Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Huma, bamabano: Alljunk meg egy pillanatra, mert most nem ertek valamit mar komolyan. A ket rendszer eseteben mivel merjuk a felhasznalobaratsagot igazabol? Mindketto az a maga modjan, s egyik sem az.
Ne Windowsos mercevel merjunk $linux_distron es ez forditva se legyen igy szvsz.
Meg kene talalni azt a bizonyos aurea mediocritast ennek meresekor.Szoval: Megis mihez viszonyitsunk?
Udv. core2
-
veterán
Oszinten? En OS/2 alatt is siman ellennek ha tamogatnak normalisan, ugyhogy errol ennyit.
"Tudat alatt mindenki fan": Hogy a peldanal maradjunk: Peldakepem az ugyan volt, de nem a mostnaban trendi "halivúdi" ertelemben, tehat ez olyan tkp. a jelenleg a vilagban terjedo felfogas szerint mintha nem is lett volna, de ez mindegy, ez egy masik tortenet...
Kedvenc F1-es csapatom sincs, de mindegyik sikerenek egyforman orulok, hisz hihetelen eredmenyeket tesznek le az asztalra.
Zenebol van par eloado akit jobban preferalok a tobbinel, de ebben is mindenevo vagyok, bar az igaz, hogy az elektronikus zenet ki nem allhatom.Ha ebben fannak kene lennem: akkor ot es oket jelolnem meg.
Kifejezetten kedvenc filmem sincs igazabol.
Lazadozo tipus sem vagyok / voltam, megprobalom mas oldalarol, egyfajta egeszkent szemlelni a vilagot. Valakinek ez tetszik, masoknak nem annyira. Mar marhara nem tud meghatni az utobbi egyebkent.Ezek csak kiragadott peldak, de remelem azert ertheto a lenyeg.
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"7 egérkattintás és 25 karakter (serial) beírása. ezt sem nevezném bonyolultnak "
Nem, megis nekem az a tapasztalatom, - ismerettségi köröm a minta ahol nem csak geekek vannak, sőt- hogy sokkal jobban eligazodnak Ubuntun mint Windowson. Nem tudom miért, ne kérdezd, még nem jöttem rá.
"r=1 felett W7-nél is csak ajánlott, bekapcsolt defender mellett"
Az atlagfelhasznalok szokasait figyelembeveve ez sem teljesen igaz szerintem, ugyanis ok minden linkre rakattintanak ami szembe jön veluk (tapasztalat: hany gepet kellett ilyen miatt helyreraknom, ah), s mar kesz is a gond.
A "profibb" felhasznaloknak meg azert nem ajanlatos, mert mindig tevedhet az ember, s ha nincs vírusirto akkor mi fogja meg? semmi. A legtobb cucc mar a Win7 fejlett vedelmi rendszerein s atjon sajnos.
"nem kell újratelepíteni"
Lasd fent.
"működni szokott az upgrade"
Ezt alairom, igen.
Viktor77: Tudom, alatlanosaggban ertetted, de pont azert: En szemelyszerint kikerem magamnak a fan jelzot. Megprobalom a tolem telheto legnagyobb objektivitassal, racionalis indokok mellett megvitatni a ket rendszer elonyeit / hatranyait, hisz mindennek van.
---------------------------
Egyebkent azt nem is ertem, hogy most minek hasonlitgatjuk a kortet az almaval? Mindketto masert jo. -
veterán
"Ez is igaz, hisz nem a renszer fogyasztasat nezik sokan, hanem azt, hogy tenyleg milyen porgos az UI." - Azonos hardveren reszponzivabb mint egy Win7 (bar ez sem mindig igaz, de nagyreszt helytallo tapasztalataim szerint).
bambano: Az utolos bekezdesed sem teljesen helytallo, mert megy az, csak max nem olyan minosegben mint Windowson. Engem nem tesz padlora ez, nem fontos szamomra annyira.
Persze aki tenyleg sokat jatszik annak ajanlhato a win-only mukodes vagy a dual boot.
+ : "esetleg grafikai hazudozó" --> Kikerem magamnak, en teljesen jol elvagyok a GIMP-pel, bar az is igaz, hogy nem ez az erdeklodesi korom.
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
En speciel teljesen egyetertek a hirrel, szamomra tokeletes az Ubuntu, pedig nem csak internetezesre hasznalom a gepet. Amit meg nem tudok megcsinalni alatta (Windows-specifikus dolgok) arra pedig ott van egy VMWare image-ben egy 64-bites Windows7, es minden problema elharul. Az meg hogy gyorsabb a gep vele... Ez is igaz, hisz nem a renszer fogyasztasat nezik sokan, hanem azt, hogy tenyleg milyen porgos az UI. Nem azt mondom, hogy "nem szeretem a Windowst" de minden igenyemet kielegiti az Ubuntu is.
P.s.: Jatszani nagyon nem szoktam a gepen, de arra is megfelel az Ubuntu, hisz a Wine segitsegevel majdnem minden jatszhatova valik. Jo, nem azt mondom, hogy egy Crysis 2 DX10-zel elmenne alatta, mert nem de, boven jatszhato szinten van.
P.P.S. Teszem mindezt ugy, hogy kozben van legalis Windows 7 licencem. A fent leirt dologk miatt nem gondolnam onszivatasnak.
Psych0: Marha nagy az alairasod!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest