Új hozzászólás Aktív témák
-
zézsolt
csendes tag
jó. szóval, sztem semmi értelme sok malomba őrölni eccerre.. "sok multinál" - ezt nem értem. legalább eu-s gart jópár itthoni számtech brand cuccára kapsz - az apple nincs köztük.
ha vki komoly garanciális hátteret óhajt, mert a millás gépeivel dolgozni akar, mindenáron, és nem várni a szervizre, az ma nem vesz macet itthon. next business day gar, ez a mantra kulcssora.. a te konkrét hp-s ügyedet nyilván nem tudom megítélni, de egy biztos, amikor a mac ugyanaz a digitális padlólemez, mint a pc, sokkal több értelme van egy hp dualquad xeont nbd garral megvenni, amire ugyanúgy felteszed az os x-et. az már csak hab a tortán, h jóval olcsóbb is így..
-
zézsolt
csendes tag
ne viccelj már.
hp. konkrétan ismerek olyan céget, aki írországból rendeli a szervereit, mert ott a legolcsóbb az euban, és ugye ehhez jön a next business day gari. élesben csak így, vagy sehogy.
ezért para az apple, amikor itthon képesek azt "tanácsolni", h a hónapos gariztatás helyett inkább vegyél egy újat. nonszensz.
emellett sajnos jópár olyan almás sztorim van, ahol széthullott a vas 1 éven belül. (cinema display, imac, leginkább..) az imacekkel folyamatosan napirenden van a beszürkülő kijelző pl., tökmind1, melyik gen.
és mégis van egy macbookom. skizofrén, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
it Azaz a kis bárányok az anyabirkát óhajtják? – szabad fordításban.
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest