Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
"Jelen pillanatban a sebességgel és a használhatósággal tulajdonképpen nincs is gond"
Úgy kéthavonta 1x próbálom ki, legutóbb talán december végén, január elején. Akkor még simán össze tudott nálam omlani. Úgy tűnik, ez már megszűnt, órákon át használtam tegnap, és a sebesség és a stabilitás tényleg jó. Ugyanakkor nagyon hiányzik a kijelöl és rákeres funkció. A kijelöl / másol / elemet vizsgál mellé miért nem lehetett ezt az alapvető dolgot még betenni?!
-
-
Syl
nagyúr
+1
Nekem nem az a fontos egy böngészőben, hogy egy weboldalt 1 vagy 2 másodperc alatt tölt-e be. Inkább legyen kellően testre szabható, ne csak a könyvjelzőket szinkronizálja gépek között, Win mellett legyen Linux verzió is és a fő, nem vagyok hajlandó lemondani a kiegészítőkről: NoScript, uBlock, Ghostery stb., stb.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok