Új hozzászólás Aktív témák
-
DerDer
tag
válasz lajosulrich #38 üzenetére
Hát, kíváncsi leszek mit tud majd a fire.Ezt a cikket elolvasva remek ár-érték arányú kis gépnek tűnik
-
pakriksz
őstag
akkora siker, hogy a legnagyobb piaccal(usa) ahol szerinted óriási siker, nem éri el a 4%-os globális részesedést sem, és folyamatosan csökken.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
mrhitoshi
veterán
Érdekes. Ha ugyan azokat a szolgáltatásokat tudják majd biztosítani Windows RT-n, mint az x86-os Windows-on, akkor lehet sikeres lesz, legalább is munkára is használható lesz egy tablet. A szolgáltatások alatt ugyebár az office és társait értem.
Ha meglesz ez a környezet, akkor nem csak médiára lehet majd befogni egy 4magos Tabletet, hanem teljesen kiválthatja a Laptopok azon részét, melyeknek nincs brutális teljesítményük. - Ezt persze csak úgy merem képzelni, hogy volt egy koncepció erre, egy olyan koncepció, mint az Asus Transformer.
Persze meglehet, hogy az átlagfelhasználónak nem kellenek majd ezek a szolgáltatások, és a részedése a Windows-os Tabletekének inkább a Laptopok részesedésből fog táplálkozni, mint sem az Apple/Android-os Tabletekéből.De még mindig nem látom a Tabletek létezésének értelmét, szóval én sem várok "forradalmat", inkább amolyan értelmet, hogy lehet jól fog járni egy tablettel egy olyan felhasználó is, akinek kellenek az olyan szolgáltatások, mint amiket nagyjából egy Laptop tud nyújtani.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Gabcseee
tag
"Nem csinálnak forradalmat a Windows 8-as tabletek"
+1.
-
lajosulrich
csendes tag
Hmm érdekes, azthiszem egy ideig marad az android előnye, talán idővel átveszi a vezetést a konkurencia, de egy ideig szerintem a Kindle tarol
-
PazsitZ
addikt
válasz Angel1981 #25 üzenetére
Egyébként látom pár helyen ezt a hozzáállást.
Pont ebben hozhat szvsz talán újjat a win8, még apple-el szemben is, hogy natívan telepíti-futtatja és szinkronizálja az appokat, az account-odhoz.
Független attól, hogy pc-n, tablet-en vagy phone-on tolod, jelzem itt a hangsúly a pc-s integráción van.
Egyébként szvsz én az 1/5-ös osztott view-t is hasznos featureként éltem meg a legutóbbi bemutatón,[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
-
floatr
veterán
Sokan itt a konzolokat sem értették. Így voltam vele én is egy darabig, amíg egyszer baromira elegem lett egy játék telepítésekor a pécéből, és vettem egy nyomorult ps2-t, ami egy dvd-lejátszó komplexitásával rendelkezett. Most meg nemrég megnéztem a fire-t, és tetszett. Ha nem sajnálnám rá a pénzt, vennék
-
vanhalen
senior tag
"Ez egy újabb szórakoztatóelektronikai eszköz többnyire tartalomfogyasztásra. De nem értem minek lefutni ezeket a köröket megint. Van pár fafejű, aki még életében nem fogott egyet sem a kezébe, de ért hozzá..."
Itt aztán magyarázhatod orrvérzésig.. tipikus emberi magatartás a "nekem nem jön be tehát: sz@r! (kell legyen mindenki másnak is)" a magyarokra meg úgy látom különösen jellemző (asszem "meghatározási játszmának" hívják/tanítják) ez a magatartás.
A tablet éppen az olyan embereknek lett kitalálva, akik nem akarnak szenvedni telepítgetéssel, hanem csak használni akarják arra a pár dologra, ami érdekli őket a netből egy átdolgozott nap után a minimális szabadidejükben a TV előtt. Kb. mint egy vasalót, vagy kávéfőzőt. Ők viszont (az a pár millió elégedett tablet használó) "valamiért" nem nagyon képviseltetik magukat a véleményüknek állandó jelleggel hangot adva PH szerű fórumokon, gondolom ugyanazon okból, mint amiért telepítgetni, meg szenvedni sem akarnak: Nem értenek és nem is akarnak érteni hozzá, a PH létezéséről pedig valszeg nem is hallottak soha.. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
az, hogy elfut ill az, h milyen játékélményt ad erősen 2 külön dolog.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ha rájött valaki, akkor nekem is árulja el. nálam egy kategóriába esik a netbookokkal. useless. igen, próbáltam már tabletet és netbookot is, kényelmetlen mindkettő.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
floatr
veterán
Ez azért nem ilyen egyszerű. A tabletek egy része kiválóan alkalmas pl játékra is, ami a netbook-ra nem volt elmondható. Ez egy újabb szórakoztatóelektronikai eszköz többnyire tartalomfogyasztásra. De nem értem minek lefutni ezeket a köröket megint. Van pár fafejű, aki még életében nem fogott egyet sem a kezébe, de ért hozzá...
-
RexpecT
addikt
Én hasonló "sikereket" várok tőle mint a WP7-től...
-
Gadgetfan_
senior tag
-
törölt tag
jósolni bármit lehet. az előzetesek alapján mondtak sok jót a WP7-re is, voltak nagy elvárások, aztán még mindig nem nagyon akar befutni... meglátjuk gyakorlatban mennyire kell majd az embereknek Win8-as tábla, mennyien fogják azt hinni, hogy ez pont olyan, mint az asztali gépük, csak hordozható...
-
Brutális eb
addikt
"Idén az Adroidos tabletek forgalma jócskán visszaesik ez tény"
Ejj várjunk még az ilyen kategórikus kijelentéssel....Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
vanhalen
senior tag
Birom az ilyen hasbeszélő, grafikonokkal varázsoló jóstehetségeket.. Anno az egész ARM-os Smartbook/tablet vonalat temették vagy 2 évig a "szakértő urak", hogy halva született platform és nem lesz rá kereslet: egyenes bukás. A gyártók közül is csak pár kisebb mert koncepció prototípusokkal előállni pár rendezvényre aztán ennyi. Aztán az Apple egyik pillanatról a másikra előállt az iPad-el, 2 nap alatt 500000 példány elkelt, a folytatást meg tudjuk.. Gratulálok az elemző úrnak, legközelebb a nyerő lottószámokat is mellékelje a mailemre, ha kérhetném és akkor mindent elhiszek, még sörözni is meghívom, meghallgatom a hülyeségeit boldogan bólogatva
-
PazsitZ
addikt
Persze sok tényezőtől függ, de az androiddal szemben jobban megvan egy ios-hez hasonló szinkronizáció a windows-os asztali-tablet-mobil vonalon.
Kérdés enniyre fog betörni asztali pc-ken is.Tapasztalatom az, hogy sokan már pc-re portolt android app-okat is bütykölnek sokszor.
Ami pedig eddig nem nagyon volt meg, hogy asztali alkalmazásként is ugyanúgy, ugyanaz az app fog futni, mint tablet-en egy pluszt jelenthet a többiekkel szemben.- http://pazsitz.hu -
-
tdk.112
aktív tag
válasz Gadgetfan_ #4 üzenetére
Szerintem nem láttál még Honeycomb-os vagy ICS-es tabletet...
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
Lenry
félisten
válasz Gadgetfan_ #4 üzenetére
hanem mire való?
a tablet lényegében egy nagy tapifon, az Android meg egy tapifonos OS, ergo tökéletesen pont jó tabletre.
írtam már máshol, de azért itt is: ne azért mondjatok nagyot, mert jól hangzik és mások is szajkózzák, mert attól még lehet baromság.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gadgetfan_
senior tag
Egy újabb okostojás, akin lehet röhögni kb. egy év múlva, ezt visszaolvasva... Az Android nem táblagépekre való, szerintem ennél sokkal nagyobb részesedése nem lesz a piacon mint manapság.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Psych0
őstag
Remélem 2016-ra kitalálják, hogy mire jók a tabletek.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
=Mentor=
őstag
Idén az Adroidos tabletek forgalma jócskán visszaesik ez tény, de mitől is futna fel a következő években? Persze Androidos táblagépet már 20 ezertől lehet kapni, a Windows 8/RT táblagépek meg (drágábban) inkább a minőséget célozzák meg, de ettől függetlenül azért jóval nagyobb részesedést jósolok a Windows tableteknek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s