- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nincs szelfi, nincs gond.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
big-J
őstag
Ez a bongeszok hibaja is. Gyakori, hogy elinditod a kerest es 3 mp utan kidoglik, mert kozben atvalt Edge-rol 3.5G-re, te meg feleslegesen varsz 10 mp-t a semmire hogy toltson mikozben nem is fog soha vegezni de ha ujrainditanad a toltest .5 mp alatt vegezne.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Az a kedvencem amikor varod a csodat, mert nem mutat semmit. Na most elment vagy sem? Majd egyszer kiderul.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem lett volna egyszerűbb ha megkérdezik az ügyfeleket...ha már annyi eszük nincs, hogy saját maguk nem jöttek rá?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SunyaMacs
aktív tag
Én a Messengertől leszek ideges
-
7s26c
őstag
Bezzeg régen egy hétig döcögött az ökrös szekér a vásárba....
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Dezsike
tag
-
Feruendios
tag
Nem az a baj, hogy 2 vagy 5 vagy 10 másodperc. Hanem az amikor már 30 másodperce tölt és fingod sincs, hogy most van-e adatforgalom vagy már rég visszajött 3,4,500-as error, illetve amikor a elfogy az adatcsomagod és a vodafon 90% helyen 99,9%-al lekorlátozza a sebességed.
+ Csak úgy megjegyzem a Vodefone-nál hónapodik dolgoztak a tanulmányon, hogy melyik nap legyen az adatcsomag megújitva, csak, hogy biztosan úgy fogyjon el megújitás elött, hogy meghosszabitsd!
(Nem ez nem kamu, dolgoztam a cégnél, láttam a számokat, a meghosszabítások 90%-a megújitás elött 2 nappal jönn).
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
-=MrLF=-
senior tag
Hogy mi vannak, nekem a sebességgel nincs gondom. Én inkább attól leszek ideges, ha ránézek az adatforgalom korlátokra.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest