Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- PR-Telecom
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ahelyett, h lenne 3-4, azt ennyi.
Ebből is látszik, hogy te igazából nem érted ezt az egész opensource dolgot....
Itt nem arról van szó, hogy van egy termék aminek az egyes részeit más más fejleszti, mint mondjuk egy nagyvállalati software csomag esetében (pl windows), hanem arról, hogy sok egymástól független project van, amiket felhasználva te létrehozhatod az igényeidnek megfelelő software csomagot, ha akarod.
Ha nekem van egy hardware eszközöm amihez kell egy beágyazott megoldás, akkor linux -ból/bsd -ből,/akármiből megcsinálhatom magamnak, és nem fogja nekem senki azt mondani hogy "dehát már van valami ehhez hasonló". És? Mi van akkor ha nekem az nem felel meg? Nem is mondhatja nekem hogy ne úgy használjam a rendelkezésre álló eszközöket, ahogy én azt akarom.Az asztali disztribúciók esete is hasonló. Hogy miért jó hogy sok van? Mindenkinek másért. Ha valaki elkezd egyet, arra oka van. Ha akarom használom, ha nem akarom nem.
A kérdésed egyébként a másik oldalról nézve is értelmetlen, hiszen hogy mondod meg az összes felhasználónak és fejlesztőnek a világon, hogy ne ne hozzon létre új fejlesztői csoportokat adott feladathoz mert már van valami olyan? Sehogy. És nem is kell. Mert ha ők majd valami jobbat csinálnak, akkor azt mások is átveszik majd. Ettől fejlődik az egész. Nincs központi kontroll csoport, aki azt mondja hogy nem kell a gtk, mert van qt. És ez így van jól.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hisense LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest