Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attush
csendes tag
válasz MasterMark #7898 üzenetére
Mobilról nem tudom átküldeni TV-re a PLEX-es videót. Több TV-vel is próbáltam, de nem látja mobilon a csatlakoztatott lejátszók között. Chromecast-re viszont megy és ezért kérdeztem, hogy ez lehetséges egyáltalán vagy felejtsem el?
-
Attush
csendes tag
válasz enginev3.0 #7890 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Mindkettőn beléptem ugyanazzal a profillal, de nekem továbbra sem engedi
Milyen TV-n működik nálad? -
gyugyo79
addikt
válasz masvilagx3 #7893 üzenetére
Neked + a klienst is a te fiókod alá kell felvenni tehát barát megosztott könyvtárral sem megy.
-
MasterMark
titán
-
masvilagx3
tag
válasz MasterMark #7892 üzenetére
Nekem vagy aki letölteni akarja?
-
MasterMark
titán
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Egy kérdés. Én vagyok a szolgáltató. Zenét is osztok meg.3gy ismerősöm azt mondja hogy van nála olyan funkcio hogy letöltés(android tv box), de nekem ezt engedélyezném kéne.
Valaki tud erről vmit.
En itthon nem látok ilyet.
Köszönöm -
Attush
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam vagy nem jutottam el a megoldásig.
Szóval telefonon található PLEX alkalmazásból át lehet dobni LG smart TV-re a videókat, hogy ne kelljen a távirányítóval szenvedni? Valamiért nem lát nekem mobilon a csatlakoztatható eszközök között egyet sem, pedig van pár a lakásban. Havernál Chromecast-re ugyanezzel a telefonnal viszont simán átküldi, illetve otthoni konfigon egyébként más megosztás megy. Esetleg csak hülyeséget kérdeztem és valamilyen lejátszót kell telepíteni a TV-re?
Elnézést ha számotokra ez egyértelmű, de én most nem látom át a hibát. -
Sanyi.mTs
addikt
Van egy BDrip (720x306) x264-es film 5.1-es hanggal. Ha HTPC-n játszom le VLC-n 100%-os hangerőn, akkor a TV-t hangerejét 12-esre elég állítani. Ha Amazon FireTV 4k stick + plex pároson nézzük, akkor a TV hangereje 35-ösön se elég hangos. A többi filmnél, sorozatnál még nem tapasztaltunk ilyet.
szerintetek mi lehet a gond? mit kéne megnézni?
-
MasterMark
titán
válasz gazso75 #7881 üzenetére
Nem tudom most így. Lehet az is hogy a Kodiban változtattak valamit, és nem mentek még utána a PKC-val.
De találkoztam olyannal is, hogy valami config fájlban nem az volt benne amit a PKC várt, és emiatt crashelt, de azt javították.A gyári Plex plugin ugyanaz mint a sima Plex Player. Nem a Kodi renderelőit használja. (Legalábbis mikor legutóbb néztem akkor így volt.)
A PlexKodiConnect a Kodi frontendjét és renderelőit használja. Illetve nem gyári dolog, külön fejlesztik emberek.
szerk.: Az is lehet valamit nem jól állítasz be. Nekem is egy pár reinstallba került rájönni mi hogy merre. De így is megéri.
Van az utolsó oldalon a PKC beállításaiban egy olyan, hogy mindent töröljön amit csak csinált és resetelje magát. Ott nyomd neki, hogy mindent reseteljen le. Aztán következő Kodi indításnál hagyd neki megint, hogy elinduljon a varázsló.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
janosibaja
őstag
Mióta frissített a PC-n a Plex szerver, azóta minden kézzel történő szerverindítás után (nem szeretem, ha automatikusan indul), nem jegyzi meg, hogy magyar nyelvű menüt szeretnék (nem baj, csak nem értem, miért), valamint bedobja nekem az alábbi ablakot, amit képtelen vagyok kikapcsolni.
Pedig a böngészővel (Chrome) megjegyeztettem a felhasználónevet-jelszót, mégsem léptet be automatikusan a Plexet indítva. Mindig újra és újra felh név-jelszót akar, meg hogy állítsam be a Plex Web Setupot.
Biztos én vagyok a béna, de évek óta nem volt ilyen: eddig katt volt és beléptem... Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
MaciPali
csendes tag
válasz sugarforce #7880 üzenetére
Igen pont az! Nem lehet neki semmit se csinálni? Van egy régebbi samsung smart tv , azon szebb a plex menü is. Ezen az újabb tv-n mért nem lehet olyan? Frissíteni nem lehet valahogy. A tv appoknál nem lehet frissíteni a programot. A tv se frissül csak néha.A régi tvnek még a menü része is jobb újabb. Na mindegy akkor nem javítható?
-
gazso75
aktív tag
válasz MasterMark #7879 üzenetére
Egyenlőre nem látok semmit. LE 9.2 (18.5 Kodi ) a connect, meg ami repo-ból jön.
/.kodi/temp/kodi.log-ba vagy a crash_log-ba kellene keressem ? -
MaciPali
csendes tag
Üdv.
Van egy olyan problémám hogy sorozatnézés közben a felirat kikapcsol a film vége felé. Akkor jön vissza ha elindítom újra filmet. Érdekes hogy kb 30 percig bírja utána meg van hogy 2x, 3x újra kell indítani. A felirat be van kapcsolva. Linux alapú szerver laptopon. Köszi a segítséget ha van! -
gazso75
aktív tag
válasz MasterMark #7873 üzenetére
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz MasterMark #7875 üzenetére
Ha van olyan is akkor probalkozom ott
-
MasterMark
titán
-
Blackdeath12
csendes tag
Sziasztok! Emby-nél hogy tudom szűrni a sample- videókat? folyton 2 tartalmat lát az emby, és duplikálja a tartalmat. + a kérdésem az volna, hogy ha nekem pl van 1 triológiám, pl halálos iramban összes filme, akkor én azt tudom mappába rendezni? választ köszi!
A Sample égető lenne... -
MasterMark
titán
válasz gazso75 #7872 üzenetére
Az addon path-t válaszottad? Azt válaszd, akkor nem kell konfigolni.
Használhatod a natív path-t is, csak akkor meg kell nézni a plex mit lát magának path-t és a kliens hogy látja, ha nem ugyanaz, akkor van mód arra hogy kicserélje arra amire kell.
De használd az addon path-t, akkor mennie kell.
Illetve ha nincs rendes tanúsítványod, akkor kapcsold ki a secure connectiont.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
gazso75
aktív tag
válasz MasterMark #7870 üzenetére
Nem látja a mappákat, hibára fut a beolvasáskor. A beállításkor kérdez sokat, lehet ott hibázok a válaszokkal. A szervert látja, de ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz MasterMark #7870 üzenetére
Jogosultsag problema volt.
Koszi -
Reinhardt
őstag
Hello,
Van egy Synology DS218+-om, azon van beallitva Plex. Mokodott rendesen, viszont mostanaban par honapig nem hasznaltam, es most ha barmit probalnek nezni rola:
ezt dobja fel. Mit kene csinalnom?
a NAS-on tovabbra is mindent elerek.[ Szerkesztve ]
-
SutPet
aktív tag
válasz haxiboy #7863 üzenetére
Én is android tv-n használom a kodit annyi hogy én a sima plex pluginnal nem a plexkodi connect-el. Így még nem nagyon volt olyan amit ne játszott volna le (bár én max 1080p-t szedek le). A hivatalos plex appal csak a bajom volt nekem is. Nem játszott le dolgokat, folyamatosan transzkódolásra kényszerítette a szervert mert szerinte ő ezt nem tudja lejátszani(egy Intel Atom d510 meg nem tud transkódolni ).
Kodi+plex-ek minden megy szépen.God must love stupid people, he made so many of them.
-
gazso75
aktív tag
válasz MasterMark #7862 üzenetére
Én bármit is csinálok, nem tudom működésre bírni a PlexKodiConnect-et. Valami stepbystep leírás nincs valahol?
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #7865 üzenetére
Kösz!
-
-
haxiboy
veterán
válasz MasterMark #7862 üzenetére
Hmm...érdekes, akkor maradok a "normálisabb" codekeknél.
Köszönöm a segítséget, adok egy próbát a kodinak.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
MasterMark
titán
válasz haxiboy #7861 üzenetére
Chrome se kezel VC-1-et.
Ha andoridos a tévé, én megpróbálnám rátenni a Kodi-t, plusz PlexKodiConnect. Kicsit körülményes beállítani elsőre, de megéri.
Switch Tax
-
haxiboy
veterán
válasz MasterMark #7860 üzenetére
Kodi nem egy rossz ötlet, Android a TV így extra hardver sem kell. Alaphelyzetben szerintem az Androidos Plex App-al van a problem.
7.26.0.14578 verzió, tehát a legfrissebb ha minden igaz a szerver pedíg 1.18.4.2171 tehát szintén a legfrissebb.Azzal még tudok élni hogy jobban odafigyelek a codekekre (bár érdekes hogy a VC1-et a Chromeban is átkódolja )
Mindenképpen visszajelzek, valószínű első körben lesz 1 havi próba a plexpassal, ha minden frankó akkor lifetime, de egyelőre ezt az audio sync dolgot szeretném tisztázni, fórumokat bújva sem találtam konkrét megoldást.
Feliratokra hivatkoztak - jelen esetben nincs - transcodera hivatkoztak ami szintén nincs, és mégis elcsúszik. Én szerver oldali bugra gyanakszom.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz haxiboy #7859 üzenetére
Látszik, hogy kb. minden rosszul működik nálad a tévén. Én hagynám a francba, és szereznék egy Apple TV, Chromecast, Nvidia Shield, stb.
Esetleg valamilyen S905/S912 android TV box. Normális lejátszószoftverrel mondjuk egy Kodi és ahhoz PlexKodiConnect.
Vagy RapsberryPi, ha elég az amit tud.
Vagy akár PC, HTPC, Xbox One, stb.
Minden estre a tévén lévő lejátszót se megjavítani nem fogod tudni, se semmit se csinálni vele kb.
ha jól tudom ha nekem van plexpass akkor ők tudják használni a mobilos alkalmazásban is a lejátszást normálisan
Szerintem csak te tudod a saját accountoddal ilyenkor, de ebben most nem vagyok biztos, ha megvan akkor majd próbáld ki és jelezz vissza.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
haxiboy
veterán
válasz MasterMark #7858 üzenetére
Dedikált lejátszó alatt mit értesz?
Gondoltam támogatom a fejlesztőket, illetve ha már feltétlen kell transcode akkor van hardveres gyorsítás.
Illetve megosztanám a családdal/barátokkal a könyvtáram, ha jól tudom ha nekem van plexpass akkor ők tudják használni a mobilos alkalmazásban is a lejátszást normálisan.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémával állok szemben hogy adott egy PHILIPS 55PUS6561/12 ami ha minden igaz támogatja a VC-1 codeket natívan, így nincs szükség átkódolásra, ennek ellenére a Plex átkódolja.
Előfordulhat hogy az Android TV-s plex app nem tudja lejátszani? Megoldható alternatív mediaplayer használata? A plex appból böngésznék, de a lejátszó nem a plex hanem a TV-n lévő natív mediaplayer lenne.
Illetve a második problémám, amit először feltételeztem hogy a transcode hibája, de sajnos nem ilyen egyszerű, mind a webes lejátszóban, mind a TV-n találkoztam vele, az audio nincs szinkronban a képpel ha beletekerek valahova vagy esetleg megállítom a lejátszást majd újra indítom, ez azért eléggé zavaró, ide-oda tekergetés néha megoldja a problémát.
Épp terveztem előfizetni a lifetime plex passra.Hardver amin a plex szerver fut:
4690k, RX480 8G, 8GB Ram, 2x4TB Raid 0 7200RPM
A TV és a Gép között egy router, körülbelül 10M Cat5e, Gigabit.Illetve még 1 bug, hangsáv váltás után, bár váltja a hangsávot, mégis az eredetileg kiválaszotton marad a jelölő, így visszarakni nem lehet.
Hosszabb puffer után pedig nem tűnik el az interface...[ Szerkesztve ]
-
SutPet
aktív tag
válasz sugarforce #7855 üzenetére
igen legfrissebb: 2.6.5.3183
plexből is 1.18.4.2171God must love stupid people, he made so many of them.
-
SutPet
aktív tag
válasz sugarforce #7853 üzenetére
bevan. Csak a hosszupuska és feliratok.info van bekapcsolva és egyiken sincs frissebb felirat. Dec 7 az utolsó felirat dátuma.
Mindenesetre, most károgott a plex hogy van frissítés uh felraktam meglátom változik e valami.
[ Szerkesztve ]
God must love stupid people, he made so many of them.
-
SutPet
aktív tag
Valamiért újra és újra letölti a feliratot (csak a magyart és csak egy filmhez)
Valakinek valami tipp?
Olyan mintha a subzero nem tudná hogy ahoz a filmhez már letöltötte és újra és újra leszedi.
(még anniy van ami másabb mint a többi film esetében hogy ezt rosszúl ismerte fel és javítani kellett, lehet ez kavart be?)God must love stupid people, he made so many of them.
-
MODERÁTOR
A tegnapi napon jött egy e-mail a Plextől:
"Starting January 31st, Plex Media Server version 1.18.2 or higher will be required to continue fetching TV show posters and episode thumbnails from TheTVDB."
Ez azt jelenti hogy az Xpeno NAS-omon kénytelen lezek a Plexet 1.18.2.-re frissíteni, különben nem lesznek a filmekhez bélyegképek?
(Azt sem tudom, hogy ez nálam menne-e, mert jelenleg a 1.16.5.1552-n vagyok, ami szuperül megy.)20 éve a Prohardveren
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy kis információt kérnék:
Tudnivalók:
- otthon nas-on van a plex szerver "X" felhasználó alatt, amiről távolról is lehet filmet nézni
- (otthon) médiaboxon "Y" felhasználóval nézzük a filmeket, sorozatokat. ez ugye meg van hívva "X" alá.Kérdések:
1) ha egy halózaton vannak (szerver és médiabox) és nincs internet, menni fog a lejátszás "Y" felhasználónak? azaz "Y"-nak ki kell mennie a netre azonosítania magát?
2) ha előbbire "nem" a válasz, és ha nincs net, belső hálón "X" felhasználói szerverről lehet filmet nézni médiabox-on "X" felhasználóval?
3) "Y" felhasználóval (nem pass-os) egyidőben egyszerre hány helyről lehet nézni filmeket, sorozatokat? van erre korlátozás? -
gazso75
aktív tag
A drive-ot mindenki rclone+cypte megoldással csatolja ?
Nemrégiben, ugyebár volt nagy "hentelés" a drive meghajtók között. Többek között nekem is kicsinálták, pedig titkosítottak voltak a könyvtárak/fájlok. Lehet mégiscsak tudják olvasni, hogy mi van benne. Van valami más megoldás ?
Onedrive csatolást meg lehet valahogy oldani rclone-al, parancssorból ?
Azzal vagyok meglőve, hogy a végén a token-t, nem tudom megcsinálni, mert ugyebár nem jön fel a link, hiszen nincs grafikus felület, és távolról érem csak el.[ Szerkesztve ]
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Használom a subzero plugint és van beállítva egy script synology-n hogy az elmúlt 24 órában létrejött feliratfájlokról küld minden nap egy mailt. A problémám az hogy az egyik filmnél már ~1 hete folyamatosan benne van pedig nem változott. Töröltem a feliratokat 2 napja, majd újra leszedtem meta frissítéssel de most is hozza a lista. Mitől lehet? Valaki tapasztalt már ilyet? Minden más amit azóta szedtem le normálisan listázódik, 24+ óra mulva már nincs a listában.
[ Szerkesztve ]
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Mr Dini
addikt
válasz MasterMark #7834 üzenetére
Tudom, így párosítottam össze. De bérelt szerver, nem helyi hálón van, így SSH forwarddal értem el. A gond csak az, hogy azzal, hogy átírtam a remote portot, a Plex központi szervernek lejelentette, hogy innentől csak ezen a porton keresse a szervert magát. A webgui is ezt tette, akár az app.plex.tv-t, akár a direkt IP-t használtam csatlakozásra. Lehetetlen volt elérni a vasat, csak azzal a trükkel sikerült.
(#7835) mephi666
Nem egészen.
Ezek vannak, egy 8 TB otthoni NAS, illetve tucat dedikált szerver 2-6 TB HDD-vel, meg egy 2 TB NVMe szeró.
(#7386) szpeti40
Nem, de ha mondjuk nem érem el többé a szervert, mert kukázhatom a beállításokkal együtt a db-t, akkor buktam mindent. Pontosan arra kerestem megoldást, hogy visszarakjam a portot, tehát ne kelljen az egészet a nulláról konfigolni ismét.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha újra akarom telepíteni a gépem (Windows 10 pro) akkor el tudom valahogy menteni a plex beállításokat ? Nem szeretném újra beolvasni a könyvtárakat és jó lenne ha megmaradnának a megkezdett/megnézett filmek jelölése.
-
addikt
válasz MasterMark #7841 üzenetére
Persze, eddig felismert mindent magyarul, most csinálja ezt.
Nem állítottam semmit sem. -
addikt
válasz MasterMark #7839 üzenetére
Most nézem, hogy a TheTVDB nem talál találatot semmire se, gondolkodás nélkül rávágja, hogy nincs találat, plex szerver restart megvolt.
-
MasterMark
titán
válasz szpeti40 #7838 üzenetére
Ez lesz valószínűleg. De nagyon rég nem volt frissítve.
De biztos kell ez? Nekem így is magyar ami magyar.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr Dini #7833 üzenetére
csak egy kérdés: 88tb adat? nagy a rokonság és te streameled az összes 4k-s családi videót? ...otthon tartasz féltucat nas-t megrakva 4tb-s hdd-kkel, vagy miből áll össze a rendszer?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mr Dini
addikt
No, hogyha valaki egyszer szintén elállítaná a remote portot, ezért a Plex szerverei a rossz porton akarnának csatlakozni, amit képtelenség egy VPS-en kitenni, akkor nem kell csüggedni. Röpke 4 óra alatt jöttem rá, hogy lehet SOS elérni a szervert direkt IP.-vel:
vi "/var/lib/plexmediaserver/Library/Application Support/Plex Media Server/Preferences.xml"
customConnections="http://<szerverip>:32400"
kell a végére, majd mentés és szerver restart. Ezek után engedni fogja az elérést direkt IP-vel, ahol vissza lehet rakni a portot. Remek! 88 TB-nyi indexelt adat nem veszett el.
-
Mr Dini
addikt
válasz MasterMark #7830 üzenetére
Elérem a szerver plex webguit, de maga a tényleges szerver nincs ott a listában. Mintha az app.plex.tv-t érném el, ugyanaz a felület, csak direkt IP-vel lokálba.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz MasterMark #7828 üzenetére
Azzal kezdtem. Nem segít.
Lokálban mindig a 32400-on fut, nincs lehetőség átírni, csak a külső port lehet más iptables-szel, de ez megvolt.
-
MasterMark
titán
válasz Mr Dini #7827 üzenetére
Állj át az új portra. app.plex.tv/desktop-n el kéne érd, aztán állítsd vissza az eredeti portra.
Vagy local-ban rámész a szerverre az új porton, és ott állítod vissza.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Van három remekül működő dedikált szerverem, de most építettem egy újabb gépet és feldobtam a plexet. A remote accesst át akartam rakni a standard portról, de úgy tűnt, a felület nem reagál, ezért spammeltem a gombot. Ez az átkozott webgui pedig lecserélte a portot az összes Plex szerveremen.
Ez azért ciki, mert az egyiken több, mint 88 TB-nyi adat volt indexelve, amiből csak a zenék indexelése kb fél hónap lenne. Most nincs a szerver pickerben egyik szerverem se. Próbáltam leállítást, restartot, semmi. Portot is próbáltam nyitni a változtatottra, ott sem tudtam elérni a plex szervert. Maga a webgui amúgy bejön, csak a fiók > szerver párosítás veszett el.
Próbáltam Preferences.xml-be kiszedni az egyedi portot, így sincs a szerver pickerben egyik vas se. Mit tudok tenni? Nem akarom elbukni az indexelt mappákat.
A vasak egyébként mind Ubuntu alapúak kivéve a nagy tárhelyet, az Fedora-t futtat.
-
pixta78
senior tag
válasz enginev3.0 #7825 üzenetére
Minden eredeti minőségen van, a feliratoknál csak letöltés van kipipálva. A felette levő részt pedig állítottam mind3 variációban. Sajnos így is Átkódol. A hangsávot is AC3- ról AAC-ra.... nem csak a képet.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
pixta78
senior tag
válasz enginev3.0 #7793 üzenetére
A kliensben nem lehet sokmindent állítani a video részen. 4k-t engedélyezem és a h265- engedélyeztem.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
enginev3.0
félisten
válasz kisspepe #7819 üzenetére
Akkor a fullhd esetén szinte biztos hogy hálózati gond lesz , ha ott már egyáltalán nincs proci terhelés, és mégis megakad
Még próbáld ki a full hd filmet felirat nélkül lejátszani
Ha akad, akkor hálózat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Viktoár
addikt
válasz konigjanos #7727 üzenetére
Sziasztok
Na kitaláltam hogyan tudom gyorsan törölni a megmaradt mappákat és fájlokat (srt, borító fájlok, stb..) a hdd-ről.
Egyszerűen eltávolítom a plex-en kersztűl a filmeket amik már nem kellenek majd a total commanderben betallózom a hdd-n lévő filmek mappáját. Nyomok egy alt+shift+enter kombót ami beolvassa a mappák méreteit, ezután már tudom méret szerint rendezni. Értelemszerűen a kis méretű mappákat egy gyors mozdulattal kijelölöm és egyszerre törlöm mindet.
Fontos hogy a total commanderben ez legyen bekapcsolva különben nem lehet méret szerint rendezni a mappákat.
Nekem ez egyszerűbb mint a linux-ba scripteket írni.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
kisspepe
tag
-
kisspepe
tag
válasz enginev3.0 #7805 üzenetére
Megnéztem, amint elinditok egy filmet vagy sorozatot, a proci mind két magja felugrik 100%-ra.
A ps4 kliensben a beállitásokban beállítottam hogy mindent eredetiben játsszon le, de akkor is ez van.
Milyen gép kellene alá, hogy bírja?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz ElGatto #7815 üzenetére
jaja, erre jutottam én is: mármint fórumokon ezt írták, hogy egy frissítés óta szenved vele sok ember
#7814: ja, nézegetem hogy a xiaomi android box-a 20 körül mozog... az annyira nem is vészes... gondolom úgy megy, hogy vezérelhető a hozzá kapott távirányítóval, vagy egyéb mobil eszközökről, mint smart tv-k esetében? holnap beleásom magam jobban a témába...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ElGatto
aktív tag
válasz mephi666 #7813 üzenetére
Konkrétan amit az előző hozászólásodban leírtál az maximálisan megvan nálam az xbox360-on. A mappákat látja az alkalmazás elindul viszont a filmek indításánál 5-ből 3 film nem indul el majd vagy connection hiba vagy semmi hibaüzenet csak pörög a karika a végtelenségig.
A hibajelenség egy PC - re telepített server frissítés óta van jelen. -
mephi666
nagyúr
válasz ElGatto #7807 üzenetére
konkrétan mire gondolsz? ...az x360 jó ötletnek tűnt, mert adott az eszköz, pc meg majdnem 24/7-ben megy, így streamelhet, viszont ez a plex pár hónap alatt a 2. döfés volt, ami már nem megy megfelelően... az 1. a onedrive volt... (gondoltam felhőből jó lesz nézegetni a családi képeket/videókat, de ez sem megy már) ...ami maradt, az kb a yt, de nem lepődnék meg, ha az se menne pár hónap múlva x360-on... a legjobb lenne egy x1, de az nagy költség lenne hirtelen... 10-20közt egy alternatíva plex/onedrive/yt trióra tökéletes lenne
-
Lacccca87
addikt
válasz MasterMark #7811 üzenetére
Szia!
LG TV re telepítettem a Plex alkalmazással.
"Service-ként van felrakva, vagy programként?"
Ennek hogy tudok utánanézni?
Én kb letöltöttem/telepítettem a Plex multimedia servert az oldalról beállítottam az alap dolgokat és összekapcsoltam a tv-s klienssel.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni hogy Win10 mellett miért jön be állandóan 10 perc után a buffernig?
Ha hozzáérek az egérhez a gépen amin a server van egyből megy tovább a stream vagy ha megnyitva hagyok egy weboldalt ami 0.001% ban is de terheli a cpu-t akkor elő sem jön a hiba.
Olyan mintha a windows nem érzékelné hogy aktiv alkalmazás fut és rongyá terheli a winyót a karbantartási feladatokkal ( 5400rpm-es 2.5" winyó van befogva tárolásra, poén az hogy köze nincs a rendszernek ehhez )Tudok ezzel valamit kezdeni? A rendszer partició egy M.2-es SSD-n van így nem hiszem hogy azt terhelné meg úgy valami hogy köpni nyelni ne tudna a PC. ( I5-8500 CPU, 16GB ram, legfrissebb WIN 10)
-
Henrico
tag
Van arra lehetőség, hogy az előzeteseket mondjuk magyarul, esetleg a port.hu-ról játsza le?
-
ElGatto
aktív tag
-
kisspepe
tag
válasz enginev3.0 #7805 üzenetére
Transzkódolást hol lehet kikapcsolni? Majd megnézem a terhelést ha otthon leszek.
-
enginev3.0
félisten
-
kisspepe
tag
Nem, azt holnap tudom kipróbálni ha bent leszek, számítógépen chrome-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest