- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz #42308056 #23 üzenetére
Ha nem is használod akkor ennyire sem érthető hogy miért problémázol. Mégegyszer, teljesen érthetően és világosan le van írva, hogy a Deezer prémium hozzáférést kapsz nem pedig ingyen korlátlan netet, sehol nem írják hogy ingyen netet is adnak mellé. Nekem is Deezer csomagom van, wifin letöltöm rá akár azt az 50 albumot is amit hallgatni akarok oszt' jóccakát'.
A vacsorás hasonlatod pedig téves, több okból is. Úgy a helyes, hogy megnyerted az ingyen vacsorát (Deezer hozzáférés) de az odautazás árát nem állják helyetted (net). Amikor pár éve nyertem egy 3 nap/2 éjszakát teljes ellátással, kajával mindennel tök ingyen egy Hotelben a Mátrában az se tartalmazta az oda és visszautazás árát, azt nekem kellett állnom.
HR24.hu
-
azbest
félisten
válasz #42308056 #30 üzenetére
Az foglaltatik benne a tarifában, amit a szerződés ír. Ha azt mondja korlátlan facebook irányú forgalmat ad, akkor az. Viszont, ahogy már a #10-esben is írtam, a facebookon közzétett tartalmak nagy része nem a facebookon van. Se a youtube, se a vicces képek nem lesznek ingyen, hiába ott lehet rákattintani.
A deezer előfizetés nem adatforgalomra vonatkozik, hanem tartalom hozzáférésre és nem is a telefontársasággal kötöd. Bár valóban közvetítenek köztetek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem érted a problémám. Tudom mit írtam alá és tudtam hogy ilyen idétlen a csomag kialakítása de nem zavar mert nem használom a zeneszolgáltatást.
Csak azért szóltam hozzá, nehogy valaki megörüljön annyira ennek a korlátlan facebooknak kisebb csomaggal. Ez nem azt jelenti hogy a facebook nem fogja elhasználni az előfizetéshez tartozó adatmennyiséget. -
Syl
nagyúr
>Nincsen, ahogy a spotify vagy google music előfizetés esetében sincsen.
Ez logikus. Már ha ezeket a szolgáltatásokat direkt fizeted elő.
De ha egy mobiltársaságnál direkt ilyen nevű díjcsomagot választasz, akkor azért elvárható lenne a mobilnet is hozzá, nem?szerk.
Nem ismerem a telenor tarifáit, csak találgatok az itt "elhangzott" kommentek alapján[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
azbest
félisten
Nincsen, ahogy a spotify vagy google music előfizetés esetében sincsen.
Sőt, ha jól emléksze ma voda saját zeneszolgáltatásánál sem tartalmazza a díj.
Szerk: vagy mégis, de az 1000huf/2hét.Ahogy nézem 1 390 a telenorosok számára a deezer premium+. Sima előfizetésben 1499 [link].
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
Úgy tűnik még nem megy az ingyenes facebook, mert az alábbi hibaüzenetet adja:
"Díjcsomagod adatforgalmi díjainak megfelelően böngészhetsz!
0.facebook.com sajnos csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatódnál nem elérhető..."A telekomnál ez gond nélkül megy és ott valóban nem számolja az adatforgalmat. Gondolom idővel a telenornál is aktiválják.
-
azbest
félisten
válasz #42308056 #23 üzenetére
Javaslom legközelebb olvasd el a szerződést, amit megkötsz. Elég komoly kellemetlenségekbe kerülhetsz, ha vakon aláírsz bármit. A deezer előfizetés a deezer használatára vonatkozik. Ha vezetékes internettel deezerezel, akkor sem válalják át az internetelőfizetés díját. Örülj, hogy telenorosként kedvezményes áron fizethetsz elő a deezerre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vettem a fáradtságot és engem nem zavar mert nem fizetek elő Deezer-re. De ettől függetlenül egy pofon a szarnak az egész. Nevetséges hogy a korlátlan szolgáltatás abból áll, hogy előbb elhasználja az adatcsomagot. Szerintem ennek nem így kellene működnie.
Képzeld el hogy nyersz egy ingyen vacsorát valahol. De először elkérik az összes pénzt a tárcádból. Ingyen csak az volt, amire már nem volt elég. Hazafele meg már nem tudsz buszjegyet venni és gyalogolhatsz 30 kilométert.
-
Armahun
addikt
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
zseko
veterán
-
törölt tag
Jól hangzik, de ezek a korlátlanul használható netes szolgáltatások Telenornál úgy néznek ki, hogy ugyanúgy fogyasztják az adatkeretet, csak ha elfogyott, az után is ugyanúgy működnek. Viszont minden más app számára lekorlátozzák a netet. Nekem pl. korlátlan Deezer lenne a csomagomban, de sokra megyek vele ha három nap után semmi másra nem tudom használni a mobilnetet.
Röviden:[ Szerkesztve ]
-
-
nfsu17
veterán
válasz T. Almeida #15 üzenetére
kipipálhatod ezt is.
btw hol írtam, hogy büszke vagyok arra?
mivel csak tényként közöltem, hogy nincs. -
zseko
veterán
Na az 'ingyen' Facebook nekem havi 500 forintomba kerül - ennyit emeltek a díjcsomagom árán (mások ingyen Facebook-ja, nekem már nincs).
HR24.hu
-
kpal
nagyúr
Nálam nem működik ,most akkor mi van
-
Lomha 8V
addikt
"Kiposztolva az elmúlt nyár..."
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
ejj, én meg letöröltem magam róla, megyek és a kardomba dőlök, hogy nem tudom kihasználni
inkább dupláznák a netes csomagokat, annak többen és jobban örülnénk.HR24.hu
-
azbest
félisten
a megosztott külső képek, videók azon nem a facebookon vannak, hiába ott jelenik meg, szóval csak okosan
-
Viktor77
titán
Akkor én, akinek ezt eddig sem korlátozták, kitörölhetem?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Syl
nagyúr
És a facebook messengerből indított voip hívás?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Carvus
senior tag
vajon böngészőből is vagy csak appból?
divi#2208
-
bbTamas77
aktív tag
Abból a tonnányi nyereségükből csak adnak valami kedvezményt már.
-
őstag
Úgy hiányzott mint bagolynak az erdőtűz
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Spancho
senior tag
Hogy a macska rúgja meg
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest