- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én sem vakteszteltem még, de a HRT MS2+-om és a mostani ELE dac-omat is jobbnak érzem Linux alatt, mint Windows 8 alatt. Nem is a jobb a jó szó rá, hanem inkább a más, de ez a más nekem jobban tetszik.
De ez vakteszt nélkül is evidencia szerintem. Különböző operációs rendszerek, különböző futó háttérfolyamatokkal, különböző zenei programokkal, különböző jelútvonallal, míg a hangállomány eljut a fájl mivoltából a kimenetig szóval az biztos, hogy máshogy szólnak. Hogy jobban-e, vagy sem az egyéni ízlés kérdése. Én mondjuk biztosan nem fogom kukázni a Win8-amat ezért, ettől függetlenül jobban szeretem a zenei hangzást Ubi alatt.
(#6) Qukac nekem egy gagyi MSI VR600-al is simán felismert mindent az UBI, szóval elvileg nem lesz gondod. Mondjuk a webkamerával szívtam egy darabig, meg az integrált hang sem tetszett Win után, de a második dac-om megoldotta a gondot. Most már az asztali és a lapos gépen is külön-külön dac-om van.
Új hozzászólás Aktív témák
it Tárt karokkal vár minket a pingvin, de milyen módon tudjuk digitális javainkat erre a platformra átköltöztetni, és milyen alternatívák akadnak a megszokott windowsos alkalmazásaink helyett?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest