Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
-
Tikakukac
titán
Infón vagyok. Igen, évfolyamomból szedtem elő, szerencsére az ilyeneket elmentegetem, gyanítom, hogyha valakinek országszerte hírneve van, akkor igaz lehet valami a dologból.
Másrészt. Szvsz azért ha óra közben felnyújtom a kezem, talán ennyi elvárható lenne, hogy vagy nem szólít fel, vagy ha igen, akkor elmondja, hogy ne most. Vajon miért is nem tapasztaltam hasonló magatartást egyik tanártól sem az egyetemen? Igen, valószínű, hogy a gond, akkor mégis az ő fejében keresendő. Volt már 1-2 srác, aki erősen gondolkodott rajta, hogy vállalva a későbbi meghurcoltatást, elindul és kirakatja végleg. Nagyjából tavaly érett ez be, mikor már tényleg túlment minden határon a modora és akkor az egyetem tényleg komolyan vette a panaszokat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
bambano
titán
egy tanár semmilyen körülmények között nem veszítheti el a hidegvérét és nem beszélhet ilyen csúnyán a hallgatók előtt. ha ez megtörténik, akkor elveszíti a csatát a hallgatók fegyelmezéséért. egy ilyen tanárból egy ügyesebb hallgató fél perc alatt bohócot, dühöngő őrültet és lejáratott senkit csinál egyszerre.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó