-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
válasz Anonymus23 #4883 üzenetére
Mostanra az egyik megindult , és feltöltött vagy 17 Mb t . Akkor csak kifogtam a torrenteket szerintem , vagy túl türelmetlen voltam
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
Egy elég láma kérdés következik . Itt mindenki FFP -t használ a transmission miatt .
Mennyivel másabb a csomagok közül telepíthető transmission , mint az FFP ben levő társa ? Én botor módon a csomag verzióját használom és még nem igen volt vele problémám.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
-
Synaptic
senior tag
Valaki megmondaná hogy a nasból kiszedett vinyó adataihoz mivel férek hozzá windows7 64 bit alatt ?
Próbáltam már ext2fsd vel Paragon ExtFS for Windows - al meg egy csomó más progival de mindegyik ismeretlen file rendszert mutatott.A 4.62 es firmware tartalmaz 3 + csomagot mint a pyLoad az anyterm és a btsync. (Ha ezek voltak már régebben is akkor mea culpa)
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Amióta vinyót cseréltem eltünt a telepíthető csomagok közül a pyLoad az anyterm és a btsync..
Ez miért van ?Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
Valaki belinkelné a saját /admin/zy-pkgs/zypkg -s állományát. Akár mit csinálok nekem hiányzik egy csomó
package.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
válasz Impair1980 #5744 üzenetére
Mivel senki nem válaszolt az 5708 ra , így elkezdtem barkácsolni. Bemásoltam 2 file-t az /admin/zy-pkgs/ mappába és lőn világos.
ftp://ftp.zyxel-tech.de/NSA310/4.40/zypkg_22102013/ innen leszedtem a web_prefix és a ZYPKGS állományt
és a fentebb említett helyre beraktam. Majd frissítettem a csomag listát.[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Egy 32 gigás pendrive ot raktam a hátuljába , létre hoztam rajta a kötetet. Az lenne a kérdés, hogy az eszközön belül hova mountoja fel magát a meghajtót ? (A /i-data - ban nincs akkor merre keressem ?)
-
Synaptic
senior tag
Köszi.
Mentségemre legyen mondva , hogy ezt néztem először , de csak egy a1721ab788d1790d5ce44d4a10659700 nevű könyvtár fogadott benne , aminek nem igazán értettem a miértjét.(#5784) zambozoli
Nekem a puppy linux segitett
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Teljes reset + vinyó csere volt a nas on ,azonban a hiányzó csomagjaim , most sem kerültek elő. (pyLoad az anyterm és a btsync.)
Valaki tudna róla érdemben nyilatkozni ?
-
Synaptic
senior tag
-
Synaptic
senior tag
Ma nagyon unatkoztam és azt eszeltem ki , hogy a vinyó kímélést szem előtt , tartva beiktatok egy pendrive ot a rendszerbe ,és az éppen letöltődő vagy seed alatt álló torrentek azon fognak tárolódni . Hátulra betettem egy 64Gb-os pendrive-ot , létrehoztam rajta a kötetet , majd a transmission guiban beállítottam a megfelelő könyvtárakat. Az elgondolás az maga jó lett volna de vagy hardver hiba vagy szoftver hiba miatt valami nem kóser. A NSA percenként 2-3x elveszti az usb eszközt , amit az előlapi led ki-be kapcsolása jól jelez.
Valaki aki szintén unatkozik kipróbálná , hogy nála mit produkál a rendszer ? (Más pendrive is ki lett próbálva hasonló eredménnyel )
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
válasz Synaptic #5958 üzenetére
bocs lejárt az idő
Nincs ssh-m mert belső hálózaton nem sok értelmét látom.
# cd /usr/local/zy-pkgs/config/Transmission
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission # ls
Transmission resume stats.json
blocklists settings.json torrents
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission # head^C
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission # head settings.json
{
"alt-speed-down": 50,
"alt-speed-enabled": false,
"alt-speed-time-begin": 540,
"alt-speed-time-day": 127,
"alt-speed-time-enabled": false,
"alt-speed-time-end": 1020,
"alt-speed-up": 50,
"bind-address-ipv4": "0.0.0.0",
"bind-address-ipv6": "::",
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission #[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Auuuuu v2. Az még rendben is van hogy Te nem látod értelmét, csak legalább ne terjesztd!
Légyszi meséld el nekünk mert biza innánk a szavaidat , hogy egy internet kijárat nélküli belső hálótaton (Amit anya + apa használ otthon) mi értelme van az ssh nak. ?
-
Synaptic
senior tag
Öntsünk tiszta vizet a pohárba .
Aki táv-menedzselni szeretné a transmissionját a wan oldal felől az ssh-zzon és aki csak a lan oldalról bizergálja és nincs "kiforwardolva" a port az ne használja.
A veszekedés helyett inkább (#5946) erre válaszoljon valaki .
-
Synaptic
senior tag
válasz kmarci25 #5983 üzenetére
Tudom mi a ragasztó . Ez azonban olyan helyen tört el amit nem igen lehet ragasztani Pontosan azon a részen ahol az usb aljzatba kell beledugni. ( full műanyag kingston volt , még a csatlakozó része is) . A maradék része tegnap maradt benne anyámék tv-jében alig bírtam kipiszkálni
-
Synaptic
senior tag
Tud valaki működő altenatívát a google drive hoz ?
A red et egy kicsit túl misztifikálták ezen a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Ha jól emlékszem Te nem tudtál 1 épkézláb érvet felhozni az otthoni ssh erőltetése mellett . Csak a sejtelmes "ugye tudod - nem tudod ?" kombót .
Tényleg csak kérdezem, hogy van ellenkező irányú ne adj isten többpéldányos tapasztalatod a red ek istenítése mellett . ?(A kalgont is ajánlja minden nagyobb mosógépgyártó ,mégsem ér egy kalap szart sem)
Ha egy dologhoz nem tudsz ,nem akarsz érdemben hozzászólni , akkor minek fárasztod egyáltalán magad vele ?
Azt még megértem hogy az idejáró célközönséget el tudod kábítani egy chmod parancssal és istenként tekintenek rád , de azon az arcméreten amit az erősen kétségbevonható "szakmai tudásod" nimbusza leng körül kicsit vissza kellene állítanod.
-Peace-
-
Synaptic
senior tag
Létezik még olyan free dns szolgáltatás amit támogat a 310 ? . Nálam hetek óta nem jó a noip sem.
-
Synaptic
senior tag
Nekem is van egy kis problémám a vassal. Hetente 2-3 alkalommal eljátsza , hogy pingelni hagyja magát , de semmi másra nem reagál. HTTP vel is csak egy fekete képernyő jön elő. A kikapcsolás gombra sem reagál , csak a 220 ki-be segít . Végstádiumos ?
-
Synaptic
senior tag
-
Synaptic
senior tag
válasz Pedro0000 #18485 üzenetére
Keresd meg a letöltött transmission settings.json -állományát.
Ami fontos az a download-dir ide pakolja a már kész állományolat.
A másik meg az incomplete dir ahol a még a letöltés alatt levő állományokat tárolja.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
Létezik amazon drive app a Nas ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Overwatch 2
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest