Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Jack Hunter #24 üzenetére
egyrészt az adott értékelések hasznosak, másrészt meg sok kezdő így a háttérbe szorul
a kezdők legtöbb esetben valóban hátrányban vannak az értékelésektől függetlenül is
ha tőlük vásárlok vagy adnék el nekik, általában sokkal körülményesebb az egész folyamat -
válasz
Friss reges nulla értékeléses emberkéknek én sem utalok. Te is én is nulla értékeléssel kezdtünk. Először vételekből és helyi eladásokból kell értékeléseket szerezni. Már persze ha úgy gondolkodik valaki mint én.
-
bul07
nagyúr
válasz
Mert takargat valamit, nem véletlen törli a hirdetést
Tudatos vevő megnézi az értékeléseket látja hogy eladott 10db telefon tokot darabját 500Ft-ért, és éles váltással utána mondjuk elkezd árulni 100-200e Ft-os monitorokat, akkor az minimum gyanús
De ha törli az hirdetést nem lehet látni miért kapta a pozitív értékelést nem bukik ki
(Ahogy régen az ebay-en és alin is voltak ilyen kis értékű dolgokkal felpumpált fiókok, aztán meg ráálltak a csalásra)Mai világban kibe lehet megbízni, egy friss regbe biztos nem nulla pozitívval.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elöljáróban el kell mondanom, hogy nem vagyok kereskedő, csak itt a PH-n hobbiból veszek, árulok, szinte kizárólag PC...
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest