Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nekem a CPU lepergett hamar, de a gpu meg el lesz rajta egész éjjel, le lehet valahogy lőni hogy legközeleebb csak cpu-t használjon?
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
hokuszpk
nagyúr
na kapott melot a cpu. valami ebolas cucc.
"I'm contributing to Project 14523
Viral protein 35 (VP35) is a multifunctional protein that plays crucial roles in Ebola and Marburg viral pathogenesis."ha ezvan, hat ezvan, majd jon meg koronavirusra gpu !
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
törölt tag
Beszálltam összesen 24c/48t-vel. Az irodában is úgy felejtődött véletlenül 2 gép meg egy laptop.
Már nem a Crysis a benchmark. Mindkét Xeonom kihajcsa' a koronavírust![ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
A munkahelyi gépem (Inten Core2Due E8400 + nVidia 8400GS) csak CPU-val hajlandó dolgozni, az itthoni csak GPU-val (Intel Core i5 6600 + nVidia 750Ti)
Most épp valami ebolás projekten dolgozik.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Pörp
senior tag
Egy kis idő kell a GPU-nak, a CPU nálam sokkal gyorsabban elkezdi a számolást. A CPU-t letiltottam. Egy 2060-al beszálltam, hátha ez is segíti a kutatást.
-
nkmedve
őstag
Akinél nem működik a web-es felület az próbálja ki Edge-ben, vagy bármi más böngészőben Chrome-on kívül. Chrome-ban nem megy nálam sem, Edge-ben viszont tökéletes.
A feladatelosztás amúgy tényleg nem tökéletes, én két napja csinálom de elég ritkán kaptam COVID-19-es WU-t, máskor vagy valami más projekt jött (ami nem is olyan nagy katasztrófa) vagy beragadt "Download" állapotba egy időre. Állítólag az új vírus miatt kb. megnégyszereződött a számítási kapacitás az elmúlt 1-2 hétben (ezt az alapértelmezett 0-s team-re írta valaki), az is könnyen lehet, hogy nincs folyamatosan elég munka mindenkinek, arról nem beszélve, hogy így a szerverek is túl vannak terhelve.
Néhány tipp:
1. Lehet állítani pontosan hány CPU szálat használjon (Advanced Control -> Configure -> Slots -> CPU - > Edit -> CPUs-t átírni -1-ről valami másra). Ez sokkal pontosabb eredményt ad mint a Folding Power csúszkával matatni.
2. GPU oldalon, nyogodtak lennebb veheti a TDP limitet (pl. MSI Afterburner-ben) ha az ember nem akarja, hogy fölöslegesen pörgesse a ventillátorokat. Nálam a 260W-os RTX 2080 50%-os TDP limittel is kevesebb mint 10%-ot veszít az órajeléből folding közben.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Petykemano #85 üzenetére
Nekem is malmozik reggel óta. Befejezett egyet, azóta semmi. Se CPU, se GPU.
-
Petykemano
veterán
Úgy tűnik a feladatelosztással van gond
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
nagyúr
na vegre hazaertem es megchangeltam az identitymet.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Petykemano
veterán
Check this out: STAT
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Hajdi
senior tag
Nálam is csak GPU oldalról megy.
Itt van a lista elvileg.
https://apps.foldingathome.org/psummary
Bár az is fent van, amivel már végzett a gépem."The Man Who Sold the World"
-
-
Komplikato
veterán
Képernyő tetején a START, PAUS, STOP gomboktól jobbra van egy bazinagy Power kapcsoló Light, Medium, Full beállításokkal. Mondjuk nálam Full állapotban is csak 59% a prock terhelése, csóri GPU meg 1%-on pörög a Windows szerint, ehhez képest a ventik maximumon pörögnek a jó öreg RX470-en, ilyet játékok alatt se szokott.
Gróf... - Nem nagyon értem a cinizmusodat, a Folding@Home, mióta létezik, főleg gyógyszerkutatásokra lett kitalálva.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gróf...
aktív tag
Ha ezzel végeztetek, kezdjetek gyűjteni Isaura felszabadítására!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Komplikato
veterán
válasz jaffa 2843 #39 üzenetére
"Csak a programon belül nem akarja mutatni."
Lehet vak vagyok, de nálam a Status/Work részen a PRCG jelzés alatti számok a project számok, abból nálam kettő fut két CPU csoporton, egy a GPU-n, az utolsó CPU csoport meg folyamatosan tölt. A PCRG szám alatti számok egyeznek a az alábbi linken felsorolt, párhuzamosan futo, COVID-19 projectek számaival: [link]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Duck663
őstag
Érdekes most már nem kell várni sokat a következőre. Épp hogy befejezte az első, 10 percre rá már kezdte a második koronás feladatot. Lehet jó tett, hogy levettem a CPU-t.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
martonx
veterán
Nvidia vonalon, hogy lehet halkítani a GPU-t? Ilyen power limiteket hol lehet állítani?
Én kérek elnézést!
-
Duck663
őstag
Köszi, hasít már nálam is a dolog, csak elég sokat kellett várni, hogy kapjak valami projectet GPU-ra. De már 50%-on van, az első GPU-s korona project. A CPU-t meg miután befejezte levettem, a GPU-n meg adtam -50% power limitet, ne hangoskodjon, de nem lett sokkal lassabb.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
hunluki
senior tag
Meghúzott GTX 1060-al csatlakoztam a rendszerhez. Legalább befűt a gép, úgyis fázik a lábam HO-ban. Medium-ra tettem a kicsikét.
-
Yany
addikt
FYI
The servers have WUs to distribute, but you guys are so enthusiastic that they can keep up with the pace ...
Please be patient.https://foldingforum.org/viewtopic.php?p=313511&f=24#p313511
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
raider21
aktív tag
A számítási projekteket automatikusan osztja ki a szerver. Függ attól is, hogy a I support research fighting opciónál: Minden betegség, Alzheimer-kór, rák, Huntington-kór vagy a Parkinson-kór van -e beállítva. Light Power -nél csak a CPU dolgozik, jellemzően 2 maggal. Médiumnál 4-5 mag v. szál és a GPU -is, Full opciónál mindent kihasznál a szoftver. Viszont a GPU -on a tudományos számítás többségében akkor fut, amikor inaktív a géped, azaz nem használod és fut a képernyővédő a készenléti állapotban. Mondjuk én BOINC -al együtt használom a Folding@home szoftvert. És igen a CPU és mindkettő GPU Coronavirus Project számítást futtat, de volt már rákkutatási, és Alzheimer-kór kutatási számítás is amit futtatott a gépem.
BOINC alatt is vannak orvosbiológiai vagy fehérjékre specializált számítási projektek. Pl. a kínai CAS@home (Institute of High Energy Physics - IHEP, Kínai Tudományos Akadémia) is tartalmaz ilyen jellegű számításokat, de ott a GPUGrid.net is (Barcelonai Orvosbiológiai Kutatópark PRBB) fehérje- és rákkutatási projektje, vagy a Rosetta@home (Washingtoni Egyetem) a HIV, a malária, a rák vagy az Alzheimer-kór gyógyításban hasznosítható fehérjemolekulák kikisérletezését támogató tudományos számítási projekt is.[ Szerkesztve ]
raider21
-
addikt
Nálam TinyWall van, ahhoz adtam hozzá a process-t. Asszem már megy rendesen.
A vga-n tetű lassan pörög a százalék, a cpu-n azért megy rendesen. Le is fogja a gépet mint állat.
Már a coronavirus project-en dolgozik, szóval megoldódott. Csak lassan kapcsolódott gondolom. Kellett neki egy másfél óra.re: vadkörte
Nálam sincs erőmű gpu terén. Nvidia GT630. Meglátjuk mennyi kell neki hogy befejezze a számítást.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
martonx
veterán
Na végre, nálam ezerrel pörög, csak épp a webes konzolja használhatatlan. Szerencsére ott van az Advanced konzol, ami működik. Hol het követni, hogy PH-sok eddig mit adtunk össze?
Én kérek elnézést!
-
-
addikt
-
Tyrel
őstag
Passkey nekem csak gmail-es címre jött ki (oda kb. 2 percen belül), hotmail-re pl. nem.
Én még TPU team-el kezdtem, de már PH!-val folytatom.
Ott az Advanced Control > Config > Slots alatt beállítottam hogy a CPU-s része 3 szálon futhat (Ryzen 3600-on így max a (fizikai) magok felét köti le), Navi 5700 meg kapott egy -20% power limit-et a szokásos undervoltja mellé, és így tök szépen megy minden, halál nyugisan tudok közben dolgozni is a gépen. (Visual Studio-nak nincs olyan halálos gépigénye)
CPU-ra mondjuk nekem nem COVID-es projektet adott, de a GPU-ra igen.Tegnap amúgy kíváncsiságból megpróbáltam hogy mi van ha futni hagyom miközben War Thunder-ezek, végül is a szokásos 110fps-ből maradt úgy 60-80 (ott a -20% power limit inaktív volt), de igazán nem zavart közben.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Duck663
őstag
Na végre dolgozik egy koronán, csak 12 órát kellett várni a dologra!
-
vgergo
aktív tag
PassKey-t hogy lehet kapni?
[link] itt próbáltam. Annyit írt ki, hogy "Passkey sent. Please check your email." de emailt nem kaptam (tegnap este és 2perce is próbálkoztam.)(Spam mappát is néztem). -
vadkörte
addikt
Kell neki egy kis idő, hogy munkát kapjon (sajnos a kliens nélkül nem dolgozik) nálam a 14401-et futtatja. Nem COVID, de ez is hasznos
Üdv. V. Körte
-
LGG555
aktív tag
Majd ha megtanulnak szoftvert írni akkor megint felrakom, amúgy a Seti is nettó árampazarlás volt.
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
martonx
veterán
Felraktam, online inaktív állapotban leledzik. 1-2 napig fent hagyom, ha így marad, akkor kuka.
Én kérek elnézést!
-
-SanyiX-
csendes tag
Nekem kb. fél óra után adott projektet, azt is CPU-ra. 14400-as azonosítóval rendelkezik, ha jól értelmeztem a GYIK-et, akkor ez pont nem a COVID-19-el kapcsolatos (Cause Preference "Any"-re van állítva és a Client Advanced Controll-t használom, mert a web nem igen akart működni...).
[ Szerkesztve ]
-
LGG555
aktív tag
Kikapcsoltam az egészet a WEB kontroll úgy is mutatja hogy ki van kapcsolva és mégis 50% -on megy a CPU, na törlés lefele!
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
n00n
őstag
válasz jaffa 2843 #52 üzenetére
Igen, csak jelenleg nincs munka, akkor az érdeklődés
-
Duck663
őstag
válasz Petykemano #48 üzenetére
Köszi, akkor lehet tényleg elfogyott a teendő? Valahogy furcsa lenne, mert CPU-ra meg talált azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest