Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Oszinten? En OS/2 alatt is siman ellennek ha tamogatnak normalisan, ugyhogy errol ennyit.
"Tudat alatt mindenki fan": Hogy a peldanal maradjunk: Peldakepem az ugyan volt, de nem a mostnaban trendi "halivúdi" ertelemben, tehat ez olyan tkp. a jelenleg a vilagban terjedo felfogas szerint mintha nem is lett volna, de ez mindegy, ez egy masik tortenet...
Kedvenc F1-es csapatom sincs, de mindegyik sikerenek egyforman orulok, hisz hihetelen eredmenyeket tesznek le az asztalra.
Zenebol van par eloado akit jobban preferalok a tobbinel, de ebben is mindenevo vagyok, bar az igaz, hogy az elektronikus zenet ki nem allhatom.Ha ebben fannak kene lennem: akkor ot es oket jelolnem meg.
Kifejezetten kedvenc filmem sincs igazabol.
Lazadozo tipus sem vagyok / voltam, megprobalom mas oldalarol, egyfajta egeszkent szemlelni a vilagot. Valakinek ez tetszik, masoknak nem annyira. Mar marhara nem tud meghatni az utobbi egyebkent.Ezek csak kiragadott peldak, de remelem azert ertheto a lenyeg.
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest