Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Vannak grafikus ismerőseim, és ők vagy megvették, vagy kapják a cégüktől a korporét edisönt.
De a grafikusok száma elenyésző a sok láma-de-warez felhasználóhoz képest. Ezért írtam azt, hogy a legtöbben fölöslegesen lőnek PS-el verébre.(#335) bambano:
Ezzel kapcsolatban hadd idézzem a saját véleményemet:
"...mert mindeki azt (PS) ismeri, és mert az r=1 júzer nem szeret újat felfedezi; a szomszéd is PS-t használ, tud segíteni, ha nem megy a kép "lekicsinyítése"..."[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Én abból indultam ki, hogy eddig akárkinek a gépét volt szerencsém használni, annál szinte mindig fent volt valami warezolt PS. Olyannál is, aki sosem használta, csak a uncsitesó felrakta neki, mert "PS az kell"...
Ezt tapasztaltam külföldi ismerősöknél is, tehán nem Kelet-EU jelnség.A fizetős PS vásárlók között nyilván a legtöbb rendesen használja.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
veterán
-
bambano
titán
Arról, hogy az internet ma használatos legfontosabb szabványa, ami a saját hivatalos szabványdoksija szerint 1981-es, ez 1989 utáni, elég nehéz lesz meggyőznöd.
Arról is nehéz lesz meggyőznöd, hogy a kereskedelmi internet, ami 1986-ban a mostanában használatos alapprotokollokkal indult el, 1990 után szabványosították.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
moonman
titán
a lényeg, hogy nem úgy volt, hogy "gyerekek csináljunk valami szabad és mindenki egyenlő rendszert, ahol mindenki szabad és egyenlő. legyen internet." hanem volt egy katonai célú hálózat és időközben kiderült, hogy "gyerekek, ez polgári felhasználásra is király lenne".
csakúgy mint a golyóstolltól kezdve a zsebszámológépen át a termo-dzseki-ig sokminden.
-
bambano
titán
Ha a szabvány 1981-es, akkor a szabványosítási folyamat nem a 90-es években zajlott.
#232: ha az ms védheti a saját érdekeit, az userek miért nem tehetik ugyanazt?
#241: ha a tesco 98%-os monopóliumot érne el a piacon, az eu simán kötelezné arra, hogy áruljon mást is. Anno az AT&T-t ekkora méretnél már régen szétdarabolta az usa kormánya, most ideje lenne megint mozgolódni a szabászollóval.
#256: muszáj ennyire alpárinak lenni?
#260: szerintem mondtam már neked, hogy az a kijelentés, hogy linuxban ne legyen ff, értelmetlen, mert a linux a kernel, abban nincs ff. Debianban (ez az értelmes kijelentés) NINCS gyárilag ff. Ha ennyire nem vagytok hajlandók meghallgatni, megérteni mások véleményét, minek megy itt állandóan borsónak a falrahányása?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
moonman
titán
nem a Forefront Client kódneve "Stirling", amúgy meg:
"Forefront Client Security beta 2 integrates with the Forefront "Stirling" Management Console to provide administrators with centralized security
control for endpoints, messaging and collaboration servers, and the network edge."szerintem simán Microsoft Antivirus lesz, de majd meglátjuk.
szerk: bár ahogy így olvasgatom, az is lehet, hogy beteszik ez alá, tényleg nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
bocs... beszoptam a marketinget:
http://onecare.live.com/site/hu-hu/default.htmA Windows Live OneCare biztonsági ellenőrzőeszköz egy ingyenes szolgáltatás, amely segítséget nyújt a számítógép jó állapotának megőrzésében. A következőket nyújtja:
Vírusok keresése és eltávolítása
A merevlemezen található felesleges tartalom eltávolítása
A számítógép teljesítményének növelésegondolom nem frissítették a magyar változatát az oldalnak
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
a OneCare úgy látom ingyenesen is elérhető.
a piaci erőfölényt valamivel kompenzálni kell, egy-egy ilyen lista a legjobb kompromisszum...
a google alapvetően reklámcég.. a reklámok bevételeiből él.. azért van mindenféle szolgáltatásuk, hogy kellőképp népszerű reklámfelületet biztosítsanak nekik. Sok kicsi sokra megy elv érvényesül. Az ms elsősorban szoftver cég... ők a szoftverek eladásából élnek. (ami szintén nem rossz üzlet, még a válságos idpkben is _alkalmazottanként_ 2.5 millió forintnyi tiszta hasznot termelnek _havonta_) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest