Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
mazda83 #6431 üzenetére
Ez a BN-61-es akkumulátor 5160 mah tipikus és 5060 mah minimum értékkel bír, tehát az utóbbit garantálja a gyártó.
Az 5160-at sosem fogod látni, de még az 5060-at sem.
Accubetty 1 hét után fog pontos számot mutatni, de az is csak egy viszonyítás.
49xx-et fog jelezni.Ennyire szerintem ne foglalkozz vele, benne van az új aksid, jó lesz az üzemidő.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
F4-re váltottam 8 hónapja, kibontás után egyből nyitottam, addig nem használtam.
Teljesen más dimenzió a custom romok (crdroid, evo x, stb. - kipróbáltuk a legfontosabbakat, az újak már A15 alapon vannak).
Szerintem most már nem annyira kényelmes a helyzet, X7 topikban írtam: [link]
Visszament a gyári, zártam a bootloadert 1 hónapja.
X7 pro van tervben, ill. a kissebbik pixel (8a, vagy ha megérkezik, 9a). -
ktmt
aktív tag
Nekem az első Xiaomi egy Redmi Note 8T volt, ami még mindig működik csak gps adta meg magát. X3 pro-n egy héten belül custom ROM (ArrowOS) volt, később crDroid. Nagyon szerettem, amíg egyik napról a másikra nem tudtam tölteni. Ahogy írtam is, ekkor beszereztem egy nagyon kedvező áron egy F6-ot, és ez az volt igazi csalódás a márkában. Minden másnap próbálok bootloader unlockot kérvényezni, már semmi esélyt nem látok erre. Akik váltottak custom ROMra, jóval jobb üzemidőről számolnak be az XDA-n. Csak azt akarom mondani, hogy X3 Pro összességében pozitív élmény volt, de a senkinek nem tanácsolom, hogy POCO/Xiaomi készüléket vegyen, ha szeretne AOSP alapú ROMot használni.
@ D@niel: Igen igazad van, éppen azért lehet jóárostott POCO-t venni, mert nem szabadulsz többet a kínai pártállam öleléséből.
Mások véleménye is érdekel, merre lehet tovább próbálkozni, ha valaki csupasz androidot szeretne látni a telefonján budget opcióban? Motorolla, esetleg Oneplus Nord? -
D@niel
addikt
válasz
mazda83 #6426 üzenetére
AccuBattery - ezzel próbáld.
Pár ciklus szükséges neki, mire tud egy sacc értéket mondani. -
mazda83
csendes tag
Sziasztok! Sikerült kicserélni az akksit újra,de a második töltés után is 94% . Ez normális?
-
D@niel
addikt
Hasonlóan látom.
Nincs különösebb gond ezzel a típussal, valakinek 2 év után adta meg magát (pl. nálam), nálad most is jó.
Reddit-en sokan jeleznek problémát, de vajon hányan vannak, akiknek hibátlan? Ők nyilván nem írnak.
Valaki itt a topikban 65 kilóval vette megjelenésekor gshopper-ről, szóval, kezeljük helyén.
Teljesen átlagos, jól bejáratott xiaomi konstrukció. -
Spec
őstag
Azért ez nem ennyire feketén-fehér. Nekem az elmúlt 10 évben 2 Xiaomi telóm volt és most a kis Pocok, amit 4. éve nyüstölök (2021. augusztusban vettem). Egyikkel se volt semmi érdemi probléma. A 2 Xiaomi a mai napig működik gond nélkül, még akksi csere se volt bennük, a gyerekek használják őket játszós telónak.
A Poco X3 Pro most is aktív szolgálatban van. Az Accu Battery szerint 82%-os az akksija, simán bír 1-1,5 napot. Rendszerint minden második nap töltöm, nem kell naponta még most sem.
Bőven leszolgálta már az idejét (legjobb esetben is 3 évvel számoltam vele), innetől minden nap ajándék ahogy mondani szokták. Fel vagyok készülve a hirtelen elhalálozásra lélekben, de azt gondolom, hogy egy 85-90e-s teló ha a mai világban kibír 3-4 évet, az nagyon jó ár/érték aránynak számít, még az ismert hibák mellett is. Ne hasonlítsuk össze 3-4-500e-s telókkal, főleg úgy ne hogy ezeket is a gazdájuk rendre 2-3 évente cseréli. -
ktmt
aktív tag
válasz
Bikkrom #6367 üzenetére
Ma kicseréltem a kábelt, úgy tűnik, hogy minden rendben működik. Ugyanakkor nem tudom elűzni azt a gondolatot, hogy a Xiaomi készülékek esetében komolyan veszik a "tervezett elévülés" elvét. Talán bizonyos töltési ciklus után csak úgy meghibásodnak. Egy biztos, többet nem veszek Xiaomi terméket.
-
Alarikman
senior tag
válasz
tillatrilla #6407 üzenetére
Még egy bizonyíték, hogy a forrasztas engedett el a SOC-nál. Poco x6pro-t, x7pro-t ajánlom, ezeknél nincs ilyen típushiba. Persze ha nem ábrándultál ki nagyon a márkából.
-
Freiherr
őstag
Mutatja
-
Sanki
Topikgazda
válasz
tillatrilla #6411 üzenetére
Szerintem azt nekem se mutatja, pedig sütőben még nem volt
-
Spec
őstag
válasz
Mennyit sütötted, és hány fokon?
-
Narxis
nagyúr
válasz
-
tillatrilla
senior tag
Srácok,az agyhalott teló sütés után működik
De keresem az utódját,gondolom nem tart sokáig az öröm... Az a keret a másik telefon tükröződése...
-
Spec
őstag
válasz
tillatrilla #6402 üzenetére
Igen, ezt mondtam, hogy annyiért javítanák meg (talán), mint amennyit egyáltalán ér maga a teló, vagy többért. Egyetlen esetben lenne értelme, ha olyan adatok vannak rajta, ami fontos számodra, és le akarod menteni kukázás előtt.
Nézegesd Árukeresőn az áresett mobiltelókat. Néha ki lehet fogni egész jó dealeket. Pl. pár nappal ezelőtt volt 80x-ért Xiaomi Redmi 14 Pro 5G 8/256-os. Az elég jó alternatíva ezen az áron. -
Narxis
nagyúr
válasz
tillatrilla #6402 üzenetére
Nézz hardveraprón a használtak között.
-
tillatrilla
senior tag
-
Spec
őstag
"Eladom alaplap nélkül a többit,vagy sütöm egy kicsit..."
Hát igazából hibás alaplappal, vagy alaplap nélkül a maradékért nem hiszem, hogy sokat kapnál. Az legfeljebb olyannak lenne hasznos, akinek a kijelzője ment tönkre.
Az egész telefon kompletten érhet kb. 35-40e-t, de azt is csak akkor ha jól működik, és sérülésmentes. Hibás alaplappal, vagy a nélkül a maradék szerintem még 10e-t se ér. Komplett kijelzőt lehet rendelni Ali-ról 4-5000-ért, kerettel, mindennel. Alaplap hiba esetén a javítás költsége is erősen kérdéses, mert valószínűleg nem ér annyit már a teló (gazdasági totálkár).
Szerintem próbáld szétszedni. Az alaplapot süsd meg a korábban leírtak szerint. Ha még feléled gyorsan ments le róla mindent. Használd amíg jó, és közben meg nézelődj új teló irányába.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115