Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
industrial #30 üzenetére
Értem?
-
törölt tag
válasz
industrial #22 üzenetére
Ismerek egy hazaspart, MO-rol koltoztek AU-ba.
Elmentek nyaralni Uj-Zelandra, miutan hazajottek, rosszabul ereztek magukat mint mielott elindultak.
Miert? Mert csak arrol tudtak beszelni, hogy milyen draga volt minden. Vagyis a vilag egyik legszebb legnyugisabb helyen nem lattak mast, csak $.Te is igy erzed magad ?
Csak meg elindulni sem akarsz nyaralni, mert milyen draga lenne, mar a gondolat is elborzaszt?
Nem sok ertelme van azert kiabalni, amit meg sem csinaltal, es azt mondogatni, hogy mindenki hulye aki penzt ad ki, pont most pont erre. Mert irrelevans amit mondasz.A penzt gyujtsek azok akiknek nem telik puha parnara a koporsoba, a tobbiek meg had hasznaljak arra amire valo, csre eszkoz.
Szerintem nem te vagy en fogjuk eldonteni a csere eszkoz erteket, masok szamara. Magunknak igen, de azt hangoztatni botorsag.Kb ennyi ertelme van az irasomnak
-
törölt tag
válasz
industrial #3 üzenetére
Hol? Sehol semmit nem láttam menni, főleg nem takony/fos kinézetű azonosítatlan repülő objektumokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ma reggel dobta fel mint hír, gondoltam, de inkább tudtam, hogy a 1050 Ti az. Pár nappal megcsúszva, 4 éve vettem...
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!