Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
1 idő után már nem lesz ennyire sikeres főleg ha kevés újdonságot raknak majd bele
-
Archer
őstag
válasz wednesday #22 üzenetére
Nekem is pontosan a Virtua Cop jutott róla eszembe, már csak azt kéne kiírnia ha lelőnek, hogy "Insert Coin" Minek ilyenekre pazarolni az időt mint célzás, fedezék mögé bújás esetleg némi taktika... Egéren a tűzgombot le kell ragasztani szigszalaggal aztán csak a kurzorgombokat kell nyomogatni. Azt is bírom, hogy más játékoknál ahol nincs Crysis grafika azt egyből lehúzzák de itt meg ez az őskövület motor senkit sem zavar. Tényleg nem akarom megbántani akinek tetszik, de az én szememmel egyszerűen annyira primitív ez a játékmenet a sokadik rész után, hogy rémes. Az egészben az a szomorú, hogy azok a kisebb stúdiók akik kiadnak jó történettel, karakterekkel, kreativitással bíró játékot csak mondjuk középszerű lett a grafika mert arra már nem volt pénz, hogy CryEngine-t fejlesszenek alá, sorra mennek a süllyesztőbe a játékaikkal együtt.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
House M.D
tag
nekem jobban bejön mint a MW2
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/
-
Narxis
nagyúr
válasz WonderCSabo #26 üzenetére
A nagy dolgot gamepodon is ki lehet hirdetni...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
F e Z o
veterán
válasz WonderCSabo #20 üzenetére
Mégis 70-80k ember játszik online,mindig amikor felnézek. Nekem például bejön a játék, csapatban ts-sel, igenis élvezhető, még ha ennyire bug-os is.
H2O über alles!
-
julius666
addikt
Mit keres itt cafén egy gamer hír? Ott a gamepod.
A CoD-ok népszerűségét sohasem fogom megérteni. 12-16 évesen még én is élveztem az ilyen beton-FPS-eket, de ma már marhára butáknak, unalmasnak tartom őket. Ez persze nyilván ízlés kérdése, de akkor is, azt tényleg nem tudom felfogni, hogy a viharba lehet ugyanazt az alapból nem nagy durranás cuccot évről-évre ilyen pofátlan drágán eladni. Még azt sem igazán lehetne mondani, a csomagolás más, mert semmi komoly javulás nincs se játékmenetben, se grafikában ha egymás mellé teszi az ember őket. Pont ugyan az megy, mint a fifákkal. Ott is évente eladják ugyan azt az ocsmány bughalmazt, aztán a sok vízfejű majom meg kilóra veszi.
Ezek a rekordbevételek pont azt erősítik meg a kiadókban, semmilyen innovatívba ne öljenek pénzt, mert az összes újítani kívánó játék elhasal bevételekben, ezeket a fosokat meg az első nap elkapkodják. Fel kéne már ismerni, itt a digitális korban amikor 5 perc alatt lejön torrenten bármi, az ember már nem a játékért magáért fizet, hanem azért, hogy a jövőben több hasonló stílusú alkotás szülessen (illetve a játék mellé járó szolgáltatásokért, pl. multi).
-
wednesday
őstag
Én már nem is hozom fel az ilyen negatívumokat, hogy csőFPS, scriptelt, buta ellenfelek, akiknek lejár a ciklusuk, akkor megint kinéznek a fedezék mögül stb. A COD valahol mindig is erről szólt, nem is várok el szimulátor szintet. Ez a játékmenet is tud szórakoztatni, ha okosan és jól van felépítve.
Már az MW2-vel is ez volt a bajom személy szerint (vigyázat szubjektív megítélés ), hogy egyszerűen annyira túlzásba vitték a pörgést és akciót, hogy egy serious sam már elbújhat mellette.
A több kevesebb lett volna most, mert maga a "shooter feeling" veszett el számomra így. Annyira gyorsan és monoton módon kell mindenkit lepuffantani célzás nélkül (mert az időpocsékolás), hogy pont a sok akció tette üressé magát a játékot. Percenként kb 100 ember lövünk agyon, akik önként elénk vetik magukat és 10 dolgot robbantunk fel. A játékmenet sokkal inkább emlékeztet a Virtua Copra -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #20 üzenetére
Ezt most miért írtad? Mi másból mondanád? Én is tapasztalataimat írtam le.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Black Dragon
addikt
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
Ha az MW és MW2-höz viszonyítod a Treyarch általá készített codot, akkor tényleg szar lett. De ha nem veszed figyelembe az MW-ket akkor egy jó játék lett, legalábbis szerintem. Ők más elvek alapján csinálják meg a fegyokat és a storyt. Ami most az egyszer nekem be is jött.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Neil Watts #17 üzenetére
Az MW2-nél butább singleplayer botokat még nem láttam, valamint olyan scriptelése volt, hogy ha én nem rohamoztam, akkor a botok állóháborút folytattak, mindig újratermelődve. Történet sem volt az igazi, ki lehetett volna hozni többet is belőle.
A multija jó lett volna, ha nem tömeghent jelleget ölt, az sajnos már az MW1-ben is hasonló káosz volt.
Cod1,2 multija valahogy egyszerűen jobb, az élmény terén.Ennek az új résznek érdekes a története, botokban is kicsit több az élet, nem az a "fos" lett, amit páran próbálnak bemagyarázni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
veterán
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
+1! Az MW es az MW2 tenyleg jo volt!
Huuuu... de meg milyen jo! -
WonderCSabo
félisten
Pedig elég fos egy játék.
A Moder Warfare iszonyat jó volt, az MW2 is nagyon jó volt, de ez egy vacak. A Treyarch CoDjai sosem lettek túl jók. De hát a sok hülye megveszi.
-
Quent1n
senior tag
A hype eladja. És sokan akik megvették olyanok, hogy ha már 12kt kicsengettek érte akkor bizony ez istenkirály jó játék és addig mondogatják amíg el is hiszik, mert eladni nem nagyon lehet így jobb ha játszanak vele mintha beismernék, hogy bizony 12k ért vettek egy nem túl nagy szám játékot."-Jó ez!" Mondják sokan. Aztán meg félreteszik 1 hónap múlva. Pszichológia.
SZVSZ ha nem CoD néven adnák ki ekkora hype mellett akkor bizony már rég seggbe lettek volna rugdalva a fejlesztők, a q3as motorral egyetembe. Mert ha a játékról lebontjuk a cukormázat akkor bizony rothad belülről erősen.
-Grafika már egyáltalán nem olyan nagy szám.
-AI gyakorlatilag NINCS.
-Fegyverek hangja lepkefing.
-Pályatervezés elég gyenge sok bug stb.
-Fizika szintén gyenge.
-Spawnrendszer csapnivaló
-Optimalizálatlan (Black Ops PC)
-Szétscriptelt játékmenet (jelenet: szökés oroszbol, Reznov beugrik, hogy tolja a csillét én pechemre épp ott állok és szépen kilök a golyózáporba)
stb.És ez már a 4. szinte tök ugyanolyan alapokra épülő játék. És ezek a hibák mindre jellemzőek. Ettől még a Black Ops is szórakoztató és jó játék de engem már kicsit zavar, hogy évről évre csak rókabőrt kapunk (ld sportjátékok). Persze akkora reklámkampánnyal dolgoznak, hogy még 3-4 ugyanilyen játékot simán el fognak tudni adni, mert nincs igazi konkurencia sajnos így az emberek igényszintje ehhez igazodik.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Quent1n
senior tag
Azt értsd már meg, hogy Mo. nincs a térképen ilyen téren! A nyugati bérekhez viszonyítva meg a 12k egyáltalán nem nagy összeg úgyh egy német vagy egy angol nem kell, hogy ezzel jöjjön. Ez csak a mi kis hazánkban jellemző, hogy sírunk "jajj de drága" mintha mindent meg kéne venni, csak azt felejtik el sokan, hogy ez szórakozás az meg olyan hogy ha futja rá, futja, ha nem nem. Ettől még nem kell lopni a digitális tartalmakat. Azért mert valami bitekből áll és nem lehet megfogni attól még ugyanolyan termék mint egy autó mondjuk, tehát a warezra nincs magyarázat. Hidd el a nem érné meg a nagy kiadóknak a biznisz akkor nem így csinálnák. De amíg a tucatszar filmek zenék stb. is fogynak addig no problem. Amint olyan veszteségeik lesznek amit már nem tolerálnak a befektetők, lépni fognak az ügyben.
A hírhez meg annyit, hogy szépek a számok de a PC-s eladások szerintem megint gyatrák lettek nem véletlen, hogy lebontva nem nagyon villognak a számokkal. Jó lenne ha jövőre érdemi változások is lennének a CoD-ban végre ,mert a 4 óta jószerivel csak skineket kapunk.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
h-yle
addikt
válasz Black Dragon #1 üzenetére
Ha a köv. CoD nem fog jelentős (értsd: JELENTŐS) újításokat bevezetni, akkor csökkenni fognak az eladások.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Sanyix
őstag
Pedig jogosan panaszkodnak, hiszen a cod egy színvonalon aluli, és még is megveszik, a filmet meg nem
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
anulu
félisten
-
-
aram01
nagyúr
válasz Plazmacucci #8 üzenetére
Jah,azzal már lehet meg is venném
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
félisten
Csak dobják már ki a megboldogult quake motort... Tech5 engine-t a CoD-nak
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Black Dragon
addikt
válasz Johnny Cage #6 üzenetére
Most is kitaláltak egy stroryt, ami a semmiből jött. Tehát semminek se a folytatása.
És addig fogja folytatni, amig ebből pénzt lehet keresni.
-
Johnny Cage
addikt
pedig a játék ötlettelen középszer. és előre megmondom, hogy az activision addig fogja püfölni ezt a szériát, amíg a guitar hero sorsára nem jut.
[ Módosította: Erasmus ]
-
Schanyee
senior tag
Ilyenkor nem jut az eszébe a sok filmrendezőnek, hogy itt van egy játék, átlag 12 000Ft körüli áron adják, szóval jóval drágábban mint a filmeket, és valamiért mégis megveszik az emberek. Sőt, még talán többen is mint a legnagyobb bevételt hozó filmet. Csak panaszkodnak, hogy nem veszik meg a kismillió tucatfilmet, amik egy csöppet mintha színvonalon aluliak lennének. Egyszerűbb a warezt hibáztatni.
-
F34R
nagyúr
BlackOps
-
Narxis
nagyúr
válasz Black Dragon #1 üzenetére
Jaja, durvább mint a WoW pedig azzal is rengeteg pénzt keres a Blizzard.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Black Dragon
addikt
...... És ez minden évben meg fog történni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest