Új hozzászólás Aktív témák
-
Salamander
tag
Erre én azt találtam ki, hogy a képeket kitörlöm a lezárt hirdetéseimből és egy 1 pixelest berakok (1 kép kötelező). Így azok nem foglalják a helyet, de a hirdetést meg lehet nézni továbbra is.
Az árnál nálam a pofátlanokon kívül ("mennyit engedsz a feléből?") alkudni nem szoktak, mert így oldom meg: A fenn lévő hirdetések alapján legyen 15 a reális ár, de akár 25-ért is nepperkenek vele, meg van 10-ért hibás, stb. Nálam az első változatban 15 lesz és ha nem megy el annyiért pár napon belül, akkor lejjebb megyek valamivel és annyiért általában alku nélkül elmegy. Legtöbbször beleírom, hogy fix áras és nem alkuszom.
-
Látod, erre próbáltam rávilágítani: egyrészt az adott értékelések hasznosak, másrészt meg sok kezdő így a háttérbe szorul. Az emberek teliszurkálják magukat előítéletekkel, cseppnyi bizalom sincs bennük, aztán megy a csodálkozás, hogy ott tartunk, ahol...
Miért baj az, hogy egy termék eladása után, a hirdetést törlik?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elöljáróban el kell mondanom, hogy nem vagyok kereskedő, csak itt a PH-n hobbiból veszek, árulok, szinte kizárólag PC...
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest