- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Google Drive
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
tisztában vagyok vele
tegyük hozzá, az 50. évfordulós kiadás hónapokig 130e-ért volt alzán, de nem kellett ( : msi gaming x még ősszel is 150e-ért
most 80-ért raktam fel a gtx 1650-et - na jó, volt az 70 is, de ha nem vitték akkor legyen több ( : -Luck Dragon
az akkor, a most, és a majd szavakon van a lényeg ( :
majd lesznek újra jó árak, bányászdának le kell csillapodnia
az sem ártana ha lenne elég gdrr6 a kártyákra és félvezető a chipekhez, na meg amd is utolérhetné magát soc gyártás terén
tavasz vége, nyár eleje amikor talán finomodnak az árak valamit -
Carlytoo
senior tag
válasz
Luck Dragon #58 üzenetére
Ez a piac. Pár hónap (április, május) és majd szépen zuhan az lefelé.
-
-
Carlytoo
senior tag
Vettem egy Sapphire Nitro+ 580-at 50-ért. Hibátlan. Most ezzel fogok szerencsétlenkedni, amennyit játszom. 2080S-em volt. Kicsit nagy a váltás visszafele, de azt 120-ért vettem a nyári elmebaj után és nemrég meg elpasszoltam 270-ért.
-
Chaser
legenda
válasz
AxBattler #49 üzenetére
bolti árakhoz képest reális
még van néhány értelmesebb árú kártya aprón de nem sokat jelent
nekem is van egy 1650-em, nem fogom apróért odaadni senkinek az biztos, akkor se ha nem használom
ma olvastam nv újra gyártani fogja az 1050ti-t ( :amd bénázik, azért tűntek el az igp-s cpu-k -is -
3100 ára irreálisan megemelkedett, korábban a 3600-é - sőt, volt hogy egyáltalán nem is lehetett kapni őket -
7nm-es gondokat értem, de hogy mi lett a 12nm-rel is az jó kérdés
de ramok ára is emelkedik -
-
-
C4mp3r
addikt
en eladtam eloszor a 2070-t, aztan par napja a lap proci memoria is ment utana. vettem egy ps5-ot meg ismeros office gepet es ezekkel tervezem atveszelni ezt a banyaszos oruletet. ha normalizalodnak valamikor az arak revizitelem a gamer pc kerdest.
-
Syl
nagyúr
Látom készül az új L topik
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #44 üzenetére
A valasz egyszeru, az abszurdiast amit irtam, pont azert tettem, hogy mosolyogj.
Ennyi. Innen tudom.Kulonben Teknos lesre megyunk, csak ezek utba esnek.
-
válasz
#90088192 #43 üzenetére
"Maximum nem szolok hozzad többet, azt gondoltam haragszol, ezert az inverz logika
"
Utána volt egy nevető szmájli azt hittem hogy magától értetődik a dolog.Köszönöm kielégítő válaszokat életeddel kapcsolatban, most mar tudom miért vagy maga a vidámság.
-Jó, mert én nem. Főleg annak tudatában hogy általad készített három kérdésből egy élettörténetet hogyan lehet megfejteni még úgy is hogy maga vagy a fordított világnézet.Ha esetleg az úton napozó helyi gyíkokról szeretnél érdeklődni, vagy a kertben szaladgáló pókokról, akiket meg a kutya sem mer megtámadni, vagy a banán ültetvényekről a helyi űrkatatás fellegvárban Carnarvon településen(Ahol van egy Turtle Shack nevű kajaláda ott ebédeltem), szólj bátran!
-Nyilvánvalóan tudod hogy nem szeretem még mindig a csúszó-mászókat. Így a kérdéskörben maga a kérdés maga az abszurdum.1.5 het múlva jövünk vissza erre fele asszonnyal, es gondoltunk beugrunk megnézni a múzeumot.
Hátha latjuk az űrtMiért kell hozzá az múzeum,mikor éjszaka a bánya fényeitől a fényszennyeződést elkerülve magad elé tárul ha felnézel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #42 üzenetére
Maximum nem szolok hozzad többet, azt gondoltam haragszol, ezert az inverz logika
Köszönöm kielégítő válaszokat életeddel kapcsolatban, most mar tudom miért vagy maga a vidámság.
Ha esetleg az úton napozó helyi gyíkokról szeretnél érdeklődni, vagy a kertben szaladgáló pókokról, akiket meg a kutya sem mer megtámadni, vagy a banán ültetvényekről a helyi űrkatatás fellegvárban Carnarvon településen(Ahol van egy Turtle Shack nevű kajaláda ott ebédeltem), szólj bátran!
1.5 het múlva jövünk vissza erre fele asszonnyal, es gondoltunk beugrunk megnézni a múzeumot.
Hátha latjuk az űrt -
válasz
#90088192 #41 üzenetére
"Ez a nem szolok hozzad dolog nagyon bejön Neked ahogy latom.
"
-Mire gondolszKülönben mi a helyzet a földigiliszta matematikai kepésségeivel?
-Teljesen jó, mind addig míg geometriai irányválasztás elé nem tesszük.Feletek is gyakran jár a gömbvillám?
-Járni-jár csak nem sűrűn, most inkább az álommanók vannak toppon ebéd után.Bűzös borzok nemi élete szikes száraz talajon? (Save the badger!)
-ma egyet sem láttam. -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #40 üzenetére
Az az, tudod te miről beszelek.
Ez a nem szolok hozzad dolog nagyon bejön Neked ahogy latom.
Különben mi a helyzet a földigiliszta matematikai kepésségeivel?
Feletek is gyakran jár a gömbvillám?
Bűzös borzok nemi élete szikes száraz talajon? (Save the badger!) -
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Az ki van zárva, Te Alinta the Battle Angle vagy.
Jo kis Anime az eredetiAmit meg nem sikerült megnéznem meg egyszer az Aachi and Siapak vagy mifene, az aztán beteszi a nagykaput. Egyszer láttam meg a volt asszonnyal....
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
Az ön sanyargatoké a világ!
Ön kit sanyargatna?Fontos gondolatok ébredtek a mai nap.
Ha egy ijesztőt szellentunk, az parafing?
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Mindig a könnyebb utat választod?
Nem szólsz hozzám.Te döntesz én csak elmondtam mit gondolok, ez nem kötelező érvényű.
-
-
törölt tag
válasz
industrial #30 üzenetére
Értem?
-
távcsőves
senior tag
Jobb.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Egy Radeon R7 240 2GB GDDR5 is 28-31 ezer ft között van. Én egy picivel olcsóbban vettem... kb 2011 környékén, azaz 9 éve (majdnem 10).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #25 üzenetére
Ezen értékelését Rád hagyom, ha nem haragszol.
Ahogy látom igen mert szembe megy az elgondolással amit a jelenlegi rendszer részben elültetett, de emellett mellette is érvel Buddhista alapokon. Nem azért mert buddhista lennék, csak az engedd el filozófia.
-
-
törölt tag
válasz
industrial #22 üzenetére
Ismerek egy hazaspart, MO-rol koltoztek AU-ba.
Elmentek nyaralni Uj-Zelandra, miutan hazajottek, rosszabul ereztek magukat mint mielott elindultak.
Miert? Mert csak arrol tudtak beszelni, hogy milyen draga volt minden. Vagyis a vilag egyik legszebb legnyugisabb helyen nem lattak mast, csak $.Te is igy erzed magad ?
Csak meg elindulni sem akarsz nyaralni, mert milyen draga lenne, mar a gondolat is elborzaszt?
Nem sok ertelme van azert kiabalni, amit meg sem csinaltal, es azt mondogatni, hogy mindenki hulye aki penzt ad ki, pont most pont erre. Mert irrelevans amit mondasz.A penzt gyujtsek azok akiknek nem telik puha parnara a koporsoba, a tobbiek meg had hasznaljak arra amire valo, csre eszkoz.
Szerintem nem te vagy en fogjuk eldonteni a csere eszkoz erteket, masok szamara. Magunknak igen, de azt hangoztatni botorsag.Kb ennyi ertelme van az irasomnak
-
Viktor S
csendes tag
Ha még csak játékra kéne...
Novemberben specifikáltam magamnak munkára, kutatáshoz egy gépet 1660-nal.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt fogom mondani, hogy remélem, elhúzódik az egyetemi közbeszerzés. -
-
Nemreg dilemmaztam, hogy Series X vasarlas vagy gamer PC epites. Most orulok, hogy az Xbox kepeben a konnyebb (es ugy latszik olcsobb) megoldas mellett dontottem.
Ne vicceljunk mar, alig 2x annyi, mint a 1050ti magaban.[ Szerkesztve ]
-
Gdi
senior tag
Van még pár GT210 és HD5770-em valahol. Irány apró
-
-
Chaser
legenda
vga válság van, sztem már senkinek nem titok
ma került fel alzára 1050ti, asus, abból is a leghitványabb, 92e ft
elvitték mindet, gyorsan
aki új gépet rak össze jelenleg gt 1030, afölött meg ami épp sikerül - és a gt 1030-ak ára is elindult felfelé és egyre kevesebb modell elérhető - -
2018-ben vettem 30k-ért egy 1050Ti MSI 4G-t egy barátomtól 2 év garival.
Most adtam el 20 októberében 35-ért, és vettem 85-ért egy új 1660S-t.Nem gondoltam volna hogy pont az utolsó utáni pillanatban ilyen jó befektetést csinálok...
-
updog
őstag
Hm. Kerekedik a szemem, hogy a 1060-amat majdnem annyiért adhatnám el amennyiért vettem
Csak úgy vagyok vele mint a lakásvásárlással: OK hogy kp-ben leraknak 40 milliót a panelemért, de utána mi lesz, mert hogy jobbat biztos nem tudok venni, ha beledöglök se
Amúgy meg srácok, hát abból a pénzből kell új kártyát venni amit májnoltatok a régivel, problem solved <insert trollface with tears>
-
Iramirez
aktív tag
ÓÓÓ pont ugyanilyen kártyám, van.
Patikaszuper állapotban.
Szerencsére sőt szerencsémre sikerült még karácsony előtt upgrade-ni egy mostani szériás vga ra,ugy voltam vele,berakom dobozba aztán vagy elpattintom 10-15-20 ezerért vagy megy vmi segély szervezetnek.
Aztán,,,2 hónapra rá megnéztem,hogy állunk -- elmegy e akár 10-15 ezerben avagy nem-- és le esett az állam.
De miután ,tartalék ugyis kell,orkokkalgyerekekkel nincs kedvem viaskodni,nem dobtam piacra..ment az irodaigépbe, excellezni/ Ho-ni.jó lesz. -
Metalfan
senior tag
Lassan elkezdem leporolni a Radeon 4850-emet, pár hónap múlva lehet el tudom pattintani 70 ezer forintért
-
CounterBoci
senior tag
Én meg eladtam az rx580-at 90-ért, egy huazasért vettem bányász r9 290-et. 1080p heti pár óra játékra tökéletes. Inkább a haszonból upgeadeltem a ryzen 2600-at 10th i5-re.
A lényege annyi csak, hogy most is lehet használható dolgokat venni olcsón.
-
"Nem a zsömle kicsi elvtársak, a pofátok nagy..." Hofi
Hála az égnek több mint egy évtizede dobtam a pc gaming vonalat. Tuti sírva fakadnék ha most kéne egy komolyabb, játékra alkalmas gépet összeraknom.
-
Jakuu
őstag
Nekem az tetszik, hogy az eladok december elott mindig radobnak az arakra vagy 25 szazalekot. Hat mert jon a karacsony nyereszkedni kell egy kicsit.
-
Mer' a Gyucsány' alatt jobb vót?
-
Hagyján, aprón 40k HUF-ért hirdetik, gari nélkül. RX550-t meg 30-35k HUF-ért, mer' az 4GB-os.
Én pár hete passzoltam el a Giga D5-ösömet 35k HUF-ért, mert nem használtam ki (GT1030 passzívan elég volt mostanság), de az ilyen hírek olvasása után kicsit már bánom.
Ja, GTX1050Ti, GTX1060/3GB, RX570/4GB most a sláger... aprón...
-
törölt tag
válasz
industrial #3 üzenetére
Hol? Sehol semmit nem láttam menni, főleg nem takony/fos kinézetű azonosítatlan repülő objektumokat.
-
industrial
tag
Ez egy undorító vicc ami itt megy.....
[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
Anno 2017 augusztus vegen 44 ezerert vettem egy Gigabyte GeForce® GTX 1050 Ti D5 4G (rev1.0/rev1.1) VGAt.
Azota el vagyok vele, mint a befott. -
Syl
nagyúr
Régenmindenjobbvót! Amikor négy év alatt felére, negyedére csökkent a hardver ára...
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ma reggel dobta fel mint hír, gondoltam, de inkább tudtam, hogy a 1050 Ti az. Pár nappal megcsúszva, 4 éve vettem...
- Pixel 9 Pro 128 GB Fekete, 2 hónapos, Alza, Karcmentes + szilikon tok
- Dell Latitude E6430 - E7450. Csak Magyar Billentyűzet. Patikák.Tökéletes működés. Win 11 -el.
- Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red US Angol kiosztás - fekete gamer billentyűzet
- Új, Bontatlan Nintendo Switch Oled, garanciával!
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában