) ilyenkor ha kikuldom az ATV-re, mindig meglepodom milyen jo a kepminoseg. Ilyenkor gyakorlatilag az ATV jatsza le a videot, atveszi a tablettol? egyszer ugyanazt a forrast az iphone bongeszojeben inditottam el, es kuldtem ki ATV-re, de latvanyosan rosszabb volt a kep, mint ugyanaz, ugyanakkor tabletrol? ez mitol lehet?
-
blakey
titán
válasz Thewent12 #3565 üzenetére
Van arra mod (kepernyotukrozes tudja e) hogy a macbookra letoltott filmeket vezeteknelkul lejatsza nekem a tv-men? - a képernyőtükrözés féle filmnézést sürgősen verd ki a fejedből, a minőségi hálózati lejátszás közvetlenül történik a lejátszó és a szerver (az adott eszköz amiről lejátszik) között. Nem kell tükrözni semmit, SMB, NFS, DLNA, FTP, WebDAV, stb- hálózati lejátszás támogatott és egy app segítségével használható, elsősorban Infuse, MrMC de ott Plex, Emby, VLC, stb. amik mind képesek a hálózati lejátszásra.
Egyébként igen, van Airplay is.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
lehet lama kerdes, de ket okbol szeretnek apple tv-t. Az egyik a homekit adta lehetosegek kihasznalasa kozpontkent a masik pedig film lejatszas. Van arra mod (kepernyotukrozes tudja e) hogy a macbookra letoltott filmeket vezeteknelkul lejatsza nekem a tv-men?
-
Alex91
félisten
válasz devil-k #3563 üzenetére
Teljesen hasznalhato a szamomra. A felirattal lett egy kis gond valamelyik frissites utan, ugyan nincs orvosolva, de mas beallitassal olvashato maradt.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
galaxys80
veterán
Ingyenes 1 éves tagság Infuse 6 pro-ra váltás esetén. [link]
Közeleg az Infuse 7.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3557 üzenetére
Ha mindkettő 1080p akkor érdemes átnézni a beállításokat, egy jó beállítás sokat segíthet.
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3553 üzenetére
Passz, saját előfizetés vagy osztozol valakivel? Esetleg egy kép jól jönne a hibáról. A projektor 1080p-s vagy 2160p-s? Milyen beállításokat használsz.
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3551 üzenetére
Megnéztem a két említett filmet, Netflix szinten hibátlan, 4K Dolby Vision, semmilyen kockásodást nem látok, 3 eszközön ellenőríztem, mindenhol jó, apple TV-n is.
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3548 üzenetére
Azért ha lehet ne iPad-en állapítsd meg, hogy jó vagy sem, ott az SD is jobb mint egy nagy kijelzőn, főleg 150"-on. Tényleg csak ezzel a két anyaggal van gondod? Minden más teljesen okés?
-
blakey
titán
válasz pozsoka #3546 üzenetére
Más eszközön is megnézted? Miből gondolod, hogy SD lenne, szemcsés, kockásodik?
Majd megnézem, hogy nálam milyen.[ Szerkesztve ]
-
pozsoka
senior tag
Üdv, akinek van netflix az megnézné, hogy ez a két film milyen felbontású? Nálam még mindig a Halálos harcmező és az Utolsó bűntény nézhetetlen minőség, talán sd, minden tökéletes csak ez a kettő hulladék.
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
djnice
veterán
Az iPhone 12 Pro Max-ommal készített Profile 8.4-es DV videókat az Apple TV 4K nem játssza le DV-ben semmivel sem, még AirPlay-en keresztül sem.
Ennyit a nagy "ökoszisztémáról" -
blakey
titán
válasz devil-k #3539 üzenetére
Ja, hogy az DTS-HD, Dolby True HD, stb-re gondolsz? Az szerintem egyelőre nem fog menni, szerintem nem akarják. Multi CH van, bétáról egyáltalán nem tudokk nyilatkozni.
-
blakey
titán
válasz devil-k #3537 üzenetére
Nem tudom, nem bétázok. Hol nem megy? Infuse-ra most jött egy javítás, "Fixed crash with multichannel Opus audio tracks"
-
blakey
titán
válasz devil-k #3535 üzenetére
A legjobb app és fejlesztő-csapat, elképesztően sokat tesznek azért, hogy a felhasználók jó app-ot használjanak. Ha mindenhol ilyen csapat dolgozna akkor nem lenne ennyi "nyavalygás". A 14.5 rendszerszintű változásaira is fel vannak készülve és folyamatosan, napról-napra követik a dolgokat, a felhasználókkal közreműködnek, ha valakinek gondja van azonna kérik a fájlt, hogy megnézhessék és válaszolnak aminr megvan a gond. Ha valami félre megy akkor nagyon gyorsan javítják.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz devil-k #3533 üzenetére
Mivel a 14.5 egyik hozadéka, hogy már a béta 1-ben is megjelent a 24.000 fps lejátszási lehetőség ezt a fejlesztőknek meg kell oldani, Infuse fórumát szoktam követni és írták, hogy nekik is fel kell készülni erre. Amennyiben napi lejátszóként használod és nem akarsz szívni akkor nem érdemes béta verziókkal vacakolni. Infuse naprakészebb, és a pénzükért meg is dolgoznak. A végleges 14.5-nél vélhetően a többi app is felkészült lesz, remélem, hogy nem lesz gond a Netflix-el sem.
-
devil-k
nagyúr
Az új béta frissítés óta szerintem valami nem jól pörög az HBO GO és a Netflix irányában. Normális jelenség az, hogy csak 50 Hz-n mennek ezeken a platformokon a filmek? Hiába is van bekapcsolva a képkockasebesség és dinamikatartomány egyeztetés. Az Infuse alatt nincs ilyen "anomália"... Ott 23,9 és 24 Hz-en mennek a dolgok.
No, de ha tévedek, akkor valaki igazítson útba!
- mozi bolondéria -
-
djnice
veterán
A 14.5 Beta 2-ben úgy tűnik végre javították a 23.976 <-> 24.000 fps anomáliát.
-
nrbx
tag
hello, nalam nem receiver, csupan egy soundbar van osszekotve ATV 4k > Panasonic TV > Samsung soundbar rendszerbe es szinte hiba nelkul mukodik a rendszer ki/be kapcsolasa az ATV taviranyitojaval. mivel minden fajta media fogyasztasara az ATV-t hasznalom valamilyen aplikacioval a TV taviranyitojara semmi szukseg (csak ha modositani szeretnem a kep beallitasokat stb.). Ilyen felallasnal jon jol, hogy az ATV at tud mindenfele hangformatumot kodolni DD 5.1-re, azt ugyanis atengedi a TV is. Probaltam forditva is bekotni, ugy is mukodott a ki/bekapcsolas, viszont a soundbar nem valtott at automatikusan a megfelelo bemenetre.
-
blakey
titán
válasz pippo76 #3527 üzenetére
Nem is az a probléma, hogy nem megy, mert megoldható, de Plex inkább felhasználóbarát, mert pl. tableten telepíten az app-ot, belépek és kész, bárhova megyek azonnal működik. Embynél ugyanezt megtettem, természetesen a szerver mindkét esetben be volt állítva, ée másik hálózatban nem akart menni, még variálni kellett, hogy menjen. Tehát mielőtt hittkérdés lenne, teljesen jó az Emby de számomra a Plex jobb, feliratkezelése jobb, az anyagok szkennelése pontosabb, frissítések, javítások gyakoribbak, Syno NAS-on gördülékenyebb a frissítés, DLNA része általánosabb (több eszköz támogatja, pl. Philipsek nem is látják), jobban működik (ott ahol arra van szükség), több eszköz/app támogatja, a hibákról tudnak az Emby fejlesztői, legalább 2 évet vártam, hogy javítsák a felirat problémát (kalapos ő,ű ha nem nem UTF-8 a kódolás, több hónapot vártam a DLNA javításra). Jó az Emby, a Jellyfin (Emby fork) még jobb lenne, de azt még kevesebb eszköz támogatja, viszont 2 év párhuzamos használat után Plex mellett döntőttem, sok, általam felállított szempont alapján aminek eredményeként megvettem a Plex Pass-t és az Embyt végleg töröltem.
-
blakey
titán
válasz devil-k #3525 üzenetére
Tudrommal még működik de a Plex mintha jobb lenne ebből a szempontból is. Nem tudom, hogy Embynél mi a helyzet, már letöröltem.
-
-
skoos
őstag
Sziasztok, van bárki aki sz ATV távszabályzójával használ receiver/erősítős rendszert, CEC (Hdmi wakeup/ sleep) -en keresztül?
ATV 4 en csak bizonyos fw-kkel működött jól. Ha nem jó a fw, csak dupla be/kikapcsolással kapcsolta be a receivert. Most vettem 4K-t, elsőre tökéletesnek tűnt, aztán auto fw-t frissített és megit nem megy. És itt downgrade sincs...
Arra gondoltam HM erősítőt cserélek... de olyanra amivel tényleg jól megy!
-
blakey
titán
válasz devil-k #3517 üzenetére
Pontosabban? Külső hálózatban lévő szerverről? Plex, Emby, FTP, webDAV ami hirtelen eszembe jut. Felhőből is elvileg működik.
-
devil-k
nagyúr
Infuseban van távoli lejátszás?
- mozi bolondéria -
-
Ez csak amolyan szófordulat, nem a valódi időjárásra gondoltam, csak a kiszámíthatatlanságára. Hónapokig ugyanazzal a felállással működik, most meg megmagyarázhatatlan módon szétesik a kép, mert csak.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
Milyen időjárás? Semmi köze hozzá. 4 éve használom az Infuse-t, soha nem volt kockásodás. Nézd át a beállításaidat, a kábeleket, a routert, mert ez nem időjárás függő.
-
-
blakey
titán
Infuse-al volt már olyan problémátok, hogy folyamatosan szétesik (tipikus digitális kockásadás) a kép, a hang néha ugrik egy picit, mintha egy fokkal gyorsabban játszaná a videót. Magyarul nézhetetlen. - még soha, SMB-t illetve Plex adatbázist használok.
Ami azért fura, mert az NFS megosztáson sebességet mérve bőven 60Mbit fellett méri a kábeles kapcsolatot. - az kevés, ha Apple TV 4-ed van 100 Mbps kapcsolattal akkor is 90-94Mbps-t kéne mérned, Apple TV 4K-n meg megvan a 940Mbps.
Próbáltam az ATV újraindítását is, de nem segített. Kifogytam az ötletekből, hogy mit nézzek meg. Ötlet? - esetleg egy másik kábellel is kipróbálhatod valamint Wifin is megnézheted.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Infuse-al volt már olyan problémátok, hogy folyamatosan szétesik (tipikus digitális kockásadás) a kép, a hang néha ugrik egy picit, mintha egy fokkal gyorsabban játszaná a videót. Magyarul nézhetetlen. Ami azért fura, mert az NFS megosztáson sebességet mérve bőven 60Mbit fellett méri a kábeles kapcsolatot. Elméletileg nem változott semmi a beállítása óta, egy hete még jó volt. Próbáltam az ATV újraindítását is, de nem segített.
Kifogytam az ötletekből, hogy mit nézzek meg. Ötlet?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
válasz nylontacsko #3506 üzenetére
Nem kell küldözgetni az anyagot, itt a topikban szinte mindenre megvan a válasz, egyrészt megfelelő app kell, erősen ajánlott az Infuse és/vagy MrMC, de vannak egyéb app-ok is amik működhetnek de nem olyan jó minőségben mint a két említett, pl. VLC, FE File Explorer is képes a lejátszásra. Ha megvan az app akkor elsősorban SMB vagy NFS ami ajánlott de működik DLNA-val is valamint vannak olyan szerver/kliens programok amik szintén kiválóan működnek pl. Plex, Emby, Plex vagy Emby szervert kell telepíteni a gépre és a megfelelő klienst a lejátszóra. Lehet úgy is használni, hogy Plex vagy Emby szerver fut a gépen és a MrMC vagy Infuse a lejátszó. Ezen szavakra rákeresve itt a topikban, a fórumon vagy bárhol elég sok válasz lesz a beállításra, használatra, akár videókat is nézhetsz.
-
nylontacsko
senior tag
Létezik valahol valamilyen leírás, hogy Mac-en lévő 4K-s tartalmat milyen módon tudom ki küldeni az Apple Tv-re?
Keresgettem össze-vissza, de egyszerűen nem találtam semmi érthető leírást (videót)"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
blakey
titán
válasz general #3504 üzenetére
Azóta én megnéztem a konkrét anyagot, hibátlan, szóval valamilyen beállítási gond lesz ha egyáltalán nem jelenik meg. Infuse sajnos saját tárolójába menti a feliratot így az nálam egyáltalán nem opció.
-
general
addikt
Ez fura dolog, de én is jártam már úgy, higy a mappában ott a felirat az mkv fájl mellett, rendesen átnevezve, ua mindkét fájlnak, mégsem találta a feliratot, amikor elinditottam a lejátszást. De a Felirat, letöltés menü pontnál meg szépen letöltött egy jó feliratot opensub-ról. Gyakran használom ezt a letöltés opciót, teljesen rendben van.
Infuse[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mármint FINDER-ben rámegyek a hálózatra és ott kiválasztom a megosztást és onnan fut a film.- ez AFS vagy SMB szokott lenni, attól függ, hogy melyik kapcsolat van engedélyezve vagy tiltva.
Akár privátban is de itt is leírhatod, hogy mit keressek, mert megnézném azt az anyagot. Valamit nagyon rosszul csinálhatsz, hogy nálad nem megy, ráadásul külön másik feliratot is hozzáadhatsz, tehát látniuk kéne. Rengeteg feliratos filmet nézek, többnyire Kodival töltőm le de néha számítógéppel, mindig a film mellett van azonos néven ".hu" kiegészítéssel, soha, semmilyen problémám nem volt vele, 5 éve Infuse-t is használok, semmi hiba.
-
atirag
őstag
Már beállítottam az nfs-t.(és nem változott) Nem szoktam dlna-t használni. Mármint infuse-ban. De mrmc-ben sem. Ina nem tudom mit használ. Mármint FINDER-ben rámegyek a hálózatra és ott kiválasztom a megosztást és onnan fut a film.
Alex9: Kevés olyan film van ahol mondjuk az opensubtitle nem talál feliratot. Így kevés az olyan film amivel ilyen szinten kell foglalkozni.
De sztem még nem volt olyan,hogy sikerült volna feliratot tennem egy filmre külön. -
blakey
titán
DLNA-ra mit használsz? Ott keresném a hibát de inkább SMB-t vagy NFS-t használj. Plex szervert futtatok a NAS-on az ugye DLNA-ra is képes ha arra lenne szükség de az Infuse, MrMC is kezeli mint kliens és soha, semmilyen problémába nem ütköztem. Egy számítógépet ne hasonlíts egy lejátszóhoz, de gyanítom, hogy az INA-val SMB-n, AFS-en vagy NFS segítségével éred el, ezért van a különbség. A DLNA szerintem nálad pocsékul van beállítva. Nincs más, tessék médialejátszóhoz méltó kapcsolatot létesíteni az eszközök között és akkor nem lesz problémád.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest