Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Ez a rengeteg adat gyűjtés plusz machine learning úgy működik, hogy a végén ilyen tök aprónak tűnő együttjárásokat is észrevesz, hogy mit hogy hatékonyabb csinálni. És ez agyatlan adatgyűjtést jelent és olyasmit talál meg, amit nem is gondolna előre. Pl tengerjáró hajóknál olvastam, hogy észrevett mintát a fogyasztás és a padló színe között. És ez kiderült, hogy azért van mert a madár szar réteg más és kilehet számolni, hogy mennyi időnként kell takarítani, hogy picit jobb legyen. Ez csak példa, de szerintem a világ rengeteg eszközépől rengeteg optimalizációs tudás lesz a gyártónál, milyen napszakban milyen szögben mit tudom én, amire nem is gondlna senki hogy számít de a machine learning megtalálja az összefüggést, hogy 1% több lesz valami, ha úgy.
És ez azt fogja jelenteni, hogyha a gazda nem fizet elő, akkor versenyhátrányban lesz a piacon. Szóval a tőle beszedett adatok, egyre jobban átteszik a kontrollt, a tudást a másik oldalra és egyre kiszolgáltatottabb lesz a szoftveres rész felé, ha hatékonyan termelni akar.
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest