Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Stauffenberg #151 üzenetére
Igen, ha nincs dual SIM, akkor az jó ajánlat. Nekem otthon kutyaütő netem volt. Több, mint 5 rugót fizettem 2/0,5 -ös, mikrohullámú netért. Plusz a telóra a mobilnet. Ez a két, korlátlan SIM -es, flottás konstrukció nekem egy megváltás, és komoly spórolás.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Stauffenberg #149 üzenetére
Nekem EQ -s korlátlanom van. 6500 -at fizetek a két kártyára (fő + megosztó, mindkettő korlátlan, 10,5GB roaming -gal). Ha csak egy kártya kell, akkor a másiknál asszem 4500 -körül van. Ehhez képest a legkisebb Hello Data 6500, ha jól tudom. Egy adatkártyánál tök mindegy a telefonszám, úgyhogy sztem nincs benne rizikófaktor.
-
Somatom
veterán
válasz Stauffenberg #146 üzenetére
Ha anno nem találtál megfelelő flottát, akkor most sem fogsz. Legalábbis olyat, amibe földi halandóként beléphetnél (értsd: nem vagy pl. országgyűlési képviselő).
Sztem mostanság a közvetlen ajánlatok közül a Telenoros Hello Data csomagok a legjobbak. Költséghatékonyság szempontjából pedig egy dual SIM -es telóban flottás adat, szolgáltatós (lehetőleg feltöltős) szám a nyerő kombináció.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Az ÁSZF szerint, ha a Telenor figyelmeztet a nem méltányos roaming használat miatt, akkor két hetem van arra, hogy korrigáljam a felhasználást. Az EU -s rendelet ilyen esetben lehetőséget ad a jogos használat igazolására is, de az ÁSZF -ből ez az opció kimaradt.
A másik, ami nekem nem kerek, az adódhat az ÜFSZ -es felkészületlenségéből is. Azt kérdeztem tőle, hogy milyen időegységben számolnak a roamingban töltött idő monitorozásánál (a méltányos használat 50% -os megoszlás számításához). Azt válaszolta az ember, hogy a konkrét roamingban tartózkodás ideje számít. Az EU -s rendelet 15. bekezdése azonban így fogalmaz:"E tekintetben mind a szándékolatlan barangolást végző ügyfeleket, mind pedig a határ menti munkavállalókat figyelembe kell venni oly módon, hogy egy adott napon a barangolásszolgáltató hálózatára történő bármely ponton történő bejelentkezést belföldi jelenléti napnak kell tekinteni az objektív indikátorok alkalmazása szempontjából."
E különbségből kifolyólag arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a rendeletet miképpen alkalmazza a Telenor abban az esetben, ha adott napon nem hazai hálóra kapcsolódok, hanem 2 -es zónára.
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz Stauffenberg #46 üzenetére
Na, ja. De, még csak 2017 -et írunk. Hol van még a kánaán?! Az sem jó, ha valaki csak az internet világát ismeri. Nem árt néha körülnézni a valóságban is, mert különben csúf tévedésben lesz az illet. Pl. az online fizetés függőségeit illetően.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz fornettisuti #31 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig azt gondoltam, hogy ismerem az internet világát. Segíts! Kezemben a teló nettel, zsebemben a befizetendő lóvé. Hogy kell csinálni ezt az online befizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest