- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem azt mondom, hogy sokat neteznék mobilról, de kifejezetten előnyömre vált eddig, ha meg tudtam nézni útközben is egy e-mailt, vagy fontosabb helyet, esetleg valamit a Gmaps-en. A havi 700 Ft-ot meg nem sajnálom a 40 megás csomagért, telefonon eddig sose léptem túl.
Pedig nem okostelóm van, csak egy egyszerű érintős Samsung -
ceia
őstag
A applét vásárlók a legtehetősebbek, ezért nem csoda, ha ők neteznek legtöbbet a bizbaszukkal - luxus-függők, megvan a szent eszköz, van zsé is, hát miért ne?
Szerintem, ha választaniuk kéne: vagy levágják az egyik kisujjukat, és marad a cucc, vagy marad a kisujj, de sohasem lehet smartphone-juk, menne a kisujj! -
gabor85
őstag
így van. végigéltem ezt.
6120c: csak akkor neteztem ha "kellett"
Diamond2: gyakran böngésztem munkahelyre menet és hazafele jövet is.
HD2: "mindnehol" netezekitt is mint mindenhol máshol, van egy etalon, ebben az esetben az asztali böngészés.
minél jobban megközelíti ezt a színvonalat, annál jobban elterjed. -
David75
őstag
Nincs ebben semmi meglepő,egy használható rendszeren szívesebben csinál bármit az ember.Ha ugyan annyi android vagy bada felhasználó lenne mint iphone-os akkor hasonló statisztikák jönnének ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltató felmérést készített előfizetői okostelefon-használati szokásairól. Az iPhone-tulajdonosok a legaktívabbak.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest