Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
elithun
őstag
Amíg a fejlesztői nézet használhatatlan, és random újratölt oldalakat addig én biztos nem nézek vissza rá! Nagyon érződik, hogy félkész a böngésző, pedig reméltem, hogy nem így lesz.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
cami][us
senior tag
Láttam a dobozos W10-et és azzal reklámozták az edge-t hogy testre szabható. Persze érthető a félelem a kiegektől.
-
törölt tag
válasz arnyekxxx #39 üzenetére
A példa úgy lenne valamennyire analóg, hogy valaki szerint alap, hogy mindenki a Fideszt támogatja, erre kiderül, hogy még a "Lendvai Köztársaság Terén egy nagy fehér ház bejáratánál" is csak 46,43% a támogatottság.
Nem tudom, melyik a nagyobb fail - hogy az eredeti állítás még a Steam statisztikája szerint sem igaz, vagy hogy ezt látszólag egy ember vette eddig észre a topicban.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Csak a bővítmények miatt váltottam volna vissza, így ez most tolódik egy ideig.
-
.LnB
titán
Na igen az Edge... kevés ramot kér, cserébe keveset is nyújt Viszont gyors az tény. De olyan fapados mint a WizzAir.
Csak aztán nehogy az legyen, hogy a bővítmények kezelésével madj megnő a ram igénye, ne adj isten be is lassul.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
arnyekxxx
veterán
Egy kimondottan hardverigényes körben felvett statisztika pont akkora relevanciával bír a teljes hardverfelhasználói táborra mint az exhas kijelentés.
Megpróbálom képszerűbben leírni:
- A FidSZP támogatottsága 90% felett van!
- Nemáár, és alig látok olyan embert aki ne köpne egyet a nevük hallatán, hol végezték ezt a felmérést?
- A Lendvai Köztársaság Terén egy nagy fehér ház bejáratánál.
- Ja vagy úgy. -
nonsen5e
veterán
Egy dolog kellene, Chrome alatt is 99%-ban egy dolgot használok: Adblock.
Számorma ettől eltekintve az Edge egy nagyon jó kis minimalista és gyors böngésző.D4: hunPH, nonsense#2596
-
morzsa
aktív tag
Félig meddig ide tartozik. Miért nem képes egyetlen böngésző sem - a hangsúly most az Edge-en van - az eredeti struktúrában importálni a könyvjelzőket? ...és ha már ilyen béna, akkor miért ajánlgatja? Hogy felb***zon a felhasználó barátságtalansága? Épp elég, hogy a chrome folyamatosan fagyogat a w10 upgade óta, pedig még újra is installáltam.
https://linktr.ee/wbteam21
-
jerry311
nagyúr
Meg mindig pontosabb, mint a tobbiek semmilyen forrassal meg nem tamogatott hozzaszolasa.
-
-
veterán
Hát jelenleg rengeteg gyermekbetegséggel küzd.Az az érzésem mintha nem lenne kész.
duree54
-
jerry311
nagyúr
Légből kapott adatok innen (bár sokszor kábelen jönnek, nem WiFi-n): http://store.steampowered.com/hwsurvey
-
eventus
veterán
Hiányzik egy jó és független böngésző Opera. Voltak bajok vele, de akkor is jó volt. Már az is chromium alapú, látszik is. Safari is megszűnt pc-re, szintén használtam.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
alevan
őstag
de abból meg ma már alap, hogy mindenkinek 8/16 van a gépében
Kíváncsi vagyok, honnan veszitek az ilyen légből kapott adatokat.
Miért lenne alap a 8/16RAM, mikor ha bemegyek a boltba, az elérhető árú notik esetében legtöbb 4GB, míg a belépőszintű notikban és tabletekben 2GB van. De még az előre gyártott desktop PC-k sem tülekednek a RAMban.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
David75
őstag
Kipróbáltam, de a felület nekem nem jön be. Gyorsaságban semmi külömbséget nem érzek chrome-hoz képest, ram-ból talán kevesebbet eszik, de abból meg ma már alap, hogy mindenkinek 8/16 van a gépében tehát nem igazán izgat. A chrome-os bookmark bar-ról meg arról hogy akárhol bejelentkezek google fiókba azonnal minden olyan mint otthon nehéz lemondani úgy hogy semmi pluszt nem kapok érte.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Syl
nagyúr
+1
Nekem nem az a fontos egy böngészőben, hogy egy weboldalt 1 vagy 2 másodperc alatt tölt-e be. Inkább legyen kellően testre szabható, ne csak a könyvjelzőket szinkronizálja gépek között, Win mellett legyen Linux verzió is és a fő, nem vagyok hajlandó lemondani a kiegészítőkről: NoScript, uBlock, Ghostery stb., stb.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
addikt
Az Edge még gyerekcipőben jár nagyon, bár el kell ismerni, hogy gyors. Egy ideig még marad a chrome.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Kékes525
félisten
Én maradok a Firefoxnál, nekem megfelelő.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
GyureX
tag
Egészen tetszett addig a pontig, amíg le nem akartam tölteni valamit.
Azt hiszem az elvárható ma egy böngészőtől, hogy be lehessen állítani, kérdezzen rá, hogy hova akarom letölteni, amit épp szeretnék. Nem, fogja magát aztán tölti is a users mappán belülre.
Ja annyit azért találtam neten, hogy regedit-ben túrkálva átírható a default letöltési mappa, ami szintúgy fix.
Vicc! Itt búcsúztunk is egymástól. -
Pedig azt hittem, készül már hozzá a "Gyors böngészés", a "Szabványos működés", és a "Netes biztonság" nevű kiegészítő.
A tej élet, erő, egészség.
-
alratar
addikt
válasz #14595328 #11 üzenetére
Valóban nagyon keveset tud, azonban nagy potenciál van benne, amit, ha ki használnak, mindegyik mai böngészőt le fogja körözni.
Persze kérdés, hogy az M$ mennyire gondolja komolyan ezt a böngésző dolgot és mennyire hallgatja meg a felhasználóit.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
válasz tatararpad #10 üzenetére
Pontosan, importálni kell az Edge-be IE-ből. Amúgy maga a böngésző nem lenne rossz, de nagyon keveset tud még sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
calocsay
tag
válasz tatararpad #8 üzenetére
Olyan nincs! Szinkronizál az mint a kisangyal. Igy van kitalálva és működik is.
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
dtracer
tag
Ha Microsoft accounttal vagy bejelentkezve a Windowsba, akkor a könyvjelzőid automatikusan szinkronizálódnak, méghozzá az Edge, az Explorer, sőt még a telefonos Explorer között is. Nem tudom, hogy ezt hiányoltad-e, vagy a kiegészítő részt...
Nekem mindenesetre az Edge-es Adblock Plus lesz a feltétel az átállásra.
-
Nekomajin
aktív tag
Pár hónapja még nem az volt, hogy a Chrome platformját implementálják ők is?
-
bunfi
őstag
Adtam neki egy esélyt, de el is bukta. Szép, gyors, nem eszik annyi ramot. OK. De azért azt megnézném, hogy hányan vannak Core2Douon 2Gb rammal, hogy ez bármilyen szinten is számítson... vagy épp mivel kb. 10 évvel ezelőtti szinten van a tudása, nem igazán meglepő, hogy nem eszi az erőforrásokat.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
alratar
addikt
Detto.
Egyre többet használom az Edget a gyorsasága miatt.Egy dolog azonban néha kkiragad a böngészésből és nagyon zavar: a nagy címsor rész! [link]
Ha az kisebb lenne... és lenne benn egy jó SpeedDial, csak azt használnám.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Dr.FantastiK
őstag
nah, megint bizonyit a Microsoft !
igyvan, nehogy jot csinaljatok, isten megorizzen . .
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Šolaire
veterán
Nekem bejön az Edge ha így halad akkor nálam kiváltja a chrome-ot.
“Praise The Sun” \[T]/
-
nagyúr
Hát ideje lenne. Chromiumban nagyon tetszik, hogy bejelentkezek és jönnek is a kedvencek meg a kiegészítők. Az internet explorerbe is bele kellett volna már ezt rakni. Remélem az edge nem marad ki. Igaz, nem használom most, mert elegem lett belőle, de ha az MS odafigyel és jóra megcsinálja, lehet visszanekézek rá.
Várós a dolog na."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok