Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya200
csendes tag
válasz #56573440 #5794 üzenetére
Persze plex mind a kettő Én használtam régen is csak a 4k-val vagyok meglőve mert sokat bufferel ha filmet nézek.
Egy pc-n fut a server és a tv-n van kliens ,de jelenleg mobilnetem van,arról megy a wifi hotspot és vagy kevés neki vagy más okból kifolyólag,nem igazán megy.Valószínű sokat transzkódol és azért.
A tv egy Samsung Q6FN 49"-os QDOT-os tv,csak a gyári lejátszó nem igen szereti pl a dts hangot meg a feliratot.Pc-ről nézve feladtam a hdr dolgot mert annyira pölcsölős.Meg nekiálltam nem egyszer nem akar sikerülni.HDR nélkül képernyőtükrözéssel viszi a filmet rendesen hdmi-n.
Csak a plex-el nem kéne szarakodni mert rendesen viszi a hdr-t a hangformátumokat is támogatja.
Úgyogy szeretném megoldani hogy plexen keresztül menjen a dolog.Hogy ne puffereljen annyit a film.Szóval szeretném helyi hálózatba kötni a dolgot és akkor nem kell a net hozzá talán ebben kérnék segítséget.Van routerem is bár net így azon nem lesz.Mivel mobilnetem van,vagy direktbe kötöm a pc-t a tv-vel de vmiért nem mindent játszik.1080p lejátsza de 4k-s mappába fel se ismeri a film méretét..
konkrétan a forrásoknál (tv menü),elérem a plex servert az app nélkül is.Látja mindegyik mappát be tudom tallózni,de vminél egyszerűen 0kb a film mérete és nem játsza le.
Csak ebben kérnék segítséget hogy kössem akkor helyi hálózatba a plex-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest