- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem azért az kicsit túlzás, hogy emberek százainak halálából csinálnak pénzt meg szórakozást. Ennyi erővel tényleg csinálhatnának egy olyan játékot is, ami egy tűzoltóról szól aki elveszítette társait a lángokban, "csak" 5-6 emberről lenne szó, mégis felháborodást váltana ki, ha személyesen neveznék meg őket, illetve a karakterek lennének a játékban és itt a pont szvsz, azaz ha fiktív alakok vannak a játékban, akkor talán elfogadható. Persze emellett jó lenne az időpontot meg a helyszínt is változtatni, de akkor már az lenne, hogy voltam az Eifel torony avatásán, csak éppen Torontóban és 30 évvel korábban, szóval értitek.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
mephi666
nagyúr
válasz [HUN]Tyson #5 üzenetére
hát igen... pl frissebbek a sebek... de teljesen más helyzet volt akkor és most... a világháborúban főleg katonák haltak meg, jelen esetben pedig főleg ártatlan civilek, akik semmiről nem tehettek, csak rossz helyen voltak... és megértem, hogy a halottak hozzátartozói miért lázadoznak... szerintem mindannyiunk nagyszülei közül többen megjárták valamelyik világháborút, de az teljesen más dolog volt... római korig visszamenve meg a stratégiai játékok vagy a történelem szerelmesei pedig szerintem szívesen újrajátszanak nagyobb csatákat, ezzel is tisztelegve valamilyen szinten a múlt előtt... most meg (főleg anyagi érdekekből) kormányok által mozgatott katonák mészárolják egymást meg a civileket és ezt felhasználva még pénzt csinálni belőle, ez az undorító szerintem... oké, hogy a háború mindig a pénzről/területről/hatalomról szólt, de a fegyvertelen civilek/gyerekek/nők halomra ölése soha nem volt tiszteletre méltó és ne is legyen az...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nrgia
őstag
válasz [HUN]Tyson #5 üzenetére
Igazából "arctalan és névtelen" emberekkel játszunk, itt most mi számít...kegyelet sértés vagy személyiségi jogok? Csak át írják a neveket kicsit torzítanak a frizimiskán és már tolhatja is a jónép.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz [HUN]Tyson #3 üzenetére
A CoD 1-2 témája is már 60 éves, és akkor is...ha megnézed a stáblistában a készítők külön nagy köszönetet mondanak mindazok embereknek akik azért haltak meg, hogy mi szabadságban élhessünk...Május utolsó vasárnapja a hősök napja. Emlékezzünk rájuk!
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
[HUN]Tyson
senior tag
Én megértem az álláspontodat, de mi a különbség a 4-5 éve meghalt, és a második világháborúban meghalt katonák (és civilek) között? Az ő halálukból is gusztustalanság ennyi erővel egy szórakoztatásra szánt produktumot készíteni.
Persze, itt frissebbek a sebek, de ember-ember mind2. -
mephi666
nagyúr
válasz [HUN]Tyson #3 üzenetére
hát igen, de pl a világháború kb minden országot érintett és eltelt már jópár év azóta... a római kori háborúk meg már többezer éve voltak... az ilyen friss eseményeket gusztustalanság felhasználni arra, hogy pénzt csináljanak belőle... még frissebb hazai példa: Cozma halála... már filmet akarnak belőle csinálni, holott 2hónapja történt... ez milyen durva már? az ilyentől tudnék még hányni, meg az ötlet kitalálóját szívesen kalodába záratnám valami forgalmas helyen, hogy leköpködhessék az arra járók... :S
oké, hogy ennél a játéknál nagyon történethűek akarnak lenni meg minden, de azért még szerintem pár(tíz) évig nem kellene erőltetni ezt a dolgot... nyugodjanak a halottak békében..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Persze, megérthető.
Viszont ha azt nézzük, emberek halálából csinál szórakozást az összes világháborús, római kori, ... és egyéb történelmi témát feldolgozó játék.
-
Mr.Csizmás
titán
Kell egy kis idő, akár évtizedek is a megbékéléshez, ahhoz, hogy az emlékek lecsendesedjenek. Nemrég vesztették el szeretteiket, váratlanul, érthető a felindulásuk. (gondoljátok bele magatokat az ő helyzetükbe...)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nrgia
őstag
Nehéz állást foglalni a történet mellett!
Manapság divat valakinek a halálából vagy valamilyen bekövetkezett eseményből pénzt csinálni. pl WTC
Nem feltétlenűl játékra gondolok.
Érthető mind a két fél hozzáállása....ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok