- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipp:
HDD vagy SSD van a gépben?
Ha HDD, akkor valószínű,hogy kezd megdőgleni. Ha többszöri olvasási vagy írási kísérlet ellenére sem sikerül a művelet, a windows kékhalállal kifagy és újraindul. Ha a merevlemez meghibádosott, akkor az képes megfogni a biost bootoláskor. Ha csak bizonyos játéknál produkálja a hibát, oprendszer vagy tesztprogramok alatt nem, akkor lehet a játéknál kellene előbb keresgélni.
SSD esetén ha az adat hibás blokkokban van, akkor az is okozhat hasonló hibát. -
nyozo
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #3 üzenetére
Üdv! A hiba ami fent áll az, hogy játék közben indul újra, és újra indulás után "erőlködik", hogy betöltse a bios-t mindig újra indul, aztán kikapcsol és újbóli bekapcsolás után megint pár újraindítás után tud csak elindulni a gép, írja is a bios-nál, hogy hiba történt. Szintetikus tesztnél nem jön elő, se prime95, se aida64, se memtest(nem windows alól futtatva), sem furmark-nál, megpróbáltam azt is, hogy aida64-nek minden tesztjét elindítottam (RAM,HDD,CPU) plusz indítottam mellé egy furmark-ot, és még egy adobe premier pro-s videó renderelést is akkor se indult újra. Ramokat megpróbáltam egyesével minden slotot végig próbálva, BIOS elem csere, illetve BIOS frissítést is csináltam de hiába
-
Üdv. Mi a hibajelenség?
-
Andrew1982
csendes tag
Zona Computers! Újpest központban.
-
Mustaros
aktív tag
Szia
Újpesten vagyok IphonePont - 06702612034
1046 Fóti Út 113Szívesen ránézek a gépre.
Üdv. Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Egy megbízható korrekt, hozzá értő szervizt vagy magán személyt keresek Pesten (legjobb lenne Újpest...