- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Synology NAS
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #151 üzenetére
Igen, ha nincs dual SIM, akkor az jó ajánlat. Nekem otthon kutyaütő netem volt. Több, mint 5 rugót fizettem 2/0,5 -ös, mikrohullámú netért. Plusz a telóra a mobilnet. Ez a két, korlátlan SIM -es, flottás konstrukció nekem egy megváltás, és komoly spórolás.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #149 üzenetére
Nekem EQ -s korlátlanom van. 6500 -at fizetek a két kártyára (fő + megosztó, mindkettő korlátlan, 10,5GB roaming -gal). Ha csak egy kártya kell, akkor a másiknál asszem 4500 -körül van. Ehhez képest a legkisebb Hello Data 6500, ha jól tudom. Egy adatkártyánál tök mindegy a telefonszám, úgyhogy sztem nincs benne rizikófaktor.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #146 üzenetére
Ha anno nem találtál megfelelő flottát, akkor most sem fogsz. Legalábbis olyat, amibe földi halandóként beléphetnél (értsd: nem vagy pl. országgyűlési képviselő).
Sztem mostanság a közvetlen ajánlatok közül a Telenoros Hello Data csomagok a legjobbak. Költséghatékonyság szempontjából pedig egy dual SIM -es telóban flottás adat, szolgáltatós (lehetőleg feltöltős) szám a nyerő kombináció. -
Somatom
veterán
Az ÁSZF szerint, ha a Telenor figyelmeztet a nem méltányos roaming használat miatt, akkor két hetem van arra, hogy korrigáljam a felhasználást. Az EU -s rendelet ilyen esetben lehetőséget ad a jogos használat igazolására is, de az ÁSZF -ből ez az opció kimaradt.
A másik, ami nekem nem kerek, az adódhat az ÜFSZ -es felkészületlenségéből is. Azt kérdeztem tőle, hogy milyen időegységben számolnak a roamingban töltött idő monitorozásánál (a méltányos használat 50% -os megoszlás számításához). Azt válaszolta az ember, hogy a konkrét roamingban tartózkodás ideje számít. Az EU -s rendelet 15. bekezdése azonban így fogalmaz:"E tekintetben mind a szándékolatlan barangolást végző ügyfeleket, mind pedig a határ menti munkavállalókat figyelembe kell venni oly módon, hogy egy adott napon a barangolásszolgáltató hálózatára történő bármely ponton történő bejelentkezést belföldi jelenléti napnak kell tekinteni az objektív indikátorok alkalmazása szempontjából."
E különbségből kifolyólag arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a rendeletet miképpen alkalmazza a Telenor abban az esetben, ha adott napon nem hazai hálóra kapcsolódok, hanem 2 -es zónára.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #46 üzenetére
Na, ja. De, még csak 2017 -et írunk. Hol van még a kánaán?! Az sem jó, ha valaki csak az internet világát ismeri. Nem árt néha körülnézni a valóságban is, mert különben csúf tévedésben lesz az illet. Pl. az online fizetés függőségeit illetően.
-
Somatom
veterán
válasz
fornettisuti #31 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig azt gondoltam, hogy ismerem az internet világát. Segíts! Kezemben a teló nettel, zsebemben a befizetendő lóvé. Hogy kell csinálni ezt az online befizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
it A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest