Nyáron ingyen lesz a Facebook a Telenornál

A cég közleményében kifejtette, hogy a közösségi média egyre fontosabb szerepet tölt be ügyfelei és a közösségek életében, ezért több mint 1 millió mobilinternet-előfizetője számára lehetővé teszi, hogy adatforgalmi korlát nélkül kövesse hírfolyamát és ossza meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a Facebookon.

Az ingyenes belföldi Facebook-használat június 13. és augusztus 31. között bármely adatcsomaggal vagy hang- és adatcsomaggal rendelkező Telenor előfizető számára elérhető. A felhasználók a Telenor hivatalos Facebook oldalát is felkereshetik, ahol dedikált ügyfélszolgálati csapat várja kérdéseiket hétfőtől vasárnapig, 8-tól 22 óráig. Ezen időszakban a munkatársak a beérkezett kérdések, megkeresések 85%-át 15 percen belül megválaszolják. Az oldalon található Speed-O-Meter alkalmazás segítségével a látogatók azt is megtudhatják, hogy az elmúlt egy órában a Facebookon bonyolított ügyfélszolgálati forgalom alapján mennyi időn belül számíthatnak kérdésük megválaszolására.

Azóta történt

  • Még mindig jól megy a Telenor magyar leányának

    Növekvő árbevétel, emelkedő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében.

  • Segítség! Baj van! De van megoldás…

    A UNICEF és a Telenor együttműködésének köszönhetően már Firefox OS rendszerű okostelefonokon is elérhető a HelpAPP alkalmazás, amely az erőszakos helyzetek felismerésében, elkerülésében és kezelésében segíti a gyerekeket.

  • A Telenor kártyás ügyfelei már a Facebookon is feltölthetik egyenlegüket

    A Telenor megújult feltöltőkártyás ajánlataival párhuzamosan új kényelmi funkciót vezetett be előfizetői számára. A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

Előzmények