Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv!
Gugli nélkül is tisztában vagyok a föld "nagyságával" .
A föld sugarának (átlagot veszünk , mert ugye a földünk nem tökéletes gömb) + a műholdak keringési magasságának az összege a négyzeten , majd az eredmény szorozva 4-el és PI-vel (3,1415) , így megkapjuk annak a "gömbnek" a felszínét ahol majd a Starlink műholdak keringeni fognak. Már csak annyi dolgunk van hogy ezt az értéket elosztjuk 42000-el (ennyi Starlink műhold lesz talán) és máris tudjuk hogy egy felületi egységre (négyzetméterre vagy négyzetkilométerre , attól függően hogy miben számoltunk) mennyi műhold "jut" .Azzal is tisztában vagyok hogy a múltbéli , jelenlegi és jövőbeli műholdjaink különböző magasságokban fognak keringeni , de ettől függetlenül előbb-utóbb túl nagy lesz a nyüzsgés odafent.
Az alábbi képen a 2021 áprilisi állapot látható. Ehhez adjunk hozzá még 42000 műholdat (Starlink) valamint még azoknak a műholdaknak / űrállomásoknak / űreszközöknek és ezek (nem "recyclable")hordozóinak a számát amiket a következő 5-10 évben "lőnek" fel és máris tisztább a kép !
De persze én csak egy buta emberke vagyok .1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest