- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Az ilyen hulladéknak semmi értelme, és majd 100ezret elkérnek érte, legalább egy 765G-t tegyenek már bele....Az is jóval a 865+ alatt van.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Atocha
senior tag
válasz #72042496 #15 üzenetére
Hidegen hagy ki mit használ. Szabad országban élünk. Legalábbis ez a hivatalos verzió.
Ha neki samu kell hát uccu neki. Ha még samu programot is használ... áldásom rá.
Nem szeretem a samut, ez nem titok, de nem nézek le senkit ha azt használja vagy veszi.
Poénkodtam, szerintem ez lejött. Vagy nem...Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
slászló65
tag
Mindenki az áron siránkozik. Melyik márkának van tucatnyi márkaboltja? Minőségi garanciális, gyors javítással? Ezt is meg kell fizetni bizony. Ez nem saomi, Oppo, realmi, meg a többi kínai vacak. Pl. teclast. Gari nélkül....
-
_flamer
aktív tag
Ennyire nem voltam tisztába a technológiával.. De egyébként nem vettem ezt észre, ezért a szemem nem igazán zavarja.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
asdf_
veterán
Villog (kitöltési tényezővel szabályoznak fényerőt, ezért nem maxi fényerőn egy fehér képernyő úgy néz ki, hogy egy kis ideig vilégit, sok ideig nem, a szemed sötétebbnek látja, ezt pedig nézze az, akinek hét anyja van)
Ugyanaz közepes fényerőn és minimális fényerőn egy rövid záridős fényképen, ahelyett, hogy sötét lenne és sötétebb, az egyik többet világit a másik kevesebbet. Az én szememet meg köszi, de ne csesszék el ezzel, épp elég volt a 60-75 Hz-es CRT monitor 25 évvel ezelőt.
(disclaimer: elég sokat használom este, vaksötétben, de nappali fényerőn is zavaró a villogása)[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Nem, hanem hogy a júzer a végen csak megvesz egy drágább, nagyobb haszonkulcsos terméket több rammal (amit akár én is megtennék ha nem lenne oled fóbiám, így a prémium szegmens emiatt automatikusan kiseik nálam). Ugyanez, mint amikor autóba a digit légkondit csak egy halom másik szarral együtt kérheted, de nem akarsz manuális klímát így végül csak fizetsz egy tonna pénzt, vagy nem a szándékosan butított belépő fényképezőt veszed meg, hanem az eggyel felette levőt, stb, ki van ez tálalva...
-
Örni
senior tag
Lemardtam, az én telefonomon még 7-es droid van, manapság ilyen gáz a 3 giga?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Atocha
senior tag
válasz Juhaszatti #11 üzenetére
Ati! (szólithatlak Atinak?)
Ati, komolyan... van egy f@.a pszihiűtrimibia hogy a ... na szóval agykurkász a csávó! Megadom a számát. Figy a sámsung ipari hulladék program használóknak ingyen szesssőn van. Kikurál, de komolyan. Semmi elektrosokk terápia, nem fájdalmas tényleg... vagy ki tudja, lehet nem egyforma a fájdalom küszöbünk, szóval mégis inkább készülj fel a legrosszabbra, de a lényeg hogy tiszta leszel.
Használj vivaldit, vagy bravet... tort... vagy anyám borogass monjduk túzrókát!
Nem jó az a samu progi neked hidd el.[ Szerkesztve ]
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
eclipse19
senior tag
Háááát, már a 3 évvel ezelőtt vásárolt tabletemben is 4GB memória volt (illetve van), de most már szvsz tényleg 4GB a minimum a kényelmes használathoz.
Biztos, hogy nem fogok visszamenni 3 GB-ra.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
lamolna78
csendes tag
Tudom, regen minden jobb volt, stb.
De ilyenkor mindig az ugrik be hogy a bo 5 eve vasarolt Tab S1 8.4 anno ~90-95K Ft volt, mar akkor 3GB RAM-mal es Super AMOLED kijelzovel, milyen penge kis tablet volt az. Imadtuk, leamortizaltuk, de evekig ment; RIP.
Azota mintha a Samsungek alibibol csinalnak a tablet businesst; vagy kiaadnak egy mai leptekkel hasonlo 'wow' faktoros cuccot (ld. Tab S6) aranyaron vagy lebutitottakat (S6 Lite..) vagy gagyikat; pedig hany ev eltelt, es az arakkal is elszalltak, kar erte... -
Atocha
senior tag
"Kedvező árú Sams..."
Eddig olvastam a hírt. Alapból egyetlen samsung hírt sem olvasok el, de a "kedvező árú" szavak megutötte a szemem és gondoltam most valami nagyon kajak cuccot hirdetnek a szájton... de aztán jött hogy sámsung.
Na most ez paradoxon. Mert a sámsung ilyet nem tud. Ami "jó" lenne (ez is relatív, mert a cuccaikat teleb@.z.k minden szar sámsung programnak nevezett huladékkal amit a kutya se használ és letörölni se lehet. nem te se használod, vagy ha mégis akkor téged beprogramoztak. mondom nem és ne is erölködj. ) az lazán üti a nem fogod kifizetni vagy "veszek fel hitelt és azt hazudom mindenkinek: csikkzsebből vettem" szöveget nyomatod.
Ami meg már tényleg jó áron lenne az egy ipari hulladék pl. 2-3 gb rammal és persze abban is megvan az összes hulladék szoftverük.
Szóval a samsung nem tud jó árú cuccot adni. Ez van no... kicsit rühellem öket. Bocsmá minden sámsung hitkövetötöl.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
asdf_
veterán
3 GB ram, lol.
Továbbra is várok egy min 4, de inkább 6 giga ramos, (4:3, de olyat már úgysem csinál senki, így kényszerűen) 3:2 arányú, nem oled kijelzős, ujjlenyomat-olvasós 10" körüli tabletre. Az s6 lite, majdnem jó lett volna, de ócska soc, no fingerprint, cserébe bazidrága. Aztán csodálkoznak, hogy nem megy a tabletbiznisz, persze hogy nem, ha fosokat gyártunk aranyáron, nem csoda, hogy nem veszi senki. -
doooo
veterán
Plusz 1GB RAM még elfért volna, de egyébiránt abszolút használhatónak tűnik (miért is ne tűnne, nagyjából mindenre elég egy S662).
-
Quqesz
nagyúr
Az A6 helyett lassan kellene másik, ez pont jó is lenne. Azzal nagyon meg vagyok elégedve.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
dave72
csendes újonc
Könyörgöm,mièrt nem tudnak összehozni egy kedvező àrú,jó tabletet???? Pèldàul......Snapdragon 710 proci 4/128 gb tàrhely,polikarbonàt hàz.Èn ezzel kiegyeznèk,ha jó àron adnàk.
-
BabMester
senior tag
Alacsony(abb) áru Samsung tablet eddig is volt, netezni meg videózni tökéletesen elég lenne, de pont az AMOLED-et spórolják ki belőle, amivel erre a felhasználásra többet tudna nyújtani mint a konkurenciája.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ha jó áron lesz, akkor elgondolkodom rajta. 59.990 ft max a legkisebb wifi verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest