-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vegyszer
addikt
válasz
megint én #2124 üzenetére
Már késő este sem volt fent.
Ha már szóba került, hogy kinek mi a bejövős a gyári rom alkatrészei között, akkor én megemlíteném az igen alaposan átrajzolt, de kiválóra sikeredett böngészőt.
Nagy kár érte, hogy pont a google keresés maradt ki belőle. Én egyszer fejest ugrottam az apk mélyére, hogy mennyi mindent kellene lefordítani (a stringek java azonos az alap böngészőével), de hogy a kereső motor hová van elrejtve a motorháztető alatt, az nem derült ki... -
-
Dexxter182
tag
válasz
megint én #607 üzenetére
China Postra nekem free-t írt, a Hongkong volt 4 dollár
etotolk-on meg 30 lehet választani
egyébként 10 nap a legkevesebb amit kiírnak, nekem pont 10 volt gondolom napi egy ezres spórolásáért hajlandó vagy várni +5 napot
vagy 6000 forint lesz a postaköltséged
olyan gyorsan küldik ki amilyen gyorsan csak tudják, nekik is az a jó
-
ekrisztian
őstag
válasz
megint én #597 üzenetére
Ez most komoly?
Egyébként találló a neved.
Cappa72 leírta :-)
Tmallbox vagy minideal.
Nem kell szoftozni, bekapcsolod,használod.Kész.
Aki még is akarja az Cappa72 vagy Osztraksajték romját tesztelheti.
Tmallbox linerty szoftal jön rootolva s138-al.Nekem így jött.Nem volt DHL nem volt vám. -
amdk7
aktív tag
válasz
megint én #592 üzenetére
Annyi, hogy TWRP van rajta alapból. [kép]
De ezzel is tudsz menteni (érdemes is). Ha belaktad a romot megint ments egyet és kész.Nekem Juayu G3 van, ezzel romolgattam sokat, de megállapodtam egy custom romnál. Én merem állítani, hogy a 820-as így ahogy van használható. Persze akinek igénye kedve van másik romot kipróbálni, az tegye meg, de a lényeg, hogy nem vesztessz vele (szinte) semmit, ha így hagyod.
-
válasz
megint én #585 üzenetére
Az MTK-s dolgoknak is kitaposott ösvényei vannak most már lassan.
2 féle módon lehet ROM-ot feltenni
--> SP Flashtool-lal : kb. 7 perc
--> CWM (vagy TWRP) recovery-ből zip-pelt telepítőkészlettel : kb 5 perc.Az, hogy kinek milyen ROM tetszik, az pedig teljesen egyéni.
Én csak azért vágtam neki, mert kollégámnak nem tetszett a Lenovo felület, illetve neki létfontosságú volt a gugli szinkron (naptár), és hát az a Lenovo-s ROM esetén nem ment. Akkor meg még kevés ROM volt hozzá.
Aztán, hogy végülis ment a dolog, gondoltam megosztom. -
DJGABI
addikt
válasz
megint én #585 üzenetére
"nem igazán láttam ilyen totál full komplex ROMot"
pedig csak a 0.hsz-t kellett volna elolvasnod... [link]
illetve -mint minden kínainál- a legnagyobb lelőhely: [link]Miután megjött, rá 1-2 napra lecseréltem a gyárit és én linerty-vel használom. Azt hiszem azt írtad angolul is jó, akkor bőven jó lesz az neked is.
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest