Hirdetés
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Klaus Duran #33 üzenetére
A Sci-fi rajongok pont ezeket varnak el es szerintem a tobbseguknek az SGU is sikeres volt, csak gondolom tul kicsi szegmense a TV nezoknek es nem tudjak eltartani a sorozatot, foleg ha olyan szamokat varnak el ezektol is, mint egy atlagos nezettebb szappanopera/krimi sorozat.
Egy jo Sci-fi sorozattal nem lehet sok penzt keresni, igy lebutitjak olyan klisekkel, amire az atlagos nezo harap. Ilyenkor meg legtobbszor letrehoznak valamit ami senkinek sem tetszik igazan. Az igazan nezett sci-fi sorozatokban mar alig van sci-fi elem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
arnyekxxx
veterán
válasz Klaus Duran #33 üzenetére
A lényeg, hogy a pándimenzionális gázfelhőéletforma angolul szólaljon meg az első találkozáskor.
-
Egyre messzebb sodródnak. Most lehetne igazán extrém dolgokat is belevinni. Például egy olyasmi faj mint az SG A-ban is volt. Univers egy remek lehetőség az emberi/emberszerű evolúció elhagyására, csak ezt rajtam kívül senkit sem érdekelne.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Ha megtalálnák azt az 1-2 kreatívot (író-rendező szakik), akik érzik az eredeti feelinget, ésvagy valami olyan újdonságot tudnak kreálni lazán kapcsolódva az alapokhoz, hogy az újakat bevonzza, és a régi rajongók is megnyalják a szájuk szélét, akkor adnám az ötletet, sajnos ilyen kreatívok talán 5-10 évente húznak egy ilyet, és kétlem hogy a SG bármelyik eddigi sorozatának folytatása/rebootja beleesne (majd?) egy ilyen húzásba. Pedig valóban végtelen (akár értelmes) szálat is el lehetne mesélni, múltban, jövőben, alternatívaként.
Szóval inkább a Stop he's already dead vonalat kultiválnám
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel azt irtam, hogy "Valoszinuleg a konyvben nincs annyi anyag, hogy egy tobb evados sorozat ki jojjon belole, ezert huzzak az idot.", egyertelmu, hogy nem olvastam.
Ha az is ilyen unalmas lett volna, sosem keszul belole film. Emiatt gondolom, hogy a konyv sokkal jobb es csak a sorozatban csak el akarjak nyujtani a tortenetet. Raadasul, ha jol latom, a ket konyvbol a masodik csak a sorozat indulasa utan jelent meg vagy 2 evvel, szoval volt egy 375 oldalas konyv, ami nem tul sok, ha azt nezzuk hogy egy evad 10x1 oras. Valoszinuleg pont az teszi lassuva es unalmassa, ami nincs benne a konyvben.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Maga a fo story erdekes, sot van nemi "it could happen" gondolatfuttatas is mellette, latva hogy az USA-ban mennyi a paramilitaris mozgalom, illetve sokan annyira vagynak egy "Vezetore", hogy meg Trumpot is elfogadtak. Egy disztopia, csak most nem a szokasos tavoli jovobe helyezve, hanem a jelenbe.
Szamomra a tortenetmeseles kinzoan lassu, amitol muveszfilm jellege lesz. Sokkal gyorsabb tempoban is el lehetne meselni ugyanezt, es a dramai jellege sem csorbulna. A tortenet jo, a szineszek jok, a rendezo szerintem nem igazan. Valoszinuleg a konyvben nincs annyi anyag, hogy egy tobb evados sorozat ki jojjon belole, ezert huzzak az idot.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz arnyekxxx #25 üzenetére
Vagy 2 honapja epp volt HBO elofizetesem es gondoltam megnezem az uj evadot, csak elotte maratonban vegigporgetem ujra az elso evadot, de talan ket resz utan feladtam az egeszet.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #23 üzenetére
Azt hittem a szolgalolany meseje HBO-s, de lehet hogy csak Europaban ove a vetitesi jog. Talan egy evadot lattam abbol. Tetszett is meg, nem is. A tortenet erdekes, de tul lehangolo es lassu nekem. Keves dolog tortenik reszenkent es meg az is lassan.
-
Necroman_Mk2
őstag
Kemény, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen franchise-ok meg filmes jogo vannak még a birtokában a James Bond és a Csillagkapun kívül, úgy érthető a 9 milliárdos ajánlat. Az IGN össze is foglalta, párat kiemelnék:
- A szolgálólány meséje
- Robotzsaru
- Rózsaszín párduc
- Addams Family
-.Vikingek
- RockyA CSK filmet szeretem, de az SG-1 sorozatot pár rész után elengedtem, mert unalmas volt.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, O'Neill karaktere nagyon szorakoztato volt, ahogy az Atlantisban a Rodney - Carson parosa + neha Zelenka, de meg Sepphardnak is volt nemi O'Neilles beutese. Az SGU-ban meg volt Eli egyedul mint humorforras, de o is csak az elso par reszben, aztan neki is tul komoly lett a karaktere. Amugy en siman neztem volna meg abbol is vagy 10 evvadot, ha tovabbviszik. Egeszen helyretettek a masodik evvad vegere.
Talan azert is jo lenne ha megvenni valamelyik penzes ceg, hogy leporolhatna az franchise-ot. Mind az Atlantis, mind az SGU vonal tovabbviheto reszben/egeszben az eredeti szereplokkel. A tobbseguket szerintem viszonylag "olcson" tudnak szerzodtetni, rendszeres mellekszereplonek.
-
-
Kleroo
veterán
válasz Tigerclaw #19 üzenetére
Bármit csinálhatnak, csak ne Star Trek Discovery jellege legyen. Megkedveltem azt a sorozatot is, de valahogy a a legtöbb újragondolt sorozatnál iszonyat technó, mozis, ultrapörgős, túlzsúfolt látványvilgú oldalra billennek el. Nem marad meg a "lélek", hangulat.
SG-1 atlantis, bármilyekt vihetnék tovább, csak azokon a részleteken amin ma röhög az ember, annyira gagyi azokat kellene felhúzni etalon szintre, és kész.
Szerintem RDA a kulcs. Bármit is csinálnak, ő kell hozzá kapcsoként. Én 0-ról indítanék egy újat, új csapattal, ismét tök ismeretlen jó karakterekkel. Öreg már az eredeti cast.
Megnéznék egy SG-1-et 2021-es alapokon, egy újabb dimanziót megnyitva, hogy valami másra is képes a kapu. Az eredeti cast pedig hébehóba cameózhat.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Tigerclaw
nagyúr
Talan meg folytathatnak az SGU-t is. Sci-fi rajongo szemmel nagyon jol kezdodott, a vegere szinten nagyon erdekes lett, csak a kozepet csesztek el kicsit a szappanoperas vonallal. Ez a problema azzal, amikor a producerek meg a hardcore Sci-fi sorozatokkal is mindenkit el akarnak erni. Az SG1-hez es az Atlantishoz kepest maximum a humoros szereplo hianyzott csomagbol. Inkabb azt kellett volna behozni, nem azt ahogy a ket foszereplo egymas ellen dolgozik. Valamennyire meg az Atlantis is folytathato lenne, vagy egy olyan uj sorozat, ami mindharom vonalat tovabbviszi, akar parhuzamosan is.
-
Syl
nagyúr
válasz Klaus Duran #17 üzenetére
És hová lett a harmadik?
Ja, átaludtákNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Akkor készülhet is az SG Universe negyedik évada.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
azbest
félisten
inkább verzikális integráció, hogy a filmstúdiótol a streaming szolgáltatig mind egy kézben. Meg a különböző stúdiók is egy kézben.
De azért nem egyetlen kéz van, hanem párhuzamosan van több nagy. Mert streaing kapcsán meg az kellemetlen az ügyfeleknek, hogy már 5-6 félére elő lehet fizetni, ha mindegyik stúdió filmjeit akarja nézni.
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
Eddig HBO-s párti voltam, mivel a Netflixen tényleg egyre kevesebb az élvezhető tartalom, de most belefutottam a Prime-ba és, hát izé... szerintem messze a legminőségibb tartalommal bir már jelenleg is, úgy, hogy közben meg folyik a lokalizáció.
-
törölt tag
Az a baj a Netflix sorozatokkal, hogy egy jóra jut harminc borzalmas. amelyeknél vagy már az alapanyag young adult regénysorozat kliséhalom borzadály, vagy elbasszák utána. sci-fik ugyanez. fantasy dettó.
Neflixnél kiakasztó a nyelvi beállítások korlátozottsága tévé appon keresztül, meg katyvasz. Leírás magyarul, de már felirat sincs úgy, a nyelv néha hibrid angol-német-magyar, mikor mi merre opció. És az angol feliratok is szarok angol filmhez. Amazon nem tudok csak német nyelvet választani, eredeti sem elérhető. -
nemlehet
őstag
válasz Busterftw #11 üzenetére
Az a baj, hogy a mostani monopóliumok jellemzően nem azért jönnek létre mert ők a legjobbak hanem mert nem hagynak mást feltörni, kivásárolják még mielőtt igazán tőkeerős lehetne csak azért hogy eltűnjön a piacról vagy mesterségesen lenyomják az árakat hogy a másikat kivéreztessék.
Amúgy azért nem olyan gyakori hogy cégeket bombáznak szét, inkább eleve nem hagynak hatalmas egyesüléseket hogy megelőzzék a dolgot.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Syl
nagyúr
> alszúrják azzal, hogy a történet helyett a szereplőkre helyezik a hangsúlyt
Mert a szereplők nyűglődése, szenvedése közben semmi történetet nem kell kitalálniuk. És ezt eladják a népnek "karakterfejlődés" címszóval.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
jbush
tag
Az még akár jó is lehetne, de félek, ezt is alszúrják azzal, hogy a történet helyett a szereplőkre helyezik a hangsúlyt, mint az elmúlt cirka tíz év összes sorozatában.
Lehet, hogy ez sokaknak tetszik, de én speciel egyetlen, úgy 2009 után készült sorozatot sem voltam képes megnézni emiatt.
Az SGU-ban is erősen bennevolt ez; akkoriban pár rész után abba is hagytam, hogy aztán idén ráfanyalodva megnézzem - ami akkor számomra borzalmas volt a fenti okból kifolyólag, az tíz év elteltével már üdítőnek hat az azóta készült sorozatok között. -
Tigerclaw
nagyúr
Jo hir hogy talan a valamelyik ceg megveszi oket, de en remelem, hogy nem az Amazon.
-
azbest
félisten
Nyílik a nyílik a csillagkapu Teal'c Teal'c Teal'c.
Hajlik a hajlik a féregjárat Teal'c Teal'c Teal'c.
A babámba bemászott a goauld, Azóta már leigázta a falut.
Bár lehoztam neki a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.
O'Neill O'Neill jó a fegyvered.
Te vagy fenn az égen a fenegyerek.
Asgard néked a bodyguard-od, Apophis nagyúrt JÓL ODA****D, HEJ!
Amúgy tényleg készül valami új sorozat. Pár hónapja kezdtek beszélni róla.
Brad Wrighték csinának valamin, a végén egy kis videó is van ezzel kapcsolaban [link] -
Kleroo
veterán
Jó hír!
Ez talán előrevetíti azt, hogy Nagy költségvetséből készül valami Amazon Prime zászlóshajó új Csillagkapu sorozat.
Király lenne egy nagystílű nagy költségvetésű igényes széria....pár éve a Netflix és társai elég magasra tették a lécet az új sorozatokkal.
Az SG univerzumban brutálisan sok sztori lenne még.
Fura egyébként hogy ennyire értékes még az MGM.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
Bond miatt teljesen érthető lenne
- 007, a következő küldetésed Ukrajnába vezet, egy ismert fegyverkereskedőt kell lenyomozni és megállítani.
- Sajnálom M, ebben a régióban nem érhető el a teljes szolgáltatáspalettám. A megfigyelés, amit fel tudok ajánlani.vagy...
- Bond, a legújabb találmányunk a küldetésedhez ez az üres üdítős flakon. Pont úgy néz ki, mint bármilyen más üdítős flakon, azonban ha lecsavarod a kupakját, belevizelhetsz munka közben, hogy ne kelljen pihenőidőt tartani. Hadd mutassam be...[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
Kovetkezo hir:
Az Egyesult Kiralysag vizsgalja az MGM felvasarlast, nemzetbiztonsagi okok miatt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest