Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az ÁSZF szerint, ha a Telenor figyelmeztet a nem méltányos roaming használat miatt, akkor két hetem van arra, hogy korrigáljam a felhasználást. Az EU -s rendelet ilyen esetben lehetőséget ad a jogos használat igazolására is, de az ÁSZF -ből ez az opció kimaradt.
A másik, ami nekem nem kerek, az adódhat az ÜFSZ -es felkészületlenségéből is. Azt kérdeztem tőle, hogy milyen időegységben számolnak a roamingban töltött idő monitorozásánál (a méltányos használat 50% -os megoszlás számításához). Azt válaszolta az ember, hogy a konkrét roamingban tartózkodás ideje számít. Az EU -s rendelet 15. bekezdése azonban így fogalmaz:"E tekintetben mind a szándékolatlan barangolást végző ügyfeleket, mind pedig a határ menti munkavállalókat figyelembe kell venni oly módon, hogy egy adott napon a barangolásszolgáltató hálózatára történő bármely ponton történő bejelentkezést belföldi jelenléti napnak kell tekinteni az objektív indikátorok alkalmazása szempontjából."
E különbségből kifolyólag arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a rendeletet miképpen alkalmazza a Telenor abban az esetben, ha adott napon nem hazai hálóra kapcsolódok, hanem 2 -es zónára.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest