Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem 7-en célszerűbb most lassan lelőni a Win Update-et, és manuálisan visszakapcsolni, mikor van hír, hogy valami valóban fontos fix érkezik a rendszerre.
Én egy elég régi, belakott (de nem szemetes) Win7-tel szívok jó ideje, mióta automatán felment a sok 10-es szemét, a Win7 topik eltávolító scriptgyűjteménye volt segítségemre, de utána sem lett a régi a 7, nagyon gyakori a napokon át tartó túl magas CPU használat.
Nekem ez nem kell, általában akkor fogja a gépet, mikor nagyon nem kéne (akkuról, vagy játék közben). -
King Unique
titán
OK, én is köszönöm az ötletet.
Bár a lemezkarbantartóval is viszonylag sok helyet lehet felszabadítani. Illetve tisztes méretet kell adni a partíciónak és akkor nem lesznek problémák. Az upgrade-hez is kell hely, nálam legutóbb a Win10 10240 —► 10586 váltásnál több mint 20 GB tárhely szabadult fel...(#117) ViZion: biztos...de ha van hivatalos és egyszerű megoldás a törlésére, akkor érdemesebb azt használni. Igaz, annyi szépséghibája van, hogy viszonylag lassan csinálja meg.
-
lokomotivka
újonc
-
Zsolto
őstag
Hát, én most csináltam meg ezt a GWX Control Paneles okosítást, és halál kulturált, többféle választási lehetőséget kínáló, szájbarágósan elmagyarázó kis progi, küldtem is öt dollárt a fejlesztőjének. Az ikon eltűnt, az SSD-men felszabadult bő három giga hely, és a jelek szerint megszabadultam egy jelentős frászfaktortól
Köszi, TheReal1!
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ingyenes frissítési opció még négy hónapig él, de mihez kezdjen, aki eldöntötte: megtartja jelenlegi rendszerét?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest