Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- JavaScript topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Sztem a média mánia s-nél jobb az ikon200...csak sajnos iphone-hoz kötik...mondjuk most én is lehet ikon400-ról mm-re váltok, de csak mert nincs jobb alternatíva...
Keem1
Sztem ezek a 100MB-g csomagok ezer forint körül igazi lehúzos bulik...[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Keem1
veterán
Nem azt mondom, hogy sokat neteznék mobilról, de kifejezetten előnyömre vált eddig, ha meg tudtam nézni útközben is egy e-mailt, vagy fontosabb helyet, esetleg valamit a Gmaps-en. A havi 700 Ft-ot meg nem sajnálom a 40 megás csomagért, telefonon eddig sose léptem túl.
Pedig nem okostelóm van, csak egy egyszerű érintős Samsung -
ceia
őstag
A applét vásárlók a legtehetősebbek, ezért nem csoda, ha ők neteznek legtöbbet a bizbaszukkal - luxus-függők, megvan a szent eszköz, van zsé is, hát miért ne?
Szerintem, ha választaniuk kéne: vagy levágják az egyik kisujjukat, és marad a cucc, vagy marad a kisujj, de sohasem lehet smartphone-juk, menne a kisujj!it's more fun to compute
-
gabor85
őstag
így van. végigéltem ezt.
6120c: csak akkor neteztem ha "kellett"
Diamond2: gyakran böngésztem munkahelyre menet és hazafele jövet is.
HD2: "mindnehol" netezekitt is mint mindenhol máshol, van egy etalon, ebben az esetben az asztali böngészés.
minél jobban megközelíti ezt a színvonalat, annál jobban elterjed. -
David75
őstag
Nincs ebben semmi meglepő,egy használható rendszeren szívesebben csinál bármit az ember.Ha ugyan annyi android vagy bada felhasználó lenne mint iphone-os akkor hasonló statisztikák jönnének ki.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest